IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
ford focus sedan-1.6 16v (masina de serv)
OPEL ASTRA H-1.7 CDTI-101 CP
Personal Info
florin55503
specialist
43 years old
Male
Bucuresti
Born Oct-23-1980
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-September 05
Profile Views: 740*
Last Seen: Private
Local Time: Apr 19 2024, 01:05 AM
2.462 posts (0.36 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

florin55503

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Nov 2009
va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
sambata dimineata la ora 4 ma intoarceam acasa. am intrat in pasaj la unirii. la mijlocul pasajului (dinspre univ spretineretului) un dobitoc caruia i s-a blocat acul la 130km/h a pierdut controlul volanului, s-a izbit in parapetul din dreapta, apoi a tras stanga, s-a ridicat pe 2 roti, m-a lovit pe mine, m-a aruncat intr-un stalp, pt ca in final sa se roteasca in aer si s-a se opreasca in parapet in dreapta. in urma incidentului masina lui praf, a mea cam la fel. prietena lui dusa la spital, dar externata pe loc.

dupa o zi intreaga petrecuta la asigurator aflu cu stupoare ca nu pot baga masina in service pt ca accidentul e cu victime si trebuie sa astept solutionare cazului de catre un judecator. colac peste pupaza, la locul incidentului se identifica si o a 3-a masina care se pare ca a declansat accidentul (un seria 3 cuope). masina care a fugit. (soferul era baut). ce pot face pentru a urgenta aceasta situatie?

o alta nedumerire a mea, este faptul ca am fost la un service pentru deviz estimativ. dupa 2 ore, raspunsul a fost sec: 42.000 ron. din ce stiu eu daca paguba depaseste 70% din valoarea masinii se considera dauna totala. asiguratorul, in conditiile in care s-a solutiona rapid dosarul, nu vrea sa imi acorde aceasta dauna.
7 Jul 2008
vineri seara plec in turcia in concediu. plec cu masina. problema e in felul urmator. masina e pe firma (numele firmei si al meu corespund, adresa e aceiasi etc). stiu ca trebuie sa imi fac imputernicire care sa fie in romana si in engleaza care sa cuprinda seria masinii, seria pasaportului etc. pana acum asa am iesit din tara. ori cu imputernicirea de la firma ori de la leasing in functie de caz.

ce altceva mai trebuie?

o alta persoana din grup sustine ca trebuie traducere legalizata a imputernicirii la consulatul turciei si alte multe chestii tot de la consulat. toate chestiile astea duc undeva la 100 de euro.
14 Aug 2007
imi poate spune cineva performantele unui a6 1.9 tdi, 130 CP. consumul, 0-100, mai ales 80-120 etc. v-as fi recunoscator
31 Jul 2007
urmand exemplul lui doru, o sa imi exprim parerile in legatura cu cateva masini kia testate de mine cu sprijinul cumnatului meu.

1. kia rio-1.4 16v-primul lucru care l-am vazut la masinut aasta a fost portbagajul. e mare. apoi m-am urcat in masina. pozitia la condus e un a relativ corecta (mai buna decat la 307), putin inalta, dar ok. materialele insa lasa de dorit, plasticile sunt tari si suna a gol. motorul silentios nu se aude in masina la relanti sau la mers in regim normal. in ture inalte si la viteze mari in masina patrunde destul zgomot dar in limite decente. cutia agata la schimbare si e destul de imprecisa. treaptele 1 si 2 sunt corect etajate dar 3 si 4 sunt lungi (probabil pt consum). ca tot am vb de consum, am agitat masina , schimbat la limita etc consumul nu a sarit de 10. am mer cu ea pe a 2 la duc cu 180 la intors cu 190. in concluzie o masina decenta cu un consum decent, cu spatiu interior destul de mare pt 4 persoane care sa stea lejer.

2. kia sportage-2.0 crdi, 4wd- varful de gama cu piele trapa etc. pielea destul de slaba calitativ, plastice suna tot a gol. spatiu interior destul. si in fata si in spate. in spate insa pozitia este usor incomoda (stai cam ca in logan sau in octavia). portbagajul este destul de mic (e mult mai mare al meu la astra caravan). imi place fatul ca se deschide doar luneta. pozitia la conduse usor inalta dar totusi foarte comoda, oferind o vizibilitate foarte buna. cotiera e pusa cam degeaba. e prea scurta pt a sprijini cotul. instalatia audio, la fel decenta, nu se compara cu cea de pe ceed. motorul se aude la relanti destul de bine in interior, dar in timpul mersului e ok. am mers cu 170 si era destul zgomot in masina (mai putin totusi decat in rav4 de exemplu). desi motorul are 140 CP probabil din cauza greutatii si a coeficientului aerodinamic nu se simt (mai degraba ai spune ca are 90-100 CP). la 4000 rpm se taie. suspensia mi s-a parut orientata spre confort fiind relativ moale. masina functioneaza 2wd, putandu-se cupla si 4wd. nu prea ma pricep in off road dar m-a ajutat sa nu raman blocat in nisip pe malul argesului. prietena mea e pur si simplu indragostita de masina. uitasem: cutia e cam la fel ca la rio- agata si e imprecisa

kia ceed- 2.0 crdi- aici cutia mi s-a parut mult mai precisa, nu mai agata asa tare. instalatia audia super tare. motorul mi s-a parut ca trage la adevarata valoare a celor 140 CP, finisarile sunt chiar ok peste cele din sportage. portbagajul desi nu pare e chiar mare. pozitia la condus mi s-a parut la fel putin inalta dar confortabila. desi multi au plasat-o peste golf astra etc nu mi se pare adevarata afirmatia, dar e undeva acolo.
Last Visitors


23 Oct 2010 - 18:56


17 Dec 2009 - 23:05


1 Oct 2009 - 21:08


11 Jul 2009 - 18:30


17 Jun 2009 - 15:42

Comments
Other users have left no comments for florin55503.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 02:05 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here