IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
daniel40451 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
daniel40451
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-February 05
Profile Views: 268*
Last Seen: 27th September 2007 - 07:38 PM
Local Time: Mar 28 2024, 03:05 PM
104 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

daniel40451

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
20 May 2007
nu stiu daca sa mai deschis alt topic iar daca da atunci rog moderatorii sa il treaca acolo.sunt interesat sa achizitionez o astfel de masina din germania imi place ca design este destul de buna ptr familie iar pretul la germania este destul de bun asa cred eu .daca aveti alte pareri va rog sa ma contraziceti.eu caut o masina care sa fie spatioasa ,fiabila buna ptr carat ,ca doar sunt roman biggrin.gif .

ma intereseaza daca motorul de 1.6 (100cp) este destul de fiabil ptr o astfel de caroserie
sau motorul de 1.8 (140 cp)???
parerea mea este ca cel de 1.6 este c-am mik mai ales ca versiunea aleasa de mine este aceea cu 7 locuri .producatorii dau un cosum de 7.2 la 1.6 si 7.5 la 1.8 (cel mediu) ma intereseaza foarte mult consumul urban ???
astept raspunsurile voastre cu mare interes .cu stima
7 Jan 2007
vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema pe care o am la masina o vectra din 91 motor de 1.8.in momentul in care actionez pedala de fran masina nu franeaza chiar asa de bine si imi da senzatia ca intra abs dar franarea este mai mult pe alunecare si masina nu se opreste .
ceva ciudat este atunci cand se aprinde becul de la bord la abs atunci am o franare cat de cat mai buna . am fost la cativa meseriasi din berceni un service de pe luica ,dar se pare ca ei stiu sa schimbe doar piese .
daca cineva ma poate ajuta cu un sfat il rog sa imi transmita si mie
8 May 2006
Dacia Logan mai ieftină dacă este adusă din Ungaria



Cetățenii din nordul țării, în special din Satu Mare, Maramureș și Sălaj, încep să cumpere autoturisme Dacia Logan din Ungaria datorită faptului că sunt mai ieftine decât la noi în țară, anunță AMOS NEWS.

Deși autovehicolul își pierde garanția odată cu înmatricularea lui în țară, "afacerea" este rentabilă pentru că nu se plătesc taxe vamale și se returnează TVA-ul de 19% din prețul autoturismului. Cel mai ieftin tip de Logan, care la noi în țară poate fi achiziționat cu circa 6.200 euro, poate fi achiziționat din țara vecină, Ungaria, cu 1.360.000 de forinți, echivalentul a circa 5.100 euro. Prin urmare, câștigul "la bucată" este de minimum 1.000 euro.

Pe de altă parte, pentru produsele de proveniență românească, cum este cazul pentru Logan, nu se percep taxe vamale. Potrivit Noului Cod Vamal, orice produs fabricat în România și achiziționat dintr-o țară care este membră a Uniunii Europene este scutit de taxe vamale.

De asemenea, potrivit Codului fiscal și Codului vamal, la ieșirea produsului respectiv din spațiul UE, cumpărătorului i se returnează taxa pe valoarea adăugată. Dacă la cel mai ieftin tip de Logan, economia este de minimum 1.000 euro, la tipurile mai sofisticate, care în România sunt vândute cu peste 8.000 euro, economia pe care o face un cumpărător care l-a achiziționat din țara vecină este mult mai mare.
10 Oct 2005
Ma intereseaza foarte mult ce oferte sunt la Siab BUCURESTI (REDUCERILE MAI MULT )LA MARCILE ACCESIBILE VEZI DAEWOO ,RENAULT ,DACIA ,FIAT ,SUZUKI,SEAT ,SKODA .ptr ca sunt foarte limitat din punct de vedere al timpului.doar daca stiti .Multumrsc
19 Sep 2005
Ce stiu eu .Este un produs 4x4 realizat exclusiv ptr piata americana destinat tinerilor pana in ........ ani pretul este 10000$ ,motor de 2400 ,design futurist etc .
ce ati auzit de acest model si daca se comercializeaza in europa si la ce pret ??
Last Visitors
daniel40451 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for daniel40451.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 09:05 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here