IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
vlad39598 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
vlad39598
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Ramnicu Valcea (Valcea)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 31-January 05
Profile Views: 15*
Last Seen: 31st October 2005 - 11:29 AM
Local Time: May 17 2024, 12:59 PM
10 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo vladutzferoviarul
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

vlad39598

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
28 Oct 2005
Stie cineva daca pot schimba becurile din bord, actualmente verzi, cu unele albe(nu galbui), cum vezi pe la Laguna 2 sau pe la ultimul A6. Este vorba de un Mondeo din '93. Multumesc.
19 Feb 2005
:wave: Am un Ford Mondeo din '93, 1.6i DOHC 16v. Una dintre problemele care ma roade cel mai mult este ca nu porneste dimineata bine. Pleaca de la prima cheie, sta un pic pe relanti, dupa care moare o data sau de mai multe ori, orice ai incerca sa-i faci! Alte precizari: baterie, fise si bujii noi. Cand motorul este cald, totul e OK!

Ce rugaminte as mai avea la voi... poate imi puteti da un sfat si la problema care o am cu becurile de faza scurta. Totul mergea bine cu becurile de dinainte(H1 12V 55W). M-am apucat o data si i-am cumparat becuri cu xenon (100W) care erau superbe si vedeau tare bine. Chestia e ca mi s-a ars unul, dupa aceea si celalalt si dupa aceea am trecut la becuri obisnuite, pe care mi le arde unul cate unul periodic(destul de repede). Cred ca am stricat ceva?! Daca aveti timp sa imi raspundeti in legatura cu problema asta, poate imi puteti spune ce pot face ca sa accepte becuri de putere mai mare, ca cele cu xenon? (fara sa le mai prajeasca)

Cam asta ar fi... va rog ajutati-ma pentru ca nu vreau sa imi vad bibi-ul suferind!
31 Jan 2005
:cry: Va rog sa ma ajutati si pe mine... Am un Mondeo din 93. Porneste ca o dacie dupa ce se raceste motorul. I-am schimbat bujiile, fisele si are baterie noua(2 luni). Daca nu e de la aprindere, sa fie de la injector sau de la partea, ma rog, de alimentare. I-am facut plinul o data cu o benzina puturoasa rau si o data a fost spalat iarna si a inghetat totul(usi, incalzire, etc.). Nu stiu de la ce si nu stiu ce! :cry: Cand o pornesc moare motorul o data sau de doua ori; pot sa tin pedala in cap sau sa ii fac pedale ( motor 1.6i DOHC 16v). Va rog din suflet sa ma ajutati sau macar o parere!
Last Visitors
vlad39598 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for vlad39598.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2024 - 06:59 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here