IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cornel001 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cornel001
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 15-August 05
Profile Views: 470*
Last Seen: 22nd January 2011 - 11:12 AM
Local Time: Mar 29 2024, 08:10 AM
320 posts (0.05 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo ioncor2001
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cornel001

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Mar 2008
Deci se da un sistem CD6000, care vine standard pe FF2, 4 dif in portiera + 2 tweetere in partea de jos a montantilor A, considerat printre cele mai bune din clasa compacta .
No, acu eu is multumit cam cum se aude, dar vreau sa am mai multe vibratii in scaun si alte alea fara sa dau volumul (decibelii) mai tare.
Deocamdata am pus fade de la F4 pe 0, bass +7 si treble la +1 (variaza intre -7 si +7) si am ajuns la o solutie ceva mai buna dar nu total satisfacatoare.
Sa dau treble si mai jos ca sa compensez sa ridic volumul si mai mult nu e prea ok, se pierde din acuratetea sunetului ca sa zic asa.
Sistemul are un volum maxim de 20 sau 25 nu mai stiu exact, actualmente vreau sa-l ascult pe la 9-12, ca sa vibreze mai tare basul cum vreau eu ar trebui sa-l dau pe la 13-15 respectiv.

Aveti vreo solutie fara sa trebuiasca sa implice un subwoofer care ar implica la randul lui complicatii suplimentare (detaliez daca ajungem acolo), si nici nu stiu sigur daca ar merge, adica vreau doar vibratii ceva mai puternice, nici f puternice sa ma scoata din masina, nu neaparat sunet mai puternic/mai tare/mai bun.
Dupa cum ziceam mai sus sistemul actual poate sa le genereze dar odata cu cresterea decibelilor. Pe de alta parte cineva imi zicea sa nu suprasolicit difuzoarele sa nu faca 'prrr' pe urma in loc de 'brr', da acu eu ce sa zic, chiar daca am dat bass-ul mai tare nu m-am apropiat de volumul maxim. Credeti ca or sa crape daca..?
19 Dec 2007
Am un FF2 1.6 cu directie hidraulic-mecanica. Totu bine si frumos insa am observat ca uneori cand virez (cu fata sau cu spatele) si am volanul rotit (aproape) maxim (stanga sau dreapta), se simt si sud ca niste 'pocnituri' la roata/volan/directie nu-mi dau seama.
Din cate mi-am dat seama asta tinde sa se intample cand pe jos e mazga/zapada sau alte mizerii d-astea (bine zapada nu e mizerie dar pe jos tinde sa devina), si deloc sau aproape deloc cand e uscat sau doar ud (ploaie).
Acu ma (si va) intreb : e normal sau nu ?
12 Apr 2007
Azi am gasit partea din fata a masinii usor stropita de niste puncte mici de vopsea alba.
Nu stiu exact sursa pana nu ajung maine dimineata la servici.
Vreau sa stiu daca se pot indeparta acele punctulete mici de vopsea alba fara sa afectez vopseaua originala ?
Stie cineva ?
6 Nov 2006
De curand un cretin (cam stiu eu cine e, s-ar putea sa am ac de cojocu lui) mi-a rupt antena. De fapt a rupt chestia aia de metal pe care se insurubeaza si care iese din dispozitivul masinii. Bucata respectiva a ramas in partea mobila a antenei.
Aveti idee ce-i pot face ? Bag seama ca daca scot bucata rupta din antena propriu-zisa, nu se mai poate lipi, si ar putea eventual chiar afecta semnalul. Probabil tre umblat la plafon in fata unde e dispozitivul si inlocuit (pe casco).
2 Nov 2006
Pt ca s-a discutat pe aici despre asa ceva :

"Atentie! Fordul Mondeo are la puntea spate fata de alte masini prinderea de caroserie cu patru prezoane ce trec prin bucsi elastice . Este posibil sa apara in timp un zgomot in spate ce se transmite prin caroserie foarte enervant si foarte greu de indentificat chiar si de specialisti. Tendinta este de a crede ca vine de la bieletele antiruliu,de la amortizoare sau de la cipercile din capol amortizoarelor. Nu inlocuiti nimic din toate acestea chiar la sugestia mecanicilor ptr. ca sunt foarte scumpe si tot nu este rezolvata cauza. Incredibil ! in desfasuratorul pieselor de schimb de la Ford aceste bucsi de la puntea spate nu figureaza ca piese de schimb deci nu se comanda decat cu puntea caci teoretic nu ar trebuii sa se uzeze, dar pe drumurile din Ro se intampla si asa ceva ( nu numai mie ) Accesul la aceste bucsi se poate face numai dand puntea jos ceea ce complica foarte mult situatia ptr. ca inglobeaza foarte multa manopera. Solutia : Demontati rand pe rand prezoanele si luati masura cu sublerul ptr. a executa la strung o saiba tip pahar ( cca 10 mm inaltime ) sthel ca odata stransa sa forteze camasa iterioara a bucsei sa se lipeasca de punte si sa fie la nivelul celei exterioare anuland asthel jocul cel permitea elementul de cauciuc. Nu uitati sa dati pe filetul prezoanelor cu silicon auto (gascket rosu )si sa stangeti cu putere.Pe acolo nu veti m ai umbla cat veti avea masina. Bafta!"


http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=1884146
Last Visitors


13 Jan 2010 - 15:26


30 Jul 2009 - 10:20


17 Aug 2008 - 19:13


11 Apr 2008 - 15:08


15 Mar 2008 - 9:46

Comments
Other users have left no comments for Cornel001.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 08:10 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here