IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
petre43065 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
petre43065
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 24-March 05
Profile Views: 86*
Last Seen: 1st April 2005 - 08:19 AM
Local Time: Apr 19 2024, 02:32 PM
56 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

petre43065

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
30 Mar 2005
Salut m-am hoarat sa deschid acest topic pentru ca de prea multe ori mi-am gasit masina zgariata in parcare sa fie vorba de "neindemanare"sau pur si simplu nu ne intereseaza daca lovim o masina de 15000 de euro?de prea multe ori am vazut oameni care isi "fac"loc in parcare.nu ar trebui cumva reintrodus testul de poligon in cadrul examenului auto? Stie cineva un poligon auto cat de cat ;care sa aiba cateva dotari elementare si nu pietre si anvelope uzate ? probabil ca multi dintre cei care au permis astazi nu au trecut vreodata printr-un poligon. Eu cred ca sunt prea multi asemenea "conducatori" auto,si tot odata cred ca o data la 5 ani ar trebui facut testul pshihologic poate cei "meseriasi "in ale condusului nu se vor mai lua la bataie pe strada,ce ar trebui sa faca politia ca regulile sa fie respectate, poate fi o solutie majorarea drastica a amenzilor si atunci sa ne fie "frica"sa mai facem Schumacherii la volan punand in pericol viata altor persoane .
Voi ce parere aveti ?
26 Mar 2005
Salut ,cred ca v-am inebunit de cate ori m-am gandit si rasgandit ce masina sa imi iau Calibra ,dupa aia Cielo acum.......am gasit o Nubira second hand- Tuning, 67000 km 1600 cc si alte ale puse pe ea vrea cam 6000 E poate o mai lasa un pic nu stiu ,masina arata superbine ce credeti merita e mult e putin ?ar fi mai bun un Cielo ? Astept sugestiile si parerile voastre multam

ps: asta e super forum :cheers:
26 Mar 2005
Salut ,am vorbit cu voi la rubrica Daewoo sv Opel despre ce ar fi mai bun un Calibra sau un Cielo va multumes pentru idei si sfaturi acu m-am gandit la alt ceva :Cum se face o recarosare la Opel Calibra am vazut multe masini de afara in stare exceptionala pt. recarosare .Adica o cumperi pe aia ce nu se poate inmatricula si cu actele de la alta imatriculata ,le combini sau cum se face ??? blink.gif blush.gif e complicat ? e posibil asa ceva ? :cry:

ps: si cum se pune o poza sub nume ca tot nu reusec ??????
25 Mar 2005
Vreau sa imi iau masina dar nu stiu ce sa aleg intre un Opel Calibra si un Daewoo Cielo ,in principiu imi place Opelul dar ma gandesc ca un Calibra este destul de greu de intretinut si mai ales cat de fiabil este ?din cate am vazut pe forum sunt masini cam cu probleme iar Di-Bas-ul te cam omoara;pe de alta parte Cielo este o masina fiabila iar la banii pe care ii dau pe un Calibra din '93 cumpar un Cielo din '99-2000 ,poate ma ajutati voi cu niste sfaturi si cu ce mai stiti despre aceste masini.
Daca imi iau Calibra ? :bash:
Daca imi iau Daewoo ? :bash:
Last Visitors
petre43065 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for petre43065.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 08:32 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here