IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Crriss doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Crriss
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Shenzhen (China)
Birthday Unknown
Interests
Ca toti barbatii, except fotbal
Statistics
Joined: 11-August 05
Profile Views: 100*
Last Seen: Private
Local Time: Apr 20 2024, 03:52 AM
133 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Crriss

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
30 Oct 2006
Am deschis topicul acesta din dorinta de a afla si parerile celorlalti in legatura cu motivatia care ne impinge pe unii dintre noi sa parasim tara in care ne-am nascut si am crescut.

-Ce ofera alte tari si Romania nu ?
-Cand va fii ziua in care vom dori sa plecam din Romania doar pentru concediu si nimic mai mult ?
-Cum v-ati integrat in tara in care sunteti ? Cum v-ati adaptat la cultura, traditiile si legislatia tarii ?
-Doriti sa va mai intoarceti ?
-Ce v-ar face sa va intoarceti ? (motive personale sau schimbari politice/sociale in Romania )
-Din ce ati vazut in alte tari, ce considerati ca ar trebui aplicat si la noi

Intrebari ar mai fi multe....
25 Jan 2006
De curand am primit o oferta de job la o companie in China. sincer sa fiu prea multe detalii nu stiu, asa ca nu va pot da. tot ce pot sa va spun e ca e in domeniul meu, si sunt calificat pentru asa ceva si cred ca as putea face fata fara probleme. ei, problema e ca, eu am un loc de munca destul de stabil si destul de bine platit, o rata de platit, si o a doua faculta de terminat. Tre sa las totul balta pentru asta. stau pe ganduri si nu stiu ce sa fac.
La inceput eram foarte entuziasmat, conditiile promise erau super, dar am stat si am gandit putin "la rece" de ce cineva ar da de 3 ori salarul unui inginer din china plus cazare, transport unui roman ???
Nu stiu mai nimic despre obiceiurile lor, legislatie, mancare (nu radeti, e importanta mancarea!!!) tot ce ar putea parea un fleac aci acolo poate insemna o catastrofa. nu mi s-a precizat foarte clar daca va fi sau nu vreun contract de munca, sau va fi doar asa o intelegere. ce drepturi voi avea ??? (banuiesc ca nu prea multe in situatia asta) si ma tem ca nu cumva sa fiu nevoit sa lucrez ilegal, cu sau fara stirea mea. cei de acolo mi-au si propus deja ruta pentru avion, data plecarii, deja voiau sa-mi cumpere biletul. teapa nu e cel putin nu deocamdata, cine ar fi dispus sa imi plateasca un bilet de avion numai asa aiurea si sa nu ma astepte la aeroport ? dar oare ce se poate intampla acolo.
Mi se duc naibii toate planurile, las casa las masa, las servici si familie, las scoala, oare merita pentru bani ???

daca careva ati mai fost in china sau cel putin in asia, va rog sa-mi dati o parere despre ce si cum. eu personal am vazut cam toata europa, si mi s-a parut ok pe unde am fost, si mai ales pe unde am lucrat, oricand m-as intoarce acolo. sper sa fie la fel si asia.
23 Jan 2006
un amic de-al meu a avut ghinionul sa derapeze si a lovit o bordura si a facut praf o janta de aliaj de S80. daca aveti sau stiti pe cineva care are, noua sau sh......la reprezentanta este da e scumpa si dureaza o luna pana vine. atasez o poza.
8 Jan 2006
am primit un mesaj pe privat si mi-am zis ca ar fi ok sa deschid un topic pe tema asta
90 % din masinile aduse in tara sunt aranjate la km, doar ar mai castiga ceva si bisnitarii care le vand, nu-i asa.
diferenta de pret intre 100.000 si 200.000 de km poate sa treaca de 1000 de E depinde de masina, pe cand un tunning la km e vreo 50 E.
si masina mea a fost aranjata la km, am vazut dupa ce am cumparat-o. asta e, m-am obisnuit cu ideea, asa se poarta pe la noi....
eu personal NU ma ocup cu asa ceva, desi sunt de meserie, NU ma intereseaza sa fac asa ceva, asa ca NU ma intrebati cum se face. as vrea daca se poate sa facem ceva, noi astia mici sa eradicam fnomenul asta.
stiu ca e aproape imposibil si multi dintre voi o sa spuneti ca iar s-a mai trezit vreunu sa schimbe lumea. in fond e o excoecherie tolerata de lege. Pana cand ???
6 Jan 2006
Desi cred ca s-a mai discutat pe forum problema asta as vrea sa discutam mai in detaliu pe topicul asta despre gradul de uzura si consumul motorului in cazul in care nu a ajuns la temperatura optima de functionare, caz intalnit la majoritatea dintre noi. Spre exemplu eu fac 5 Km de acasa pana la servici dimineata si cum mai tot timpul sunt in intarziere nu apuc sa las prea mult motorul sa se incalzeasca. Din cate am citit nu e prea sanatos asta. Lasand la o parte consumul.
Last Visitors


5 Sep 2013 - 9:11


8 Aug 2013 - 20:38
NGZ


20 Jan 2009 - 20:40

Comments
Other users have left no comments for Crriss.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 09:52 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here