IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Tupac doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Tupac
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 27-January 05
Profile Views: 3*
Last Seen: 23rd May 2006 - 10:37 PM
Local Time: Apr 27 2024, 05:28 PM
83 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Tupac

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
24 Dec 2005
Salut.
Am un amortizor spate care e dus si trebuie facut ceva in acest sens cat de curand.
Am 2 variante:
1 - sa cumpar unul nou
2 - sa il reconditionez
Pentru prima varianta am o nelamurire: trebuie cumva sa schimb ambele amortizoare? Stiu ca asa se spune, dar intreb deoarece eu am punte independenta spate si vreau sa stiu daca in cazul meu e OK sa iau doar unul, sau chiar trebuie sa cumpar 2 amortizoare noi.
Pentru varianta a 2-a, as dori ceva sfaturi. Cum se comporta un amortizor reconditionat (de meseriasi)? Vreau sa fac aceasta operatiune la unii care sa fie profesionisti, nu orice nea Giga...Am inteles ca exista locuri unde se fac foarte bine, diagrame, etc...profesionist. Stiti unde ar fi asa ceva prin Bucuresti? Ceva preturi? Legat de recondtionare, trebuiesc reconditioanate cumva ambele amortioare spate (intreb in ideea ca ar trebui aduse poate sa zicem la aceiasi parametrii...)?
Personal as dori sa imi cumpar amortizorul nou, dar daca ar trebui sa le cumpar pe ambele, atunci ar fi un efrot financiar consistent, vorbim aici de aprox 4.5 mil poate ambele sad.gif
Orice sfat e bine venit..
Thx.
15 Jun 2005
Salut.
Azi am tras un drum pana la tara. Am alimentat de la Petromul de la Slajan, de unde bag in mod curent. Am alimentat 20l cu benzina fara plumb de 95. Masian este o Alfa 145 1.7 boxer 16V. Eu mai aveam in rezervor aproape de 10l cred...Bunn...o iau eu pe Autostrada spre Lehliu, si dupa 20Km maxim, in timp ce rulam cu vitreza constanta 120Km/h se intampla un fenomen tare nasol: masina incepe sa nu mai aiba suflu, cei 130CP parca s-au facut ponei :evil: , masina la 120Km/h constant pierdea viteza si se "infrana" cate un pic din timp in timp, parca cineva punea cate un pic de frana la anumite momente. Demaraj super slab, fara vana in ea, urca in viteza foarte greu si nu mergea ea cum trebuie :bash: ...Am mers pana la tara asa si pe urma la intoarcere (am venit prin Oltenita) m-am oprit si am luat o solutie de curatat injectoare ca am zis ca cine stie..o fi ceva pe acolo...am mers ceva si pe urma am lasat masina la ralanti sa mearga 15 min, sa treaca lichidul de curatat prin injectoare. Dar nu a avut nici un efect, tot asa se comporta. La iesirea din Oltenita am zis sa mai bag 5l de benzina, dar am bagat tot normala...Nu s-a simtit nici o modificare, doar ca parca din cand in cand pentru mici perioade de timp, masina parca mai prindea ceva suflu....
Ce ziceti? Benzina proasta? Sau ceva mai grav? Bujiile sunt noi (cateva mii de km si sunt cele mai bune pt aceasta masina, deci de acolo nu e) Nu cred sa se fi intrerupt vreun fir ceva, doar eram pe autostrada si mergeam constant. Eu m-am gandit ca am nimerit o benzina tare proasta cu cifra octanica foarte mica sau ceva de genul, de nu are masina pic de suflu si urca greu in viteza...Voi ce credeti?
Acum cred ca ar trebui sa merg la OMV sa bag de 100+ sau ceva sa mai compensez...dar nu prea mai am bani, asta e partea naspa sad.gif
Astept pareri.... blink.gif
10 Jun 2005
Salut. E vorba de o Alfa romeo 145 (rog adminii sa lase si acest topic, am mai deschis unul pe "Alfa Romeo", dar poate aici intra mai multa lume...)
