IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Alex40826 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Alex40826
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 20-February 05
Profile Views: 13*
Last Seen: 9th May 2006 - 10:55 PM
Local Time: May 8 2024, 05:19 AM
12 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Alex40826

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 May 2006
Salve tuturor. Am o problema care ma streseaza. Am un VW Polo 1.7 SDI din `99 si de ceva vreme semnalul pentru "lumini aprinse" nu mai functioneaza. Am schimbat becul de la blocul de lumini si cam din acea perioada cred ca a incetat sa functioneze...nu stiu exact, de altceva nu pot sa leg nefericitul eveniment. Am verificat sigurantele si sunt OK!!Stie cineva ce poate fi si cum se poate remedia?
18 Nov 2005
Salut! Am un Polo 1.7 SDI cu 2 usi, si trebuie si cumpar cauciucuri.Standard sunt 175/65 R13. Problema e ca aceste cauciucurui se gasesc cam greu (am fost la cateva firme de profil de aici din Pitesti si au zis ca aduc numai la comanda). As vrea sa cumpar 175/70 R13 sau 185/55 R13 (care se gasesc pe toate drumurile) - noi, bineinteles - si care sunt si mai ieftine cu vreo 50 RON decat cele de 175/65 R13.In carte sunt specificate dimensiunile: 175/65 R13 (dimensiuni si pentru iarna, pt. lanturi), 185/65 R14 si 195/45 R15 . Nu stiu ce sa fac. Uni mi-au spus sa merg strict pe indicatiile fabricantului. Va rog sa-mi spuneti ce cauciucuri pot lua si care sunt avantajele/dezavantajele intre dimensiunile de mai sus. Astept ajutor cat se poate de repede,ca vine zapada si cauciucurile care le am acum sunt tocite rau.
10 Jul 2005
Va salut!
Am un Polo din `99, 1.7 SDI, 2 Usi. Din cand in cand mi se aprindea la bord becul de la ABS (ramanea aprins dupa ce porneam motoru, ceaa ce stiu ca nu prea e normal), iar apoi se stingea (dupa cativa km parcursi, sau dupa vreo 15-20 de minute). Aseara cand am plecat cu masina, aceeasi problema: am pornit motorul si becul a ramas aprins, iar apoi a inceput sa se aprinda intermitent becul de la frana de mana concomitent cu un semnal sonor (s-a aprins intermitent de vreo 4 -5 ori - nu am numarat exact de cate ori, si in acelasi timp se auzea semnalul sonor), iar apoi becul de la frana de mana a ramas aprins. Am tras pe dreapta, am oprit motorul, l-am pornit din nou si s-au stins ambele becuri. Faza s-a repetat pe autostrada: in mers, s-a aprins becul de la ABS, iar dupa vreo 50 de km a inceput sa se aprinda becul de la frana de mana si sa se auda semnalul sonor (am repetat procedura cu oprirea motorului, si s-a stins).
Ma poate ajuta cineva? Va rog foarte mult!!! Vreau sa stiu daca e ceva grav si cum se poate remedia!
Si inca ceva. In jurul vitezei de 50 km/h (fix la viteza asta) se aude un zgomot ciudat (ca un huruit, ca si cum ar avea pana), care dispare daca reduc sau daca accelerez. SA fie vreun rulment sau sunt de vina cauciucurile cam tocite?
Astept raspuns. Mersi!
27 Apr 2005
Salut. Mi-am luat un Polo 1.7 Sdi, din `99, in 2 usi. Pana acum sunt foarte multumit de masina,are consum mic si este foarte usor de condus. M-ar interesa daca are cineva o carte tehnica pentru un astfel de model,pt. ca nu stiu cum /cand ar trebui sa se aprinda lumina din portbagaj(nu stiu nici macar unde este intrerupatorul). Stie cineva cum schimb becurile de la comenzile de la aeroterma,ca mi s-au ars. Placutele de frana sunt cu senzor? Ce ulei e mai bun(marca, mineral sau nu)? Se monteaza usor inchiderea centralizata si alarma? Ma intereseaza foarte mult sa gasesc un manual de reparatii/carte e intretinere (cei de la reprezentanta iti iau o caciula de bani sa-ti schimbe un bec). In speranta ca voi primi raspuns la intrebarile mele,va multumesc anticipat.
1 Apr 2005
Va salut pe toti!
Am mare nevoie de ajutor!!
Am doua ocazii la doi cunoscuti si amandoi asteapta un raspuns rapid,iar eu nu sunt decis ce sa aleg.
Primul are un Ford Mondeo din `94, servo total, Ac, Inchidere centralizata, diesel. (cere 5000 euro).La plusuri as putea spune ca masina e a unui prieten al tatalui meu si a zis ca mi-o lasa in probe cat vreau eu (adik o luna doua si dupa aia vrea banii). La plusuri ar mai fi: spatiul destul de mare si faptul ca daca o cumpar eu ii face el o revizie si ii schimba tot ce e de schimbat (imi pune incl. cauciucuri si jante noi, filtre, curele, etc.).
La minusuri in schimb sunt mai multe: masina a fost rulata mai mult la tara (si pe drumuri forestiere), a cam fost forjata, are 275 000km, are geamuri el. pe fata si am citit pe undeva ca se cam strica si o macara electrica la reprez. la Ford e in jur de 6 mil.Motorul e turbo (iar turbina poate"crapa" repede la un motor asa folosit). Pe un site englezesc am gasit ca la acest model de masina apar probleme dese la pompa de injectie, distributie,supape,instalatie electrica blink.gif .As mai adauga aici si consumul mare 6.5-7% mediu,ceea ce e cam mult pt. ce as vrea eu.
Cealalta oferta consta intr-un Polo 1.7 Sdi, din `99, cu doua usi( tot 5000 euro).Masina e "coaja" (nu are AC, inchidere centralizata, geamuri el - deci nu prea are ce sa se strice),e din `99 si are 105 000km,e bine intretinuta(proprietarul tine foarte mult la ea).Ca plusuri as putea preciza consumul redus(4.5% mediu),nr. relativ mic de km,lipsa optiunilor ce s-ar putea defecta(un msg pe forum spunea ca inchiderea centralizata pt. Golf 4 e 300$!-nu am inteles daca s-a referit la sistemul complet sau numai la un motoras-dar oricum ar fi e enorm!!! :evil: ).La minus precizez spatiul mic si garda joasa la sol.
Astept cu disperare sfaturi de la cei care sunt in posesia acestor modele (probleme ivite,costuri reparatii, costuri intretinere, revizii,etc.) si sfaturi. Personal as opta pt. Polo deoarece imi pot permite sa o intretin (sunt student biggrin.gif),si imi trebuie numai pt. uzul personal,pentru deplasari pe distante medii (prin oras,la mare,la munte,etc). Astept sfaturi.
Last Visitors
Alex40826 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Alex40826.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2024 - 11:19 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here