IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Mihai37944 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Mihai37944
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Targu Mures (Mures)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-January 05
Profile Views: 199*
Last Seen: 29th March 2008 - 02:14 PM
Local Time: Mar 29 2024, 03:07 AM
19 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Mihai37944

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
1 Mar 2007
sunt un nou posesor de scuter. Piaggio TPH125. As vrea sa va intreb ce fel de ulei ar trebui sa folosesc. Am vazut la MOL ulei pt motoare in 2 timpi (are pe eticheta un scuter) si pt motoare in 4 timpi(spune pe eticheta ca este pentru performanta).

am cumparat din cel pt motoare in 2 timpi dar sincer sa fiu... nici nu stiu ce fel de motor este pe scuterul meu..125cmc si atat.

ma poate lamuri cineva daca este in 2 sau in 4 timpi?

pot folosi uleiul pe care l-am cumparat?
16 Jan 2007
Taxa de prima inmatriculare se discuta...poate va scadea.

Pe langa taxa de prima inmatriculare mai sunt totusi nelamurit cu alte taxe. Pt masina SH adusa din germania, ce acte mai trebuie facute?

Pana in 2007 era nevoie de contractul de vanzare-cumparare, certificat de ZOLL din Germania. La acesta se adauga certificatul EUR1, care era necesar sa dovedesti ca masina e fabricata in UE. Pe actul ala de ZOLL mai trebuiau ungurii sa puna o stampila ca sa iti poti recupera TVA-ul (unde era cazul).

Care ar fi actele de care mai e acum nevoie. Am auzit ca nu mai e nevoie nici de ZOLL nici de EUR1. E adevarat?

Cand se ajunge in vama romaneasca mai trebuie sa se intre pe la comisionarii vamali?

offf...curat-murdar !
14 Jan 2007
Stie cineva daca taxa de prima inmatriculare se aplica si la ATV-uri?

Ce alte taxe se platesc pt un ATV si cam care e procedura de urmat la introducerea lor in tara (second)? Este la fel ca la autoturisme?
3 Jan 2007
As vrea sa ii rog pe cei care au deja ceva informatii despre noua "taxa de prima inmatriculare" sa ma lamureasca pe cat posibil la urmatoarea dilema.

As vrea sa cumpar din Germania un VW LT35. din 2004-2005 motor de 2,5L TDI. Vreau ca masina sa aiba in spate platforma pentru marfa dar inca nu sunt hotarat daca sa fie cu cabina simpla sau dubla.

Am auzit ca inainte de 01.01.2007 LT-urile cu cabina simpla erau considerate utilitare si nu se plateau nici macar accize. La cele cu cabina dubla deja difera problema. Sunt considerate autospeciale si... parca intrau ceva accize. Dar si aici problema poate fi mai nuantata. Sunt versiuni care au cabina dubla dar in spate nu este bancheta ci loc pentru depozitat scute, unele... In actele din Germania aceasta este inscrisa tot ca utilitara.

Revin la problema mea initiala. Stie cineva sa-mi spuna daca se plateste taxa de prima inmatriculare pt vreuna din cele 3 versiuni...si daca da, cam cat?
Era vorba de LT35 2,5L TDI cabina simpla, cabina dubla si varianta 3: cabina dubla dar care are in talon doar cele 3 locuri din fata, partea din spate a cabinei fiind folosita doar pt depozitare.

Multumesc

P.S. imi spuneti va rog unde pot gasi legea cu taxa de prima inmatriculare?
8 Jan 2005
Nu stiu daca am ales cea mai buna denumire pt topic...
Ma intereseaza daca sunt diferente mari intre preturile masinilor sh cu acelasi profil in zone diferite ale tari. Nu vreau sa colind toata tara ca sa obtin un pret mai bun dar daca de exemplu ar fii diferente mari intre targurile din Brasov, TgMures si Cluj, as face efortul merg intr-o parte sau alta. Mentionez ca m-ar interesa ceva in jurul la 2500euro, romaneasca sau straina. Nu prea ma pricep la masini si ar fii prima pe care o conduc...
Ma intereseaza de asemenea daca este mult mai complicat cu actele daca cumperi din judet diferit decat cel de domiciliu.
Last Visitors
Mihai37944 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Mihai37944.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 03:07 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here