IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Mariacu doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Mariacu
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 27-October 05
Profile Views: 409*
Last Seen: 25th November 2009 - 03:42 PM
Local Time: Apr 20 2024, 11:18 AM
230 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Mariacu

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Jan 2007
Am si eu o nelamurire cu privire la catalizatorul de pe Skoda. Ieri, venind spre Bucuresti dinspre Buzau, am ramas la un moment dat fara putere la masina, nu mai tragea deloc si nu puteam sa trec de 3,000 rpm. Ajuns la Bucuresti, mecanicul mi-a spus ca s-a spart catalizatorul si mi-a blocat evacuarea.

Acum, nu stiu ce sa fac, catalizatorul l-am schimbat acum 2 ani, dupa ce l-am spart si pe precedentul, si ma gandeam ca in loc sa dau cateva sute de euro pe altul si sa patesc la fel peste ceva timp, mai bine il scot de tot. Ceea ce nu stiu este ce se poate intampla, exceptand problema legata de ITP!? Poate sa afecteze mersul motorului sau calculatorul masinii?

Multumesc! beer.gif
8 May 2006
De vineri am ramas fara permis....din motive de viteza excesiva! Asta este, recunosc greseala si pentru asta voi ispasi pedeapsa cum trebuie....dupa 11 ani de cand conduc s-a intamplat si asta! biggrin.gif

Dar, ma deranjeaza o gramada de lucruri:

1. de cand merg cu dovada merg foarte stresat sa nu depasesc limita legala, si in loc sa ma concentrez la trafic stau cu ochii pe bord ca sa nu creasca acul....

2. Nu stiu cu ce viteza sa merg, in a II-a motorul e prea turat, in a III-a e subturat, la 1,800 rpm. Practic, a IV-a si a V-a ies din discutie.... Deci, ori consum prea mult ori stric motorul ca merg subturat :evil:

3. La ce ajuta sa ai o masina puternica daca nu poti beneficia de ea? In strainatate sunt circuite pe care poti merge in weekend, contra cost, dar macar te simti bine. Aici strazile sunt dezastru, iar pe asa zisele autostrazi ba sunt radare din 5 in 5 metri ba sunt gropi....

4. Ma uita la emisiunile auto si vad noi modele cu super motoare care ating suta in 2 secunde....pentru ce se mai fabrica astfel de masini daca exista restrictiile acestea peste tot in lume? Iar cei ce le cumpara, unde reusesc sa calce pedala fara sa fie prinsi de radar?

Voi cum procedati in trafic, stati cu ochii pe bord tot timpul, mergeti stresati, sau cum?

Chiar nu sunt suparat ca mi-au luat permisul, am incalcat legea ai acum sufar consecintele, dar lucrurile de mai sus ma deranjeaza si ma intriga.
2 Feb 2006
De vreo ora ma tot chinui sa intru pe diverse topic-uri si imi apare mesajul:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

De unde e problema asta, de la mine sau de la voi?
12 Dec 2005
Am si eu o problema/nelamurire....la mine la calculator se tot schimba ora din pagina principala a forum-ului si aici nu ma refer la mersul normal al ceasului, ci la faptul ca se schimba aiurea! Acolo unde scrie ca: Acum este: Lun 12 Dec, 2005 18:05, de exemplu.

Acum apare ora 13:00 si daca deschid forum-ul intr-o alta fereastra apare ora 18!!! Si cand dau refresh apar ore diferite de cele mai multe ori!

De unde apar diferentele astea?
Last Visitors


12 Mar 2008 - 12:48


12 Oct 2007 - 18:59

Comments
Other users have left no comments for Mariacu.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 11:18 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here