IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
laurentiu doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
laurentiu
specialist
38 years old
Male
Bucuresti
Born Mar-18-1986
Interests
Masini, F1, raliuri, muzica
Statistics
Joined: 19-September 02
Profile Views: 737*
Last Seen: 11th August 2012 - 05:41 PM
Local Time: Mar 19 2024, 04:47 AM
1.204 posts (0.15 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo lau_calin_1803
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

laurentiu

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 Jul 2011
Adica intr-unul din cartierele 1 Mai, Chibrit, Bucurestii Noi, Pajura, Lujerului sau Parc Bazilescu. Pretul il stabilim in functie de starea generala a apartamenutului. Nu ma intereseaza prea mult utilitatile pentru ca am ceva idei cum as vrea sa-l aranjez. De pret vorbim pe PM, pe mail, tel sau daca va fi cazul, la fata locului. Daca vinde cineva sau daca stiti pe cineva care vinde va rog sa ma anuntati.
Mai multe info pe PM si mai departe vedem. smile.gif
10 Sep 2010
In dimineata asta m-am trezit mai devreme fiind obisnuit cu programul de la munca. Si pentru ca deja incepusem sa ma plictisesc imi vine in gand sa merg pana la un showroom Mitsu si sa ma uit putin la Colt. Este masina mea preferata de clasa mica... si nu o mai condusesem pana acum. Ok, caut pe net un showroom si dau un telefon sa le spun ca vreau sa vin sa o analizez si sa fac un drive test. Am fost la sediul de pe DN1.
Asa ca am condus un Colt 1.3 95 CP. Masina costa undeva in jur de 12000 de euro si facand o comparatie cu Grasul meu, mi-am dat seama de ce nou a costat o caruta de bani. Impresia generala la Colt a fost aceea de... ieftin. Bine, nu de moca precum la Logan, dar plasticele dure din interior, faptul ca se vedea mecanismul broastelor de la usi sau ca nu avea protectie de plastic in interiorul aripilor, m-a facut sa ma gandesc ca pretul e cam mare.
Dar mai bine sa spun ce mi-a placut si ce nu la masina:
Pe langa cele 3 de mai sus, ar mai fi CONFORTUL. Indiferent ca ma refer la scaunele fara sprijin lateral prea bun, ca nu sunt parca suficient late si destul de tari sau ca ma refer la faptul ca e foarte rigida. Se resimt si cele mai mici denivelari. In plus am simtit nevoia unor tetiere cu functia de a fi si active.
TINUTA DE DRUM: volanul parca nu raspunde prea promt la comenzi, iar directia nu are cel mai bun feedback. Nu prea simti tot ce se intampla cu masina cand conduci.

Mi-au placut:
SPATIUL INTERIOR care fara sa exagerez, se apropie de cele din clasa compacta. De asemenea mai are bancheta rabatabila si culisabila vreo 10-15 cm. In plus portabajul este compartimentat pe doua nivele. Niste solutii de valorificare a spatiului simple si foarte utile.
VIZIBILITATEA foarte buna. Geamurile din montantul A sunt de un real folos.
MOTORUL care, desi nu e el cel mai silentios, trage bine inca de la 2200-2300 rpm. Dar cel mai bine masina se simte de la 3000 rpm in sus.
PERFORMANTELE: E o placere sa o conduci. Masina ajunge destul de usor la 100 km/h. In plus sta bine in viraje (avantajul suspensiei cam dure).
RAPORTUL CALITATE/PRET/DOTARI: masina avea ca dotari mai importante aer conditionat, 4 airbag-uri, jante de aliaj de 15", 6 airbag-uri, inchidere centralizata cu telecomanda, senzori de lumina si de ploaie si daca imi amintesc bine si ESP. Asemenea dotari, asa motor si asa pret rar gasesti in clasa mica.

Ca o concluzie azi mi-am dat seama de ce masina mea costa o gramada de bani desi multi spun ca e o prostie de masina. Si tot azi mi-am dat seama ca cei care spun asa nu stiu ce vorbesc.
In opinia mea Colt are puncte slabe destul de vizibile, insa nu se datoreaza prelucrarii proaste (este una dintre cele mai fiabile masini de clasa mica) ci imbatranirii modelului. Daca mi-as cumpara asa ceva? DA! rolleyes.gif
26 May 2010
Asa cum spune si titlul, astazi am avut parte de o surpriza foarte neplacuta: in timp ce veneam spre casa aud un huruit foarte puternic de sub masina, din fata. Ma dau jos si vad scutul care atarna jumatate pe asfalt. Am fost un service si cei de acolo mi l-au dat jos. Am insa nevoie de unul cat mai repede pentru ca maine trebuie sa plec pana la Severin (bine ca nu am patit-o pe drum). Stie cineva de unde as putea cumpara, un pret aproximativ si un service ok? Sau ce ziceti, e prea riscant sa plec la drum lung fara scut?
Multumesc!
22 May 2010
Am o cunostinta care are un Ford Fiesta si i-a schimbat bateria acum cateva saptamani. Dupa ce a pus bateria noua, sistemul audio ii cere un cod. Intrebare: codul se poate afla numai la reprezentanta? E o Fiesta cumparata second hand din Germania, fabricatie 2003 sau 2004.
Multumesc! smile.gif
31 Jan 2010
Treaba sta cam asa: azi dimineata am reusit sa scot masina dintre mormanele din parcare si sa merg pana in oras. Cand m-am intors am parcat masina (Beetle-ul) in locul din poza. M-am pus cat mai spre margine ca sa mai fac loc pentru o masina, in conditiile in care nimeni nu are locul lui si parcheaza oriunde vrea (sau conform Pasatului din poza, il "taie capul"). Datorita gestului meu s-a gandit unu' ca am fost prea om si a vrut sa-mi demonstreze ca trebuie sa fiu nesimtit. Dovada? O vedeti si voi. Adica pun masina cat mai in margine ca sa-i fac loc si el vine si o parcheaza de-a lungul, ca el e mai "jmecher". Prietene, sa-ti traiasca Passatul!

Attached File(s)
Attached File  Picture.jpg ( 2.19MB ) Number of downloads: 32
 
Last Visitors


18 Apr 2012 - 8:19


18 Mar 2012 - 15:31


15 Oct 2011 - 23:20


24 Aug 2011 - 21:22


18 Jul 2011 - 9:38

Comments
Other users have left no comments for laurentiu.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 09:47 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here