IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
A K U doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
A K U
Shape-shifting Master of Darkness
Age Unknown
Gender Not Set
Chisinau. Bd. Chisinau.
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 23-September 05
Profile Views: 935*
Last Seen: 8th October 2009 - 03:31 PM
Local Time: Apr 19 2024, 08:30 PM
1.210 posts (0.18 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

A K U

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Jul 2009
Urmariti “Survivorman” si/sau “Ultimate Survival”? Ce credeti despre cei doi si despre emisiunile lor? Poti invata lucruri care sa-ti foloseasca pentru a supravietui in cazul in care te-ai gasi intr-o situatie mai delicata, pierdut pe coclauri, fara ajutor imediat? Il urmaresc cu placere pe Les si il consider periculos pe Bear pentru ca, parerea mea, daca ai face ce face el in emisiune pentru a supravietui nu ti-ar lua mai mult de 5, hai 10 minute ca s-o mierlesti. Bear nu face o emisiune de supravietuire, ci un show, cu multe exagerari. Inteleg ca omul a fost in SAS, e un dur, a invatat acolo sa reziste in conditii inumane, sa manance tot felul de scarbosenii in asa fel incat sa i se scurga zeama lor pe barba si sa dea bine la camera, sa-si bea urina etc. dar multe din chestiile astea nu tin de supravietuire. Si Les rezista 7 zile, nu 2 sau 3, fara sa faca toate astea, fara echipa de filmare dupa el, fara echipamente de siguranta. Oricum, Bear a recunoscut ca (aproape) totul in show-ul lui e regizat. Din punctul asta de vedere, e ok, omul are o emisiune pe care o vinde si de pe urma careia traieste. Repet, pericolul consta in faptul ca el prezinta actiunile sale ca fiind de supravietuire, ceea ce nu e cazul. Cei care le urmariti emisiunile, ce parere aveti? Cu cine “tineti”? laugh.gif
29 Aug 2008
Am nevoie de ajutorul colegilor forumisti din Bucuresti cu cunostinte in mediul artistic, ca sa zic asa. Vreau sa invat chitara si pianul. E o “pasarica” pe care o am pe creier de cand eram copil si acum a revenit. Nu prea as vrea sa merg pe anunturile de la mica publicitate pentru ca nu stiu peste cine dau acolo. As dori o recomandare din partea cuiva care stie ca un anumit profesor e bun si rabdator (trebuie sa ma ia de la nivelul sub zero, nu cunosc absolut nimic cu chitara sau pianul sau cu teoria muzicala in general). Nu cunosc tarife, programul de lectii, in ce constau acestea, stiu numai ca vreau neaparat sa invat sa cant la aceste doua instrumente. De seriozitate din partea mea nu se pune problema. Lectiile vor trebui sa se tina la profesor acasa (din motive de fetita de 4 ani jumate) si zonele Dr. Taberei, Militari sau Crangasi ar fi ideale. Va multumesc si fac cinste cu o sonata peste vreo 2 ani, hopefully rolleyes.gif
3 Jul 2008
Maine ridic masina lu' tata socru de la dealer, Logan de 1.6. Ar trebui sa ma uit la ceva in special, pe langa vopsea si verificarea butoanelor, butonaselor, luminilor etc.?
1 Nov 2007
Deschid acest topic dupa inca o fapta abominabila a unui roman in Italia. Frustrarea, rusinea si furia pe care le simt sunt probabil sentimente pe care le incearca foarte multi romani de ceva vreme, citind despre ispravile bravilor nostri conationali prin cele strainataturi. Daca nu ma insel, ziceam intr-un topic aici pe forum, inainte ca Romania sa devina stat membru al UE, ca o sa le stricam Uniunea astora cand vom intra noi, cu furaciunile, smecheriile, hotiile si baietii nostri care sperie portofelele si bancomatele. Atunci glumeam, acum ma gandesc ca nu mai e de gluma. Vazand atrocitatile de