IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Valeriu66138 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Valeriu66138
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-January 06
Profile Views: 222*
Last Seen: 4th March 2006 - 04:42 PM
Local Time: Apr 27 2024, 04:21 PM
12 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Valeriu66138

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
4 Mar 2006
La o emisiune despre masini(parca"Roata de rezerva"?,dar nu sunt sigur.),am privit inmanarea diferitor premii, pentru diferite succese , la cateva marci cunoscute aici in Romania.Toti premiantii au spus diferite fraze frumoase in adresa multor firme,prezentatorul sublinia progresele si toate acelea la:Hyundai ,Toyota ,Audi ,Mercedes-Benz,Subaru etc. dar despre Suzuki......-nici pomeneala,de parca nici nu exista.Si daca-mi aduc bine aminte,la emisiunile auto pe care le am vazut la TV nu s-a vorbit si nu s-a prezentat nimic despre Suzuki. ?
La emisiunile auto de astazi 4.03 de la Geneva au prezentat noua Dacie Steppe,au prezentat si alte marci,alte noutati,dar despre Suzuki... ?
27 Feb 2006
M-am hotarat sa-mi iau masina noua.Dupa 2 saptamani de alergari intre: Skoda,Dihatsu,Renault,Daewoo,Suzuki etc,am ajuns la concluzia ca Ignisul 1,5 AWD este masina dorita(mare parte de decizie am luat-o datorita sfaturilor de pe forum de la:Andrei Suzuki,G e o r g e, Carina Big,Mihai 36955 si multi altii...pe aceasta cale le MULTUMESC!!!)
Am ajuns la ambele reprezentante din Bucuresti-reci si dezinteresati (de parca venisem sa imprumut bani,nu sa le dau bani)am rugat sa fac un drive test, pe un Ignis 1.5 AWD,dupa o saptamana,fac testul si dupa aceia aflu ca este 1.3 GA.???????(No comment!!!)Tot pe forum aflu de Sara Motors(importator Suzukivest),pe 21.02 dau telefon si pe 23.02 transfer-avans cu promisiunea ca se va rezolva totul cat se poate de repede dupa ce transfer banii.Astazi 27.02 aflu ca masina va veni la sfarsitul lunii MARTIE!..?Din cele citite pe forum stiu ca problema e din 2004,sunt 2 ani si calitatea serviciu client-NESCHIMBATA ? Inteleg aici,in Buc.,unde Mercedesul lui Tiriac,Citroen-ul lui Tariceanu etc,este mai aproape de Buc de cat Suzuki(HU),dar Timis.-Suzuki(HU) ar trebui sa fie ca o retea de calculatoare de cartier -!!Cred ca Asu-l afacerii este in mana patronului Sara Motors care cred ca este Carina Big-sofer cu doua stelute,daca gresesc imi cer scuze!(inca n-am luat masina si cred ca acest mesaj nu se va reflecta negativ la contract!!!!!).Mai am cateva intrebari,dar probabil le voi pune si eu dupa ce ridic Ignis-ul 1.5 AWD,(si ca o gluma proasta!)daca imi aduce-ti un 1.3 GA cu care am facut drive test aici in Buc?!.Repet e gluma!
26 Feb 2006
Am avut multe masini pentru a spune ca pot conduce bine(carnet din 1987 fara ac. mari,ceva tamponari)dar masina noua (straina)nu am avut,pentru ai face rodajul pers.Am avut Dacia 1307,dar pers.cred ca nu se compara etapele.Sunt din Bucuresti si iau un Ignis 4x4. Ce trebuie sa fac?
19 Feb 2006
Pretul pieselor de schimb de la Ignis 4x4 in raport cu Loganul sau alte masini straine? Vreau sa imi iau un Ignis si nu stiu cat o sa ma coste piesele ... ...( astept sfaturi si idei)
[size=18][/size]
19 Feb 2006
Idei pro si contra pentru Suzuki Ignis 1.5 4WD GS (merita bani???) :argue:
Last Visitors
Valeriu66138 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Valeriu66138.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 10:21 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here