Am nevoie si eu imprumut de un senzor de viteza pentru masina mea (cel care vine montat pe cutia de viteze) ca sa verific daca al meu e stricat sau nu (costa 1.8 mil si nu am bani de aruncat pe fereastra sad.gif ). E cineva care ma poate ajuta sa mergem la service sa facem un schimb pentru 30 minute sa vad si eu care e hiba?
Stiu ca sunt putine 145 si 146, dar incerc si eu.
Nu stiu daca difera de la motor la motor (eu am 1.7 boxer 16V 130CP), dar poate sunt la fel... blush.gif
Orice sfat este binevenit.... sad.gif
Nr meu de telefon e 0722.270.272, daca e cineva care ma poate ajuta....
Thx.
6 Jun 2005
Am o Alfa 145 si am problema cu vitezometrul.
Nu mai merge vitezometrul si nici nu mai incrementeaza Km. Eu banuiesc ca e vorba de un contact imperfect sau ceva intrerupt, pentru ca a tot facut figuri: n-a mai mers o perioada, si-a revenit, am fost la Timisoara a mers, la intoarcere iar a picat, si-a revenit pe Buc-Pitesti, dar acum a picat iarasi si nu si-a mai revenit. Instrumentul este ok cred, pentru ca nu incrementeaza nici Km (Km sunt afisati electronic). Am crezut initial ca este mufa de pe cutia de viteze (senzorul) dar aceasta e bine infipta ca am verificat. Acum, trebuie vazut circuitul intreg si as fi preferat sa-l fac la cineva meserias care se prcepe si are preturi decente (la AutoItalia numai constatarea mi se pare mult ). Nu este o chestie complicata, doar ca probabil va trebui dat jos si bordul pentru verificarea mufei din bord, etc..si ma gandeam ca poate fac operatiunea la cineva priceput. In caz de necesitate voi incerca sa-l fac eu, dar as prefera pe altcineva.
Orice indiciu sau ajutor e bine venit, daca stiti pe cineva recomandati, sau un service cu preturi decente unde as putea face operatiunea.
Thx.
27 Jan 2005
Salut la toata lumea.
Am si eu in plan achizitionarea unei masini noi in cateva luni probabil, si am nevoie de ceva sfaturi...masina va fi luata in leasing si pretul maxim trebuie sa fie in jur de 12.000E DDP.
Pana acum am in vedere Opel Astra Classic II (principala varianta zic eu...), motor 1.4i 90CP, Seat Ibiza 1.4i 75CP si Megane II 5 usi (dar nu situ inca detalii aici la motorizare, probabil ca tot 1.4 in banii astia..)
Ce ma intereseaza la masina: sa fie in primul rand foarteee fiabila (o iau sa o tin si nu o sa am bani sa bag in ea pt orice tampenii), aer conditionat, ABS, gemuri electrice fata si eventual oglinzi electrice...nu ma intereseaza ESP, senzori de ploaie, xenoane sau alte dracii smile.gif , ca nu imi permit, costuri de intretinere decente si revizii ieftine cat de cat, consum deh..cat o fi..8-9% in oras.....
Pana acum balanta (din partea maa) inclina spre Astra Classic II 1.4 90CP + pachetul fammily + pachetul electric + eventual culoare metalizata (care ti-o pot da ei gratis) si plus scut la motor normal smile.gif
Seat Ibiza imi palce si ea, dar la 12.000 nu are ABS sad.gif si am inteles ca reviziile costa cam 6 mil (fata de 4.5 mil la Astra cica..)
Megane II imi place mult, dar am auzit tot felul de probleme cu el (mai mici sau mai mari, suspensii, scartaieli, etc...voi siti mai bine poate... ) , si nu prea ma incanta ca e facuta in Turcia sad.gif (si Astra Classic e facuta in Polonia, dar parca Polonia nu e Turcia.. smile.gif )
In rest....Opel Corsa imi place iarasi, stiu ca e mai mica, dar mie mi-a placut...dar nu stiu nimic de fiabilitatea acestei masini...e cumva mai firava? :roll:
Multumesc anticipat si astept pareri si sfaturi cat mai multe, ca am timp destul pana ma hotarasc biggrin.gif
Last Visitors
Tupac has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Tupac.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 05:28 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here