IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Florin67354 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Florin67354
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-February 06
Profile Views: 11*
Last Seen: 24th June 2007 - 04:59 PM
Local Time: May 15 2024, 11:58 PM
34 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Florin67354

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Jul 2006
Ma gandesc ca e mare nevoie de un asemenea subiect, ca sa stie omul ce servicii post garantie cumpara si cine stie, poate gasim si un service in care sa fii tratat omeneste.
Incep cu Service-ul Toyota Romania deoarece aici am avut prima experienta. Pentru cei care nu cunosc actualul service al firmei Toyota Romania s-a mutat din Expozitiei in Pipera Tunari la numarul 1. Prima impresie pe care am avut-o cand am intrat in service a fost WOW, fara nici o exagerare, totul stralucea de curatenie, gresie si faianta alba sau crem peste tot, mecanicii imbracati in salopete rosii cu alb, oameni spalati, curati, nici macar carpe murdare nu vedeai nicaieri, d'apoi pete de ulei sau motorina?....in sfarsit o minune. M-am apucat sa ma bucur ca am facut o mare afacere ca mi-am luat toyota ca o sa o repare cineva in conditii foarte bune si foarte bine probabil. Din intamplare am stat pe acolo vreo 2 ore( am asteptat constatatorul de la asigurari), timp in care mi s-a parut mie ca nimeni nu misca nimic prin service-ul ala frumos, ca de fapt afara pute ingrozitor a balegar pentru ca sunt niste grajduri din alea extrem de comuniste la doar 50 de metri...ca e ceva cam mult praf in zona...., dar eram prea fascinat de cum arata service-ul si cat de modern e incat nu m-a deranjat foarte tare.
Toate bune, a doua zi, ma duc sa predau masina in service (in prima zi n-a mai ajuns constatatorul si a trebuit sa fac constatarea si predarea a doua zi), nu va zic ca avea un strat de praf de 1/2 de centimetru pe ea ca si cum ar fi stat in parcare cel putin o luna de zile si nici macar nu erau 24 de ore, ca in 20 de ore de stat in parcarea service-ului nici nu se mai vedea culoarea masinii. Prima problema dupa ce termin cu asigurarea: stau fix o ora la receptie ca sa vina un constatator care era in spate la 10 metri de receptie...si culmea e ca nu stiu cat as mai fi stat daca nu descopeream ca amicul, care era cu mine, are un fost coleg de liceu care lucra acolo. Diferenta e usor de vazut: daca vrei sa cumperi ceva si intri intr-un showroom in 2 minute te ia cineva la intrebari....dar asta e ca sa iti vanda masina...ca sa o predai in service stai o ora si tot nu vine nimeni sa iti ia cheile. Bun...vine constatatorul de la service....spre surprinderea mea nu urca masina pe rampa, nu ii face nici o inspectie....se uita la ea...trebuie schimbat aia si cu a aia si cu aia...bun....dureaza 2-3 saptamani pana vin piesele ca nu le avem pe stoc...Bun.... dar ma intreb si eu: si ce fac daca nu ati vazut bine, daca in spatele aripei care e botita mai e vre-un cablu rupt pe care nu il aveti pe stoc, mai stau inca 2-3 saptamani?...Raspuns de te lasa masca: DA, mai stati 2-3 saptamani...nu avem ce sa ii facem asta e procedura, nu putem sa ne uitam la ea decat cand e programata sa o bagam in service. Cam ciudat zic eu, e un risc destul de mare la un accident ca in spatele unei aripi cu o gaura in ea sa fie totusi ceva spart???. Deci piesele vin in 2-3 saptamani dar in service nu o putem baga decat peste fix o luna de zile, timp in care eu stau fara masina pentru ca nu se poate deplasa...Si acum sa va mai zic ca aveam masina de 2 zile, dupa ce am asteptat 3 luni sa vina si ca acum se pare ca trebuie sa o las in service o luna de zile cu mari sanse poate chiar doua luni din cauza ca la toyota lasi o masina in service pe baza parerii cuiva care nici macar nu deschide capota? si stai 4 saptamani numai ca sa o urce cineva pe rampa si sa ii dea bara de protectie jos sa vada ce mai e spart sub ea sau sub farul care e facut praf?
Cat despre mecanicii aia spalati, curati si frumos imbracati sincer cred ca erau asa pentru ca in 5 ore cat am stat eu in total acolo au fost maxim 3-4 insi, ca mecanici, si au desfacut in total 3 suruburi, in restul timpului plimandu-se de colo colo fara nici un chef sau pur si simplu disparand din peisaj cate 1/2 de ora dupa 5 minute de invartit pe langa o masina.
Si mai e ceva: din opt masini care erau in prima zi la ora 12:00 pe rampa am fost suprins sa constat ca a doua zi la ora 17:00 sase erau tot acolo si exact in aceeasi pozitie, de unde trag concluzia ca probabil dupa o luna de stat in parcarea masina mea o sa mai stea si vreo 4-5 zile pe rampa.
5 Feb 2006
Ce m-ati sfatui sa aleg intre cele doua? ca preturi mi se pare apropiate dar nu stiu care e mai fiabila, la care costa piesele sau reviziile mai putin...
Last Visitors
Florin67354 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Florin67354.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2024 - 11:58 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here