IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cristian67492 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cristian67492
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 6-February 06
Profile Views: 31*
Last Seen: 11th April 2006 - 03:31 PM
Local Time: Apr 28 2024, 03:06 PM
20 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cristian67492

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
31 Mar 2006
As dori sa achizitionez un Logan si intre mai multe elemente am luat in considerare cu punctaj mare consumul de carburant si valoarea de revanzare. De asemenea ma intereseaza OBLIGATORIU ABS-ul, asa ca sunt vizate numai variantele Ambition, respectiv Laureat Plus (pt.1.4).
Pentru ca BANII sunt de asemenea (din pacate...) un element pe care trebuie sa-l punctez cu procent mare din decizia mea, m-am gandit inclusiv la solutia Logan SH, din 2005 sau 2006.
Practic, oscilez intre
- 1.4 MPI Laureat Plus
si
- 1.5 DCI Ambition
pentru ca 1.6 Ambition cade la capitolul consum de benzina (cu toate ca am inteles ca nici 1.4 nu e chiar negurmand...).
Ce sfat imi dati?
Cristian
27 Mar 2006
Din lectura topicurilor de la grupul de subiecte masini - Dacia (dar nu numai, afirmatia se mai intalneste la multe alte topicuri cand vine vorba de Logan) am observat ca se face referire la SUBMOTORIZAREA Logan 1.4. Nu sunt un cunoscator dar observ ca sunt unele auto, foarte apreciate, care la o masa mai mare au un motor de capacitate asemanatoare sau chiar mai mica (de exemplu Hyundai Accent, dar sunt si alte exemple).
Sa nu ma intelegeti gresit, si eu as prefera Hyundai-ul (dar din alte motive: consum, garantie 5 ani) insa tot nu vad de ce un Logan 1.4 (mult mai ieftina), daca sunt 4 persoane in ea, masina are probleme cand dai drumul aerului conditionat (cam asa se batea apropoul pe undeva pe forum) iar la alte marci (cu greutati/motoare de capacitati similare) nici nu se pune aceasta problema. E adevarat, la alte marci (si la Logan, normal) se pune problema de baza: cine vrea cai putere, viteza, demaraj in tromba, isi ia motoare de capacitati cat mai mari, cat il tine punga, face tunning-uri s.a.m.d.
Dar 4 oameni incalziti chair nu pot da drumul aerului conditionat in Logan in drum de la Bucuresti spre Brasov, sa zicem (am bagat si ceva panta) ca moare masina?
Sau are un demaraj chiar atat de penibil ca nu poti depesi pe autostrada o masina oarecare fara emotii?
Nu cumva astea sunt simple rautati, fara o baza reala?
Sincer, deschid topicul nu sa isi dea lumea cu parerea ci sa aflu sincer situatia REALA de la posesorii de Logan 1.4 obiectivi.
Asta nu inseamna ca nu as fi incantat sa citesc si comparatii cu alte marci (eventual la fel de "submotorizate").
Mentionez ca iau in considerare in viitorul destul de apropiat achizitionarea unui astfel de Logan (la concurenta in sufletul meu se da bataia pentru un SH, dar asta e subiectul unui alt topic, pe care l-am deschis la locul lui, la versus; oricum deja incep sa inclin spre Logan, motiv pentru care am deschis prezentul topic)
Va multumesc.
Cristian
-------------
pieton batran si obosit band.gif
-------------
6 Mar 2006
Am disponibili cel mult 6500-7000 Euro si doresc sa imi iau un autoturism. As avea de ales intre unul nou (la banii astia, Logan, ca altceva nu vad ce...) sau un SH (de exemplu Opel Astra de prin 2000-2001).
Ce imi recomandati? Ma intereseaza costuri de intretinere cat mai mici, inclusiv de carburant.
Eu as opta pentru Astra, ca in banii astia obtin cate ceva foarte important pentru siguranta (de ex.ABS) da' nici nu am chef sa stau mai mult prin service-uri sau sa plec la drum fara sa stiu daca mai ajung sau ajung fara vreo pana serioasa.
Mai e si problema revanzarii, ca daca in 2-3 ani mai stang ceva bani si vreau sa schimb masina, nu as vrea sa pierd chiar foarte mult.
Desi pare ilogic, la ofertele de Astra care le-am gasit pana acum, nu prea era diferenta intre diesel si benzina. Credeti ca sunt dubioase ofertele de Opel Astra (in general Caravan) diesel din 2000-2001 - care se invart pe la 6500 Euro?
Ce parere aveti? Merita totusi mai mult o masina noua - Logan?
----------------------
pieton batran si obosit
6 Feb 2006
As dori sa imi cumpar o masina SH, maxim 7000 Euro. Am gasit pe forum multe discutii despre Opel (multe pro, dar si contra) dar mai nimic despre Seat.
As dori sa imi spuneti, ce imi recomandati un Opel Astra de prin 2000-2002 sau un SEAT Cordoba/Ibiza de prin aceiasi ani, poate chiar spre zona 2002. Ma refer si la calitatea celor 2 marci dar si la prezenta lor in Romania (pret/calitate service, piese schimb, usurinta gasire piese schimb etc.). Si ce motorizare recomandati benzina sau motorina? Nu voi circula prea mult, dar vreau ca in 2-3 ani sa o revand. Sper ca intrebarea mea are sens, pentru ca la Seat nu stiu daca sunt oferte serioase Cordoba si Ibiza din 2002 sub 7000 Euro.
Din discutiile de pe site rezulta ca un motor pe benzina la peste 100000 km e uzat bine, pe cand unul pe motorina nu. E adevarat? Credeti ca la 7000 Euro ar trebui sa ma uit si la alte marci?
Cristian
RATB&Metrorex bicycle.gif
Last Visitors
Cristian67492 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Cristian67492.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 09:06 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here