care sunt in stare acesti monstri, ma intreb cu ce au gresit oare oamenii aia de s-au pricopsit cu asa ceva. Sigur, sunt foarte multi romani care-si vad de treaba, care sunt muncitori, onesti, dar ce ne facem ca eu m-am saturat ca la cel mult 3 zile sa mai aud de crima sau violul al carui autor este un roman? Si nu-mi spuneti ca nu e roman, ci tigan sau rrom pentru ca vorbeste limba romana si are buletin sau pasaport pe care scrie ROMANIA, nu Tigania sau Rromia. Am prieteni care locuiesc in Italia si ma intreb cum te poti simti in momentul in care compatriotii tai au ajuns sa sperie o tara intreaga, oricat de cinstit ai fi tu? Ce se poate face? Cum se poate pune capat acestei demente? Dupa mine, nu exista decat o solutie: pedeapsa capitala. Asemenea animale nu merita sa traiasca, numai pentru a cauza nenorocire si disperare oamenilor. Nu stiu ce sa mai zic, sunt atat de revoltat incat as putea sa scriu mult mai mult, dar ceva ma opreste, sila de tot ce se intampla, de nepasarea in care traim in fiecare zi, de batjocura la care suntem supusi de catre cei care ne conduc, de stilul asta nenorocit de viata al romanilor care parca si-au pierdut mintile. Daca moderatorii considera ca am depasit pe undeva limita bunului simt, ii rog sa stearga acest topic. Daca nu, ziceti si voi ceva in cazul in care simtiti ce simt si eu…:down:
9 Aug 2007
Am deschis acest topic pentru a-mi exprima, impreuna cu voi, cei care doresc s-o faca, frustrarile fata de produsele chinezesti care ne sufoca, ne fac viata mai grea si ne toaca nervii, de la scobitori si baterii care se consuma dupa ce-ai facut 2 poze, pana la SUV-uri "powered by Mitsubishi". Mi-am luat si eu teapa cu astfel de produse, cum sunt convins ca si-au luat multi altii. Ce putem face in legatura cu invazia asta de produse mai mult decat slabe calitativ care, mai nou, te pot si trimite in vesnicele plaiuri ale vanatoarei (vezi cazul pastei de dinti)? Chiar nu poate intelege lumea ca nu merita sa dai 2 RON pe un maiou de plastic, o pereche de papuci, adidasi sau pantofi care-ti fac bube si se rup dupa 2 purtari cand poti sa mai pui cativa RON si sa-ti iei altceva de calitate net superioara? Am auzit sau am citit undeva ca in portul Constanta vin zilnic vreo 10 (zece) nave pline cu containere cu marfa din China. Ce dracu', a innebunit lumea? Eu m-am saturat sa vad Nike de 700 RON made in China, sepci Ferrari F1 (cumparate din Italia) made in China, calculatoare Dell made in China, Nokia made in China si lista e cat o zi de post. Toata lumea a inceput sa chitaie ca a luat-o China inaintea tuturor (acum au si cea mai mare banca, asa, ca fapt divers) da' nimeni nu face nimic. Nu mai cumparati produse chinezesti pana nu fac ceva in privinta calitatii. M-AM SATURAT DE CHINEZISME! Sa ramana la mancare, ca asta era un punct forte, spre deosebire de orice alte produse, pentru care China a ajuns sa fie recunoscuta in toata lumea ca un cal breaz. Spuneti-mi si mie cum e posibil sa existe aceasta eticheta pe aproape toate produsele din viata noastra de zi cu zi, stiut fiind ca sunt de o calitate jalnica? Am citit un articol despre o firma de anvelope din China care nici macar nu are un depozit blink.gif, da' vinde cauciucuri in State. Asadar, dati-va cu parerea sau dati in mine, poate exagerez eu.
Last Visitors


17 Mar 2018 - 5:31


13 Jun 2010 - 12:21
NGZ


3 Feb 2010 - 7:52


22 Jun 2009 - 12:24


14 Mar 2009 - 12:36

Comments
Other users have left no comments for A K U.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 01:30 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here