IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Horia51591 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Horia51591
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 19-July 05
Profile Views: 137*
Last Seen: 21st February 2007 - 12:04 PM
Local Time: Apr 23 2024, 06:18 AM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Horia51591

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Feb 2007
Am o Nubira II din 2006. M-ar interesa sa schimb jantele avute din fabricatie, adica pe cele de 185/65 R14 cu unele mai mari, adica cele de 195/55 R15 - chestie de estetica :angel: Imi par a da mai bine... Oricum, cineva mi-a spus ca o sa am ceva probleme pt ca, in cazul jantelor mai mari, vitezometrul nu va mai arata viteza reala ci cu vreo 10km/h mai putin... Intrebare: stie cineva ceva despre chestiunea asta si daca, eventual, exista vreo posibilitate de remediere a neajunsurilor? Multumesc!
3 Apr 2006
Buna ziua.
Mi-am cumparat o Nubira II noua de vreo 3 luni. Am mers ceva cu ea, vreo 2000km pana acum dar nu-mi pot da seama cum ar trebui mers cu ea pt. a avea un consum "normal"... Mergand pe autostrada cu 130hm/h mi-a luat 11%. E mult, e putin? In oras n-am avut curajul sa-i fac consumul...
De fapt intrebarea ar fi "ce consum ar trebui sa aiba Nubira II in functie de viteza si eventual turatie" si cam care ar fi "regimul normal" de condus si ce ar presupune acest "regim normal"?
Multumesc.
21 Mar 2006
Am un Matiz de 1 an... Nici o problema pana acum 3 luni cand, intr-o dimineata inainte de a "decola" spre servici, vad ca nu mai am benzina in rezervor decat atat cat sa aprinda becul. Am ajuns cu chiu-cu-vai la service la Daewoo. Mi-au spus ca furtunul care face legatura intre bushonul de benzina si rezervor era scos la unul din capete. De ce? Asta nu mi-au spus ca erau grabiti si aglomerati! :bash: Am platit, am plecat... M-am gandit eu atunci ca de, se mai intampla... Acelasi lucru mi s-a intamplat insa acum 3 zile, de data asta insa, furtunul era taiat! Acum mecanicul mi-a spus ca cineva "mi-a facut-o". Cat eram eu in service pe rampa, apare un alt Matiz cu aceeasi problema: furtul de benzina nu pe la bushon ci direct prin furtunul de alimentare. Mi s-a spus ca la Matiz se umbla foarte usor la furtunul asta... Intrebarea me este: bun, si ce as putea sa fac??? Alarma ar fi o solutie, dar ar trebui sa fie una foarte sensibila ca sa simta ceva si cred ca ar incepe sa urle la orice pisica si caine ar trece prin zona! Stiti ceva, ati mai auzit de cazuri similare, se poate face ceva? Astept orice sugestii... Multumesc mult!
20 Jul 2005
Va rog sa ma ajutati sa ma hotarasc pentru a pasi intr-o noua etapa a vietii: aceea de posesor auto propriu! Am o suma de max 9.500 euro si as dori o masina noua cu banii jos, exclus lesing si second-hand. Am dat de cele 2 tipuri de masini care s-ar incadra in plafonul meu de pret. Am prieteni care au Cielo si sunt f multumiti de el pe drumurile din Romania... In acelasi timp nu stiu mai nimic despre Fiat si mai ales despre Albea. Tot ce am gasit pe forum este un fel de alba-neagra: cand e bun, cand e prost! Eu am nevoie de o masina cu care sa "calaresc" zilnic gropile din Buc. dar care sa suporte lejer si drumuri lungi, in afara, ocazional. Ma intereseaza in primul rand o masina fiabila, adaptata la drumurile din Romania si nu una care sa pluseze la capitolul design - oricum la pretul asta... M-am gandit si la un drive-test dar cativa km parcursi nu spun totul despre o masina. In acest moment as inclina catre Cielo: vad zilnic pe strada masina asta, unele au ajuns ca vai-de-ele, dar merge linistita inainte...Va multumesc pentru ajutor! blush.gif
Last Visitors
Horia51591 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Horia51591.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd April 2024 - 12:18 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here