IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Gabriel.T. doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Gabriel.T.
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 8-October 05
Profile Views: 44*
Last Seen: 31st December 2006 - 12:11 AM
Local Time: May 11 2024, 10:45 PM
95 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Gabriel.T.

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Nov 2005
ce ulei folositi? vreau sa schimb uleiul si nu stiu ce sa-mi iau? motor de 1.8 16v, am 116.600 km (nu de cand am schimbat uleiul biggrin.gif ) si ma gandeam sa bag un "Havoline",ce parere aveti? e pretul bun,fiind in oferta si am si trei litri de antigel gratis. si am auzit pareri si pareri vis-a-vis de duralube.merita?a pus cineva si intradevar toarce motorul mai altfel?am prieteni care au pus si au avut probleme.oricum parerile sunt impartite,dar astept sfaturi,prietenoase blush.gif
7 Nov 2005
Salut,am un radiocasetofon luat de pe Mercedes,un Beker Mexico 2000.partea proasta ca nu l-am probat niciodata,stiu ca a functionat pe un Mercedes,dar nu l-am putut monta pentru ca nu am cabluri la el.e compus din doua "cutii" adik casetofonul cu panelul de comenzi si inca o cutie,care am inteles ca e aplificatorul cu partea de radio.daca stie cineva un "nene meserias" (am fost la un radioprogres dar erau perpendiculari cu modelul asta) care se pricepe la radiocasetofoane auto poate imi da o idee.am inteles ca pretul de catalog al unui astfel de radiocasetofon e undeva la 2000-2200 euro!!nu prea imi vine sa cred dar asa o fi.eu vreau sa-l vad in functiune si poate il montez pe masina.
ma poate ajuta cineva?
9 Oct 2005
Salut!
Sunt proaspat posesor al unui Volvo S40 din 1997. Masina arata bine,foarte bine as spune, ca la cate masini am vazut in ultimele doua luni,pentru pretul la care am luat-o.Probleme am,normal la o masina din 1997.De ex:am un proiector spart,si nici celalalt nu arat prea bine,nu functioneaza motorasul de la faruri,are niste semnale pe bara(pe laterale,fata-spate)din care nu mai functioneaza decat unul,si ma rog alte "nimicuri" dar care pe mine ma enerveaza.
Problema mea este ca nu stiu cum se schimba becul la semnalele de pe bari,cum se poate schimba proiectorul,sau proiectoarele(m-am invartit fo juma de zi si nu am reusit) si daca este o idee buna sa merg in service la ausburg sau mai bine la Volvo.Apropo, nu ma dau banii afara din casa.De aceea intreb ca poate ma dastupa cineva sa pot sa le schimb io.Si as fii interesat sa port discutii cu posesori de Volvo pentru a schimba impresii si informatii.
Poate ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii.
Merci.
Last Visitors
Gabriel.T. has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Gabriel.T..

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2024 - 04:45 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here