IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Eugen60134 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Eugen60134
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-November 05
Profile Views: 292*
Last Seen: 10th September 2007 - 10:27 AM
Local Time: Apr 25 2024, 10:21 PM
90 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Eugen60134

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
6 Feb 2007
Întrebarea se adresează posesorilor de Accent CRDi din anii 2003-2005 și îi rog să-mi spună dacă dieselul are căptușeală de pâslă în compartimentul motor pentru insonorizare și dacă da, unde anume (lipită de capotă, pe aripi, pe peretele ce desparte motorul de habitaclu?). Mă interesează dacă găsesc ce să pun pe un Accent pe benzină.
12 Jul 2006
Am luat in decembrie 2005 un Chevrolet Spark cu motor de 1000cc, am zis ca-i cumpar sotiei o masina de oras usor de strecurat si care consuma putin.

Din momentul in care l-am luat a avut un foarte, foarte usor tremurat, din cand in cand. In cateva zile am fost inapoi la service. Testerul nu a detectat nici o eroare. Seful de service nu simtea nimic si a spus ca motorul merge perfect, este in parametri. Mecanicul mi-a spus ca se simte, ca este din supape si va trebui desfacut motorul. Intr-un final, dupa cateva vizite la service a recunoscut si seful de service ca este o problema, si mi-a recomandat sa vin dupa 5000 de Km, sa astept intai sa se lase motorul si apoi il desface.

Intre timp am facut cei 5000, am facut si un schimb de ulei pe la 3000, iar balbaiala s-a mai accentuat, fiind tot neregulata. Se simte pana pe la 2500-3000 rpm, dupa aceea nu-mi mai dau seama. Cand pornesc masina dimineata, tremura din toate balamalele vreo jumatate de minut si turatia se joacade; intre 500 si 1500-2000 rpm. Daca vrei sa pleci de pe loc imediat este greu, da in nas. Nu s-a aprins niciodata check-ul.

Consumul a fost de 10L/100Km de noua, iar acum consuma tot atat (cu aer conditionat). Posibil, din cate am citit sa fie tot de la balbaiala. Fata de 7.2 cat scrie in catalog este cu 40% mai mult.

Ii pun numai benzina buna, 99+ de la Petrom, i-am pus aditiv Casite pentru curatat injectoare, i-am pus si aditiv pentru crescut cifra octanica, fara nici cel mai mic efect, (decat ca este mai vioaie masina, dar se balbaie la fel, poate mai tare). Calamina se exclude pentru ca face asa de noua.

Singura situatie in care ii trece balbaiala este dupa ce merge la drum intins mai multi Km, la turatie de peste 3000. Dar ii trece balbaiala numai pentru cateva minute. In oras am mers in toate felurile, si mai putin turat, si mai turat, dar nu pot sa merg cu a doua la 50 sau cu treapta intai la 30.

In concluzie:
1. sunt dezamagit, am cumparat o masina noua si din prima saptamna mi s-a spus ca trebuie desfacut motorul, nu pica bine. Poate ar fi trebuit sa le fac totul in scris si sa le returnez masina, sa cer alta.
2. sunt dezamagit ca problema era cunoscuta de la Kalos si GM nu a facut nimic, a extins-o si la alte modele, mai noi.
3. sunt dezamagit de consum, o luasem tocmai pentru economie. Am un Hyundai Accent pe benzina care are 200 de Kg in plus si consuma 8L/100Km in oras, doar cand e f. aglomerat si ii dau tare se duce la 9 sau 10.
4 Nov 2005
Salutare

Am cautat prin forum, dar nu am gasit informatii prea concludente, asa ca m-am hotarat sa mai deschid un topic pe tema asta.
Vreau sa iau un TICO numai pentru drumuri prin Bucuresti. Am o (posibila) oferta pentru unul (SX) de 9 ani si 140.000 Km, care a facut in general naveta de cca 100km pe zi la drum intins si in rest a stat in garaj. Nu l-am vazut inca, este la vreo 500 Km distanta de mine. Nu ma limitez la oferta asta, dar este o masina despre care proprietarul stiu ca nu ma minte.

II rog pe posesorii de TICO sa-mi spuna daca sasiul si tabla mai tin dupa atatia ani, daca le ia rugina si pe unde. Tot in primul rand ma intereseaza daca la Km acestia motorul are probleme si cam cat tine un motor de TICO in general.

Apoi as vrea sa stiu daca masinuta asta are defecte preponderente si pe unde (la motor, cutie, demaror, alternator).

Mi-ar fi utile si niste exemple de masini cumparate la mana a doua, cu date de genul: nr. de Km, ani vechime la cumparare, pret de cumparare.

Va multumesc si astept sfaturi.
Last Visitors


18 Mar 2008 - 16:40

Comments
Other users have left no comments for Eugen60134.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 10:21 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here