IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dragos44618 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dragos44618
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Constanta (Constanta)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 13-April 05
Profile Views: 193*
Last Seen: 24th July 2007 - 08:00 AM
Local Time: Apr 27 2024, 07:23 PM
38 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dragos44618

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
6 Jun 2007
Am ajuns la capatul rabdarii. Am visat vreme de doi ani la un Focus St.Cand in sfarsit situatia mi-a permis, am achizitionat in leasing o masina pe care dealerul Trans Atlantis din Constanta o avea in showroom.Asta se intampla in luna martie anul acesta.
Masina avea 1000 km la bord si desi am observat ca deja avea nevoie de echilibrarea rotilor, am crezut ca e un model sport si faptul ca cineva a condus-o fara mila nu va avea urmari. Cat m-am inselat! Dupa o saptamana si circa 1000 km parcursi discul de ambreiaj a cedat, cu toate ca nu sunt adeptul liniutelor si nu am fortat masina.
Dupa o luna de asteptare kitul de ambreiaj a fost inlocuit.Am ridicat masina pe 22 aprilie, am reusit sa o conduc o zi, dupa care , pe 23 aprilie masina a fost dusa inapoi pe platforma la service dupa ce motorul s-a oprit in mers. Verdict: chiulasa fisurata!
Initial mi s-a spus ca voi avea din nou de asteptat circa o luna, dar o luna le-a trebuit celor din service doar ca sa-si procure un aparat care sa constate fisura din chiulasa.De circa doua saptamani se asteapta aprobarea inlocuirii chiulasei, iar astazi dimineata cei din service nu aveau inca un raspuns. Inutil sa mai spun ca din momentul aprobarii piesa ajunge in trei saptamani.
Asadar, am cumparat o masina (aproape) noua acum doua luni si jumatate, mai am de asteptat cel putin o luna si in acest timp eu platesc 500 euro pe luna.
Mai exista cuvinte care sa-mi descrie frustrarea?
18 Apr 2007
Inca imi tremura mainile de indignare, dar macar sa afle si altii, poate vor fi mai intelepti decat mine. Am achizitionat o masina in leasing de la societatea in cauza de circa o luna. A fost de fapt o preluare a unei masini de showroom de la dealerul care o avea. Am primit un scadentar de plata, unde sunt specificate ratele, cu tva, casco si dobanda.
La prima rata insa, surpriza! Rata de plata este cu 50 de euro mai mare decat cea din scadentar(adica 543 euro in loc de 493 euro). Explicatia pe care mi-a dat-o o doamna de la contabilitate este ca se factureaza nu stiu ce diferenta de dobanda, ca in contract se specifica faptul ca rata de leasing se calculeaza pe baza dobanzii de refinantare a Bancii Centrale Europene etc.
Voi consulta un avocat, probabil ca degeaba, pentru ca sunt convins ca sunt acoperiti legal, dar cum sa nu te simti inselat de acesti camatari in costume frumoase? Pentru ce mai emit acel scadentar? Eu nu voi sti niciodata ce suma voi avea de platit?
Asa incep sa inteleg cum fac unii miliardul... ce naiba poti face cu atatia bani e un mister pentru mine, ca in mormant te duci asa cum ai venit.Iar odraslele, dupa cum se vede, cu atatia bani nemunciti sub nas devin niste degenerati.
Cum spune un personaj drag mie, traim in Romania..si nu stiu cum sa plec mai repede de aici..
3 Apr 2006
Pret- 19 750 euro cip- 3 portiere si aproape 20 000 cu 5
Din pacate e mai scump degat Golf GTI cu vreo 900 de euro cip. Ma intreb de ce oare, pentru ca in Germania au exact acelasi pret.
Si pentru ca are cilindree de 2522 cm3 va avea accize de 11%, fata de 4% la Golf, asa ca ddp-ul va fi cu vreo doua mii de euro mai mult. Pacat!Nu cred ca se justifica diferenta, pentru ca echiparea de serie este aproximativ identica.
Si daca mai pui faptul ca Vw se bucura de o imagine mai buna, nejustificat zic eu, nu cred ca se va inghesui lumea.
22 Feb 2006
Am incercat sa gasesc mai multe date si eventual preturi pentru Forester, despre care am citit numai lucruri bune in ultimul numar AMS dar din pacate site-ul importatorului Radacini e total defazat si prezinta inca vechile modele , fara nici un fel de pret.Pacat..
10 Jan 2006
Eram hotarat sa-mi cumpar anul acesta un Golf Gti sau un Focus St. Dar am stat si m-am gandit eu indelung ca la o masina nou de circa 25 k euro pierzi in trei ani cel putin 10.000.Si , pentru ca desi iubesc sportivitatea unei masini apreciez in egala masura confortul, ma bate gandul la un 540i la mana a doua.
Am gasit exemplare putin rulate, cu 70.000 km la bord din 2000-2001 la 16-18.000 euro.Mi se pare o masina luxoasa cu performante extraordinare la un pret sublim, chiar daca probabil ca va consuma 20%.Dar nici hot hatch-urile de mai sus nu sunt departe de asemenea consumuri.
Plus ca am vazut ca si Tiff Needel de la Fifth gear are(sau avea) asa ceva..Probabil stiel el ceva..
Ce parere aveti?
Last Visitors
Dragos44618 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Dragos44618.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 01:23 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here