IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dan45727 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dan45727
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Ploiesti (Prahova)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-May 05
Profile Views: 217*
Last Seen: 5th December 2005 - 11:14 AM
Local Time: Mar 28 2024, 08:30 PM
7 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dan45727

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
1 May 2006
Am gasit unul la pret convenabil, are 60.000 km. Exista ceva la ce sa ma uit in mod special? Pe afara arata impecabil, teava de esapent e alba ca coala de hartie, la prima vedere pare impecabila. Dar totusi?
18 Oct 2005
Am fost saptamana trecuta sa-mi vand masina la AAA Auto, Land Rover Freelander, 2.5 V6 benzina, xenon, tiptronic, etc. etc. 24.000 km, primul proprietar, cumparata de la reprezentanta in ianuarie 2004. Prima intrebare pe care am primit-o a fost: Vreti sa o vindeti? La care am raspuns nonsalant, "Nu, am venit sa ma dau mare!". Introducerea fiind facuta, baietii s-au apucat de treaba, verificat actele (numai talonul, cartea de identitate a masinii nu o aveam la mine), verificat masina cu mare atentie, evident n-au gasit nimic, masina este si arata ca noua. M-au intrebat cat cer pe ea, am raspuns 21.000 Euro, cu gandul sa obtin macar 19.000. Tipul cu care am discutat a plecat la un moment dat sa vorbeasca cu managerul si s-a intors cu ultimul pret: 17.000 Euro, banii jos. Am stat putin pe ganduri si pana la urma am spus, fie o dau si cu 17.000. Zis si facut, le spun ca accept dar sa ma lase doua zile sa le aduc actele (a doua zi eram f. ocupat, n-as fi putut sa ma duc). In ziua si la ora pe care o convenisem, ma intorc la AAA Auto, cu toate actele si cu speranta ca o sa facem actele rapid si sa pot pleca cu banii acasa. Dar cum socoteala de acasa ... Apare un alt tip, ma intreba daca vreau sa vand masina, ii povestesc ca am mai fost o data si am negociat deja pretul dar el imi raspunde: Ne pare rau, masina trebuie evaluata inca o data. Si in urma evaluarii m-i s-a oferit, n-o sa vina sa credeti, 15.000 Euro. Evident, am cerut explicatii, cum este posibil ca o masina cu doar 50 km in plus la bord sa fie evaluata cu 2.000 Euro mai putin? A plecat si el la manager sa intrebe si mi-a raspuns nonsalant ca asta este piata, acum cateva zile puteam sa iau mai mult.

M-a luminat un alt tip, care probabil se fripsese si el cum procedeaza baietii: Daca nu ai toate actele la tine, iti ofera o suma mare, pentru a fi siguri ca te intorci cu masina sa o vinzi. Cand te intorci, intotdeauna iti ofera mai putin! Asa ca atentie! Daca va duceti la ei, spuneti-la ca nu aveti toate actele, dupa care, daca va convine pretul, scoateti pe masa si cartea de identitate, nu vor putea sa mai dea inapoi!
Last Visitors
Dan45727 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Dan45727.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 02:30 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here