IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
liviu69189 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
liviu69189
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 25-February 06
Profile Views: 149*
Last Seen: 22nd June 2007 - 02:54 PM
Local Time: Apr 27 2024, 05:00 PM
40 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

liviu69189

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Apr 2007
Cat de complicata este schimbarea volantei la o jetta 1.9 tdi?
Stiu ca este motor similar cu golfV. Cine a mai schimbat volanta? Trebuie schimbat tot chitul ambreiajului? Masina este in garantie.
15 Apr 2007
Am mers la service pentru o problema minora (si care afost rezolvata) iar seful de service (facand un test) mi-a servit o alta bomba: domnule, cred ca ai probleme cu ambreiajul.
De fapt: cand plec de pe loc cu a intaia, pana isi ia un pic de demaraj, are tendinta de a tremura, ca si cum ar da sa se opreasca. In a doua, daca o duc spre 3000de rot/min, are asa o intarziere in raspuns, parrca trebuie sa se gandeasca inainte de a o lua la fuga. Acum pe bune, e posibil sa fie ambreiajul? Mi-e groaza de asa ceva, sa am de-a face cu service-ul de la vw. O fi ambreiajul in garantie (masina are 13300 de km), dar ...
Pareri va rog
11 Apr 2007
Am pus-o: am fost alaltaieri pe un drum de tara, asfalt ce-i drept, dar plin de gropi. Una langa alta, belea nu alta. Am mers cat am putut de atent dar in final m-am ales cu un zgomot metalic stanga fata(la roata cred), de parca ar freca ceva pe discul de frana. Asta se intampla la viteza mica, sub 50 la ora, si mai accentuat cand iau curba la dreapta. Ce poate fi? Cine stie?
11 Apr 2007
Din experienta celor de aici, care este cea mai buna varianta de service pt un vw 1.9 tdi? am 13000 km si vreau sa-i fac revizia de 15000.
Un service cat de cat ok, nu tepari si banditi. Sfatul vostru?
30 Nov 2006
Am stat astazi in jur de 5 ore pe acest forum si am citit multe despre vw.am o jetta nou nouta, 1.9 tdi 105 cu 2200 km si m-a luat groaza despre problemele vw-ului. Daca citeam forumul inainte nu imi mai luat vw, pe cuvant de onoare. Acum ce sa mai zic, am si eu o mica problemuta (in comparatie cu ce am cititi pe aici e nimica toata): usile pe fata se inchid "prea usor" daca intelegeti ce vreau sa spun. e si normal ca cele de pe fata sa se inchida altfel decat cele de pe spate care sunt mai putin utilizate, dar daca scapi din mana portiera la inchdere atunci bubuie cand se inchide, nu patiti si voi la fel? De service la vw nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca ma straduiesc degeaba daca nu cumva o sa-mi faca alt pocinog. As strange de gat cu placere pe cei de la vanzari, care sunt nste mincinosi cand vand masini.Deci, stie cineva cum pot sa-mi REGLEZ singur usile?
:bash:
Last Visitors
liviu69189 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for liviu69189.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 11:00 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here