IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cain56793 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cain56793
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Electronic Arts - Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 26-September 05
Profile Views: 16*
Last Seen: 18th August 2006 - 06:25 PM
Local Time: May 4 2024, 10:05 PM
23 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cain56793

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Aug 2006
Hi all,

Am si eu o mare nedumerire. Cu 2-3 sapt in urma a fost prezentat la stiri un accident fatal cu o octavia. E vorba de acel militar roman Stefan Balan (Dumnezeu sa il odihneasca) http://www.hotnews.ro/articol_53265-Traged...rs-din-Irak.htm

Vreau sa stiu daca cunoaste cineva, putin mai tehnic de ce totusi au murit sot si sotie in acel accident. Topicul poate fi folosit si pt. alte exemple care pot fi folositoare. (doame fereste)

My comments:

Ce ma surprinde e ca masina militarului avea Airbaguri (din cate am vazut eu) insa nu stiu daca avea si laterale sau ESP. Stiu ca pierduse controlul masini dupa ce atinsese oginda unui ford pe depasire si el a dat cu capul partea superioara a usii cand lovea in lateral un golf 4 ce venea pe contrasens.

Now ... a mea mama a decis ca e mai bine pastreaza ea Octavia 2 si eu m-am ales cu Supernova ceea ce e ok avand in vedere gropile din Buc.

Planuiesc insa sa imi iau si eu Octavia 2 ca nu mai suport dar vreau sa renunt la pachet de drumuri grele, tetiere "radioactive", Airbaguri laterale si ESP.

M-am cam razgandit - Vineri 04 noaptea - trafic greu - in drum spre Mangalia am pierdut controlul masinii (supernova) la 110 km/h - eram singur in ea si close in spatele unuia ca sa il fortez pe chior sa treaca pe banda unu. A trecut si eu am accelerat .... insa spre stupoarea mea nu imi dadea voie mie (nu franase deloc) ci evita un bou care franase destul repede si se oprise ca sa faca stanga spre Olimp pe banda 2 ... am inceput sa calc frana usor .... a inceput sa scartie sandramaua am realizat ca nu ma pot opri decat in el si am incercat sa ma ghidez usor din volan pe banda 1 .... si sa vezi atunci dans si lambada cu Supernova pe capul meu - deja imi vedeam viata trecand prin fata ochilor in timp ce ma zbateam cu volanul si mergeam scrasnind de la stanga la dreapta direct spre ala stationat. Pot sa mentionez ca,,, cretinul de mine bagase 2.4 presiune in toate rotile ... sa consume mai putin? Loll - si acum mai tremur cand ma gandesc la secundele alea.

Back to Octavia ... m-am suit in ea si intradevar e cam close usa de cap ... mai aproape decat in supernova.

So .... a avut cineva accident pe lateral cu Octavia. A mers Airbagul Lateral? Pierzi controlul? ....Mai ca imi vine sa mai pun 3 mii de euro si sa iau Volvo S40 1.6 D.

-Dar tot Octavia ma atrage.

... Poate vreau doar sa ma asigur ca scap cu viata avand in vedere ca merg saptamanal Buc - Mangaila.

Ma gandesc ca experientele voastre imi pot reda increderea in Octavia iar cazul militarului e ceva izolat.

Merci,
Cain
Last Visitors
Cain56793 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Cain56793.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2024 - 04:05 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here