IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
ghic41638 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
ghic41638
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-March 05
Profile Views: 19*
Last Seen: 24th July 2005 - 03:40 PM
Local Time: May 14 2024, 05:18 PM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

ghic41638

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
28 Oct 2005
Buna tuturor! Sunt disperata pentru ca de trei saptamani am probleme cu inchiderea centralizata. Practic eu dau sa blochez usile si ele in secunda urmatoare se deblocheaza. M-am dus la un service (nu Ford) si mi-au spus sa-i pun alta alarma si rezolv problema. Am dat 3 milioane si am aceeasi problema. Ei nu mi-au anulat inchiderea de pe cheie. Nenorocirea este ca uneori merge inchiderea centralizata, armez usile si gasesc dimineata masina deschisa. Cei de la service-ul la de mi-au montat alarma au verificat nu stiu ce motorase de prin usi si nu au nimic si atunci au spus ca este defectiunea masinii ceva computer...eu nu ma pricep asa ca am ajuns la BDT. Ei au fost evazivi dar m-au programat peste 2 saptamani sa vada ce are. M-au cam speriat insa cu tariful (ii citez putem lucra trei ore si va luam 2 milioane sau 5 zile si le las gaj masina probabil). Am uitat sa spun ca inchiderea de pe alarma noua este ineficienta in sensul ca tot se deschide...in plus in perioadele in care am aceste probleme imi apare aprins becul de avarie permanent. Astept cu nerabdare un sfat! Gratiela.
4 May 2005
Buna tuturor! Maine ridic Megane Sedan Comfort Expression de la IPSO. Sunt insa contrariata de cele spuse de cea de la vanzari: daca vreau Casco nu-mi recomanda Asirom pentru ca nici un dealer Renault nu are decontare directa cu ei. Eu am avut Fordul la Tiriac si am avut probleme cu ei (nu au decontat integral factura emisa de service), asa ca am renuntat la aceasta societate de asigurari. Si pentru ca am acum Mondeo la Asirom vreau sa inchei contract Casco tot cu ei, dar nu inteleg ce implicatii ar putea avea faptul ca ei nu au aceasta decontare directa cu dealerii. Daca (fereasca Dumnezeu!) am vreun incident care implica reparatii pe Casco si nu merg la service-ul dealerilor Renault pierd garantia? Va multumesc anticipat, Gratiela.
14 Mar 2005
buna tuturor! vreau sa-mi iau o masinuta care sa nu sara de 13000E. Noi avem deja un mondeo 98 130CP pe benzina care se tine foarte bine. Initial am vrut sa luam ca masina de oras o Fiesta (comfort 75CP cu aer, abs, 2 airbaguri la 10500 cu tva), dar am vazut megane II bicorp si mi-a placut mai mult - 11900E (influence 98CP). Sotului i-a venit ideea sa raman eu cu mondeo. In varianta asta am de ales intre Mondeo 2003 SH (sotul vrea motorina) - in jur de 11200E- si Megane II sedan nou -intre 12300 si 13000E. Astept cu incredere sugestiile dumneavoastra. Gratiela.
4 Mar 2005
Buna! As dori si eu detalii despre negocierea pretului la dealer Ford. Eu vreau sa-mi iau o Fiesta comfort 80cp cu airbag-uri laterale, abs, aer conditionat, radioCD si vopsea metalizata care face -cu tva- cam 11000E. Partea proasta este ca ei vor echivalentul in lei la cursul la vanzare al bancii raiff spre exemplu. Adica eu vand euro si pierd fata de cursul BNR si apoi ma fac ca cumpar euro dar la cursul de vanzare al bancii comerciale si iar pierd. Asta mi se pare tare aiurea! Gratiela
Last Visitors
ghic41638 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for ghic41638.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2024 - 11:18 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here