IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Bogdan54824 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Bogdan54824
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-September 05
Profile Views: 246*
Last Seen: 9th December 2008 - 12:31 PM
Local Time: Apr 18 2024, 10:35 PM
190 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Bogdan54824

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
20 Feb 2007
De la începutul lui ianuarie de când am început să folosesc detectorul prin București nu am întâlnit nici un radar. Azi am întâlnit două! Unul dupăamiază la Izvor (spre Unirii), iar al 2-lea acum câteva minute pe Turda, imediat după ce cobori de pe pod (foarte bine ascunși).
So... take care!
6 Oct 2006
Ok... acum 2 săptămâni am comis-o. M-au prins cu 114km/h în zona industrială a Buzăului, și evident mi-au reținut carnetul în vederea suspendării.
Înainte să-mi săriți în cap în legătură cu inconștiența, etc: știu că am greșit, în mod normal nu merg în halul ăla, dar atunci doar ce aflasem că tata a făcut un atac cerebral și mă duceam la el la spital.

Bun... Acum problema mea este că nu am primit nici o înștiințare în legătură cu decizia de suspendare, și chiar nu știu pe ce perioadă a fost suspendat, dacă este cazul să mă apuc de formalități pentru reducerea perioadei de suspendare, etc.
În afară de asta art. 88 din OUG 195/2002 spune la aliniatul 5:
QUOTE
Hotarârea asupra sanctiunilor contraventionale complementare se comunica în scris contravenientului, în termen de cel mult 5 zile de la data constatarii faptei.


[begin wishful thinking] Să înțeleg că dacă nu mi-au comunicat în termenul legal hotărârea înseamnă că nu au luat nici o hotărâre și pot să mă duc să le cer carnetul înapoi? [end wishful thinking] :angel:
25 Sep 2006
Ok... am luat amendă, în Buzău, eu nu am buletin de București, dar sunt în București... aveți idee dacă totuși pot plăti amenda în București?
Și încă ceva, amenda am luat-o sâmbătă, în condițiile astea ce înseamnă 48 ore? Weekendul este inclus, sau doar zilele lucrătoare?

merci.
10 Aug 2006
Este mașina de la birou a neveste-mii, și are doar câteva luni (luată în primăvară). Marți dimineață a refuzat să mai pornească. Seara fusese alimentată de la Agip cu benzină de 98, și în ultima vreme am avut grijă să-i spun să alimenteze numai cu 98, că ea îi punea 95. Am sunat și la service, iar ei ne-au zis să scoatem borna de la baterie un minut și să încercăm iar, dar nici un rezutat. Ieri au venit și au ridicat mașina. Au mai încercat și ei să o pornească, dar fără nici un rezultat.
Partea mai tristă este că azi, când a sunat nevastă-mea să întrebe cât durează, răspunsul a fost că nu se știe, pentru că mai au 5 înaintea ei, în aceeași situație.

A mai pățit cineva ceva similar?
Last Visitors


10 Jan 2017 - 11:14


1 Nov 2007 - 1:26

Comments
Other users have left no comments for Bogdan54824.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2024 - 10:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here