IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
solver doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
solver
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bistrita
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 26-April 05
Profile Views: 86*
Last Seen: 2nd July 2009 - 03:37 PM
Local Time: May 12 2024, 04:18 PM
33 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

solver

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Mar 2008
Mentionez ca toate masinile din versus as vrea sa fie diesel versiunile de 130 cai.
Acum am un mondeo 2002 ghia 116 cai tddi de care sunt multumit in principiu. Insa exista o chestie care devine tot mai deranjanta pentru mine. Zgomotul de rulaj la mondeo pe drumuri rele este mai mare ca la alte marci. Initial am crezul ca al meu are ceva desi am schimbat tot ce tine de suspensie dar am vazut un topic pe forumul dedicat marcii in care mai multi posesori de mondeo cu masini mai noi (2005-2006) se plang de aceeasi problema. In plus am mai circulat si cu alte mondeo ale prietenilor (2002-2003) si au aceeasi "problema".
In viziunea mea Audi ar fi pe primul loc in principiu probabil si datorita faptului ca de ceva vreme "visez" la el. Dar citind tot pe formumuri au inceput sa apara si unele lipsuri care ma pun pe ginduri. Am observat ca sunt mule Audi A4 care nu au roata de rezerva, nu au geamuri electrice decat fata, nu au oglinzi incalzite, s.a.m.d. Mi se pare cel putin ciudat sa nu aiba aceste dotari mai ales ca se considera a fi o masina premium.
Totusi compenseaza aceste lipsuri cu altceva? Tinuta de drum, materialele sunt chiar asa de bune incat sa inchid ochii la aceste lipsuri?
Apropo de Volvo nu prea stiu nimic decat ca prietenii care au sau au avut au fost multumiti (nu neaparat de acest model....de marca in sine).
Tinind cont de "problema" de mai sus al lui mondeo eu inclin sa-l pun pe ultimul loc desi daca as sti ca totusi "troncanitul" nu e asa evident la seriile mai noi ar putea sa ajunga pe primul loc.
Ce vreau sa mai precizez este ca nu prea ma intereseaza spatiul interior si chestiile de design (care e mai frumos) ci doar cele legate de fiabilitate si MAI ALES silentiozitate (insonorizare) in special pe drumuri mai rele.
Multumesc anticipat pentru opiniile voastre.
21 Sep 2005
Ati mai patit careva asa ceva? Un prieten bun si-a adus recent o laguna din 2002 si au functionat toti senzorii de presiune. Dupa ce si-a schimbat cauciucurile nu-i mai merge un senzor. Stiti careva daca se pot repara acesti senzori? Ceva principiu de functionare? Sau cit costa unul nou?
Last Visitors


8 Mar 2008 - 19:32

Comments
Other users have left no comments for solver.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2024 - 03:18 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here