IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
cezar62399 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
cezar62399
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Iasi (Iasi)
Birthday Unknown
Interests
Reliable cars
Statistics
Joined: 30-November 05
Profile Views: 223*
Last Seen: 13th June 2009 - 08:48 AM
Local Time: May 15 2024, 01:38 AM
32 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo cezardorobat
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

cezar62399

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
11 Sep 2007
Deschid acest subiect pt ca, aflindu-ma in Cypru , si stand pe o terasa la strada pricipala din zona turistica a Limassol-ului, o zona cu multe fitze, unde trec in fiecare seara vreo 2-3 Ferrari-uri un Lamborghini Gallardo si un Bentley GT cu care m-am obisnuit deja, in una din seri am vazuut o naluca argintie pe care am identificat-o imediat ca fiind un SLR, si cunoscand cate ceva despre aceasta masina care imi place fff mult, m-am gandit imediat la site-ul meu preferat, si la faptul ca ar fi fun sa facem un recensamant al SLR-urilor, sa spuneti si voi pe unde ati mai vazut , daca la noi in tzara a apart vreunul s.a.m.d....aici am aflat ca apartine unui patron de club de fotbal...la noi gigi are Maybach...SLR-ul e ceva mult mai interesan parerea mea..astept raspunsuri, merci!
24 Mar 2006
Am zarit-o parcata si , cunoscand bine modelul hatchback , am fost tentat sa privesc masina asta de mai aproape....in primul rand imi pare mult mai lata decat corolla hatch , si chiar si ampatamentul pare mai mare ...e posibil ? , pe ce platforma e creata ?
la dimensiunile ei pur si simplu nu cred ca un motor de 1.4 si nici de 1.6 nu zic ca e util...de la 1,8vvti sau 2.o d4d minim ! parerea mea...voi ce stitzi ?
29 Jan 2006
Pregatindu-ma temeinic la capitolul teoretic pt a-mi cumpara o noua masina,si analizand la maxim masina de acum+sute de pagini de web am ajuns la aceasta intrebare ,in care va solicit atentia : Cum ar trebui sa fie ecartamentul fatza fatza de cel spate,sa zicem de clasa compacta ?E bine ca cele doua ecartamente sa fie egale?(ex:Opel Astra H -1488mm) sau ca cel din fatza sa fie mai mare si cel spate mai mic ?(ex:Toyota Corolla ,fatza 1480mm / spate 1460mm).Ma intereseaza parerile tuturor dar rog in special pe cunoscatori in domeniu Auto sa-mi raspunda.Va multumesc !
Last Visitors


13 Jun 2009 - 23:49

Comments
Other users have left no comments for cezar62399.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2024 - 01:38 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here