IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
DAN63291 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
DAN63291
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Galati (Galati)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-December 05
Profile Views: 2*
Last Seen: 13th February 2007 - 01:54 PM
Local Time: May 14 2024, 09:26 AM
17 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

DAN63291

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
13 Feb 2007
Salutare tuturor ! Problema mea este ralantiul motorului y17dt din dotare care in special dimineata la prima pornire prezinta o turatie instabila. Variaza aleatoriu intre 700 si 900 rpm. Acest lucru conduce la niste vibratii si zgomote neplacute ale intregii masini. Daca accelerez usor, pot mentine turatia la 1000 rpm, lucru pe care il fac in mod curent. Dupa plecarea de pe loc, cand motorul se tureaza, totul e normal cu toate ca simt o usoara lipsa de forta la turatii mici, lucru care probabil e generat de acceasi cauza. Inca un amanunt este ca in mers, in timpul franarii (pe liber), turatia sta undeva la 1000 rpm pana in momentul in care se opresc de tot rotile. Dupa acest moment incepe iar ralantiul instabil. Pornirea este foarte usoara chiar si la -12 grade. Odata ajuns motorul la temperatura nominala de functionare, simptomul este aproape insesizabil, variatiile sunt foarte mici. Am schimbat toate filtrele, am curatat injectoarele cu solutie winn`s insa fara nici un rezultat. Tensiunea pe bornele bateriei este foarte stabila si corecta ca valoare. Stiu ca turatia este influientata de tensiunea de alimentare. In rest motorul are forta, se duce in turatie (am ajuns la 170 pe ceas) si functioneaza foarte bine.
Va rog daca ati mai intanlit asa ceva si aveti idei sa ma ajutati.
Multumesc anticipat !
20 Oct 2006
Salutare la toata lumea! Intrebarea mea este: Sa folosesc ulei 10w40 sau 5w30? De cand am masina (motor y17dt), baietii de la service mi-au pus ulei 10w40 desi in cartea tehnica a masinii scrie ca neamtu` a folosit 5w30. Nu am avut nici un fel de probleme cu uleiul 10w40, ba chiar asta iarna la -22 grade a pornit excelent la prima cheie. Stiu ca 5w30 este mai subtire dar nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiti? Am vazut la metro un ulei 5w30 special pentru opel. Stie cineva daca este cava de capu` lui? Multumesc mult!
14 Oct 2006
Salut toti soferii! Am o astra caravan 1.7 DTI din 2002 care prezinta un ralanti instabil la rece. Cand zic instabil inseamna ca turatia motorului variaza aleatoriu intre 650 si 850 rpm. Pornirea e f. usoara, alt simptom nu se mai manifesta - doar zgomotul motorului. Odata incalzit motorul (chiar si partial) totul e ok. Poate cineva sa-mi efere un sfat ? Am mai primit niste sugestii gen: debitmetru (nu e cazul - am facut proba cu altul), sa curat injectoarele, etc. Va multumesc anticipat!
15 Mar 2006
Stie cineva unde este senzorul de temperatura si cel de turatie la un astra caravane 1,7 tdi. Problema mea este ca la rece, (numai la rece), turatia este instabila - variaza intre 750 si 900 rpm. Odata incalzit motorul totul decurge normal. Cineva mi-a spus ca e un senzor defect la pompa de injectie. Nu stiu de ce senzor e vorba dar ma gandesc la unul termic care sa comande un fel de soc automat; sau unul de turatie...
Daca stie cineva vreo ceva in aceasta directie il rog sa ma lumineze. Va multumesc.
10 Mar 2006
Ar putea cineva sa-mi spuna ce altceva mai poate insemna beculetul galben la pornire ? Am mai avut problema aceasta cu singura diferenta ca atunci beculetul se stingea la cateva sec sau min de la pornire in functie de temperatura motorului (a fost o bujie). Acum beculetul se stinge imediat ce pornesc motorul si simptomul se manifesta indiferent de temperatura.
Last Visitors
DAN63291 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for DAN63291.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2024 - 03:26 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here