IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Georgian40398 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Georgian40398
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-February 05
Profile Views: 328*
Last Seen: 25th September 2007 - 06:21 PM
Local Time: Apr 28 2024, 12:21 PM
428 posts (0.06 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo c_georgian
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Georgian40398

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Nov 2005
Salut,

Azi am scos machina din service-ul Ciclop Drumul Taberei si sunt multumit beer.gif L-am gasit acolo pe nea Patru pe care mi l-a recomandat Horia si e om de treaba, serios, priceput. Multumesc Horia inca o data !
Sa va zic ce trebuie sa va zic biggrin.gif Nea Patru mi-a inlocuit 2 bucse, 1 alta bucsa cred la cutia de viteze, inlocuit filtrul de ulei, reglat relanti, curatat o chestie metalica de unde iese tevusca de fum, strans colierul de unde se zbatea o toba aiurea care imi facea zgomote, schimbat 2 furtune frana cu reglarea franelor, schimbat 1 tampon motor, montat la loc scutul sub motor ( il tineam scos pt ca nu mai avea chestiile din alea de prins ). Iar un nene electrician de acolo unde m-a dus tot nea Patru s-a ocupat de montarea farurilor cu halogen ( se pare ca H4 Philips Premium de care mi-am pus au un tip diferit de flansa fata de cel vechi ), a pus un releu pe faza scurta, a schimbat bendix-ul cu unul nou si mi-a testat instalatia electrica.
Masina porneste acum scurt, fara suieratul ala de la bendix si sta bine la relanti.
Mai am un singur dor in linistea serii blink.gif Am o vibratie de care nu am scapat ce se simte prin corpul masinii, de fapt si sunetul motorului se percepe mai ingrosat parca, si asta numai din interior. Dl Patru a verificat punctele de atingere ale motorului cu caroseria si mi-a spus ca nu are cum sa ma ajute, e vorba de rigiditatea unui tampon de motor. Si o sa treaca de la sine. Sper :pet:
23 Oct 2005
salut,

ce becuri mai bune se pot pune fara modificari la lada ? Eu am lada 1600, adica am masca cu 4 becuri, 2 pt faza scurta, 2 pt faza lunga.
mi se pare ca am o lumina cam slaba totusi pe faza scurta, ar tb de fapt sa se aprinda 2 filamente pe becurile astea ? La mine se aprinde doar cite 1.
ma gindeam la halogen, dar nu am chef de topit instalatii si de montat diverse circuite.
deci ce optiuni ar fi ?

pe becurile mele cu 2 filamente scrie: amolux 12v - 45 / 40 w R2 E19 2M2
28 Sep 2005
Asta as vrea sa aflu, am un VAZ 2106 din '83 si sa vedeti ce am patit. In rezervor aveam vreo 2 litri de benzina albastra cu plumb de la Shell Mall si am mai pus ca trebuia niste fara plumb de la OMV podul Baneasa... A inceput masina sa mearga in suturi, cind repede, cind incet... Am mers pina acas, am mai mers pina la gara si apoi cind m-am uitat sub capota, se facuse o spuma intarita gri argintie pe linga pompa de benzina blink.gif Zici ca era de plastic. Am curatit si gata, merg din nou, dar intrebarea e daca lazile astea vechi merg cu benzina fara plumb sau poate a fost o proasta combinatie de benzinarii nenorocite ? blush.gif
Last Visitors


29 Jul 2008 - 13:02

Comments
Other users have left no comments for Georgian40398.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 06:21 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here