IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Alexandru3 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Alexandru3
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 19-July 02
Profile Views: 44*
Last Seen: --
Local Time: Apr 25 2024, 11:04 PM
48 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Alexandru3

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
14 Dec 2003
Hai ca sunt curios! Eu nu sunt interesat de tuning la aspectul exterior. Eu vreau pe la motor ceva ... sau depinde ce altele sunt, nu chiar motor!
- in computer , filtru aer ... etc - la catzi cai in plus se poate ajunge!

Pls. pt fiecare oferta postatzi si niste pretzuri!

TNX

(mentol)
22 Oct 2003
Am mai scris io intr-o parte a forumului, pe la consumuri (unde ma laudam cu un CIELO din 97 care mananca 12,7-13 l /100 in oras)

Am o problema cu ea! NU TRAGE calumea deloc! Prima oara am zis ca e de la injectoare cum ca ar fi murdare rau, si m-am dus sa le fac o curatzare! Acolo, i-a facut ce i-a facut si a zis ca erau nu murdare (sau cum se zice) ci foarte murdare, ca a durat ceva pana a spart ce se formase inauntru pe injectoare! IN fine, acum dimineatza cand o pornesc desi o ia pe o vreme dinasta dupa 2 chei, merge rotund, autoshocku o tzine cum trebe si nu ma zgaltzaie! DAR PROBLEMA E IN CONTINUARE, NU TRAGE!

Haidetzi sa va zic ce inteleg io prin nu treage!
1. Prin oras: un exemplu ar fi ca ii dau foarte greu scartz pe loc (desi nu cursele ma intereseaza pt. masina mea), decat daca stau cu pedala la 4-5000 rpm si apoi iau piciorul de pe ambreiaj.
Atceva, sub 3000 ture nu simt ca m-ar baga deloc in scaun ... totusi dupa 3-3500 ture park se simte ceva dar deja e prea turata pt. oras, consum mult prea mare!. Alt exemplu aici, daca dau a 3-a la 40(hai 50) si o iau un pic mai repejor (nu chiar talpa direct) tot degeaba ... ca tot foarte greu accelereaza

2. Afara din oras: am dus pe cineva la aeroport si ce m-am gandit, ia sa vad io ce poate masina. M-am dus usor pana la snagov sa vad daca sunt radare si cand m-am intros am vrut sa-i dau pana susssssss. Trecand peste faptul ca nu tragea .... la rot sub 3000, eh, cand am ajuns la 100 in a 4-a si am dat a 5-a, am putut sa ajung in vreo 2-3 KM la viteza maxima de 145 km/h. Nu vibra rau .... putin numa! Nu m-au blocat masinile pe drum, ci am mers cu talpa pe podea de la 120.

MA ENERVEAZA RAU MASINA si nu stiu ce ar putea avea! Desi am scris cam mult, poate cineva cu aceeasi pronblema sau care a auzit de asha ceva ma ajuta si pe mine!

O sa ma duc la mecanic, dar totusi as vrea sa aflu cam ce ar putea avea!

PS: nu i-am verificat bujiile pana acum (desi nu cred ca are legatura, oare pneurile un pic desumflate pot avea asha efecte ?)

TNX

(mentol)
18 Jun 2003
1.Chiar va rog frumos de tot sa-mi spuneti si mie ce este aia recarosare ! Asa ca pentru prosti (poate nu sunt dar vreau sa inteleg)

2. Am vazut pe mobile.de un DAEWOO LANOS super frumos (din Germania) la 3000 EUR, si as fi ccurios cum s-ar face recarosare la o astfel de masina daca e din 1998

3. Ca sa-ti aduci din afara o masina ce trebuie sa aiba? (EURO3? maxim x ani de vechime?)

Hai va rog spuneti-mi si mie asta (in cazul in care chiar stiti cum se face). MERSI!

PS: cat sunt taxele vamale si cum se calculeaza (la factura .. sau cum?)
Last Visitors
Alexandru3 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Alexandru3.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 05:04 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here