IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Armadyllo doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Armadyllo
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
etaj 1
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-February 06
Profile Views: 276*
Last Seen: 25th January 2011 - 10:14 PM
Local Time: Apr 25 2024, 09:10 PM
322 posts (0.05 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Armadyllo

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Dec 2008
Salutrare din nou

Nu am intrat pe forum-ul asta de multa vreme, dar ma ajunge ghilotina din urma, si am nevoie de niste sfaturi

Am venit in romania de aprox 4 luni cu masina mea (Nissan-ul din semnatura), care este inmatriculata in spania. Totul merge bine pana la ITP care expira in martie 2009.
Intrebarea mea este: as putea sa fac ITP in romania avand masina cu numere straine? Sau trebuie sa merg in tara de origine ca sa iau stampila aia si dreptul de a mai circula un an. unsure.gif
Mnetionez ca toate actele + asigurarea sunt in regula. Ma intereseaza doar inspectia periodica.

Multumesc anticipat
11 Jul 2006
Dragi colegi....eu vad un pic altfel problema...si din alt unghi.Vis-a-vis de parerile fetelor...despre o masina sau alta,lucru care l-am observat si in alt topic, ala cu "concursul: care e mai ciumeaga", iar acolo unde trebuia sa voteze fetele...sau cel putin sa-si dea cu parerea...singura a fost Madalina.In rest eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreo fata care sa-si spuna parerea. Un posibil raspuns ar fi cam asa: fetele au intrat pe forum...au prezentat problema, s-au decis mai mult sau mai putin...in functie de parerile si argumentele noastre, iar dupa aia...au uitat de forum-ul asta.Sau poate isi mai aduc aminte dimineata cand urca in masina...si zic.."mai ce frumoasa esti, nu stiu ce m-as fi facut fara cei de pe forum-ul masini.ro!" biggrin.gif
No Offence...dar am vazut putine posturi de fete...dupa ce si-au achizitionat masina dorita.Faza ar fi cam asa..."intru...obtin ce vreau...dupa care plec."

Imi cer scuze anticipat daca ma insel...ma rog...erau doar niste ganduri...vis-a-vis de ceea ce se discuta anterior...
9 Apr 2006
Salutare.... la toti! Need Help... Mai pe la toamna s-ar putea sa intru in posesia unei masini noi. biggrin.gif Ceea ce vreau eu de la voi...este sa ma ajutati in privinta alegerii,pentru ca am cateva luni de culegeri si alegeri.Pana la urma am ajuns la 2 dintre ele Honda Accord 2.0 VTEC Sport vs. Chrysler Sebring 2.0 Limited.
Am citit multe despre amandoua.Problema se pune in felul urmator:Honda imi place mai mult pentru motor, transmisie, sportivitate si altele.La Sebring imi place design-ul,liniile exterioare,prezenta,comfortul....si ar mai fi.

Parerile voastre m-ar ajuta mult,deoarece nu am mers cu nici una dintre ele.Doar am fost la showroom si am simtit asa la rece...interiorul,bord,scaune....
Deci...pt ajutor:clar benzina,aprox 15000 KM/an,+ odata pe an un drum Spania-Rom-SP,cel putin 7000KM.Aia 15000 de care vb...sunt majoritatea in oras,cam 70%.De obicei merg 3 persoane adulte.

Vorbim de Accord 2.0 VTEC,care aici in Ibiza este 23900 E,varianta Sport,care pt 2000 E ofera multe,fata de varianta de baza Comfort.
Sebring 2.0 Limited 22600 E ...
Astept Parerile voaste pro/contra,mentionez ca orice sugestie este importanta.Despre Sebring nu am gasit prea multe scrise pe forum-uri rom,probabil pt ca sunt destul de rare.Nu acelasi lucru pot zice despre Honda....care sa nu uitam,este cel mai mare producator mondial de motoare,din cate stiu,si motoare bune...le stiu de la Moto,ca am si A-ul pe carnet.

So...astept parerile voastre,poate posteaza si Iulian,care e mai aproape de piata americana,si stie cum e Sebring acasa la el.

Thanks 4 help... arigato.gif
Last Visitors


3 Apr 2010 - 15:11


10 Jan 2009 - 11:29


25 Mar 2008 - 12:36

Comments
Other users have left no comments for Armadyllo.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 10:10 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here