IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
robert doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
robert
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 30-November 04
Profile Views: 303*
Last Seen: 7th June 2007 - 12:11 AM
Local Time: Apr 27 2024, 02:03 AM
377 posts (0.05 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

robert

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
24 Jan 2006
Am si eu nevoie de un sfat, dar va rog nu ma trimiteti la service,ca stiu asta.
La masina mea, cea din semnatura,a aparut o trepidatie la motor imediat dupa pornire,care tine cam 10-15 secunde,asta numai la rece,mai ales pe temperaturile astea siberiene.Zici ca merge in 3 pistoane,asa trepideaza motorul.Ce poate sa fie?Precizez ca bag numai motorina buna, zic eu, respectiv Alpin Diesel de la OMV,plus cate un aditiv din cand in cand.As vrea o parere pana ajung la service,ca sunt tare curios.Poate sa fie o bujie care sa nu mai functioneze?
Si alta intrebare,pentru cine stie cate ceva despre Passat. Am un joc mic in volan care se simte pe loc mai ales,cand iau stanga-dreapta de volan in scurt.Are Passat-ul vreo bucsa la volan, sau e direct din caseta?Ca daca e ultima varianta, m-am ars!Articulatia pe fata e toata ok,ca am verificat-o.
Multumesc pentru eventualele pareri.
30 Aug 2005
Am cumparat recent un A4 din 2002 si am doar o singura cheie.Pentru cealalta trebuia sa mai astept cateva zile in Germania si n-am avut rabdare sa mai stau.Stie cineva cat costa o cheie d-asta la noi, nu neaparat tip briceag?Sunt si alte optiuni sa-mi fac cheie sau neaparat la reprezentanta?
13 Jul 2005
Dupa ce acum peste doua luni proprietarii fabricilor Rover au anuntat ca sunt in pragul falimentului, Automobile Bavaria, dealer-ul pentru
Romania al automobilelor MG Rover a limitat drastic conditiile de acordare a garantiei pentru aceasta gama. Din ce in ce mai multi proprietari de autoturisme Rover au facut plangeri privind refuzul Automobile Bavaria de a schimba piese sau subansamble aflate in garantie. De cele mai multe ori, Automobile Bavaria Service refuza sa faca constatarea defectiunilor sau invoca "utilizarea necorespunzatoare" a autoturismelor. Surse din cadrul Service Otopeni a Automobile Bavaria au declarat ca aceste masuri au fost luate de catre conducerea dealer-ului imediat dupa ce a fost anuntat falimentul producatorului Rover. In momentul anuntului, dealer-ul roman avea pe stoc un numar de peste 200 de autoturisme Rover, iar in perioada de garantie avea peste 1000 de autoturisme din aceasta gama. "Pentru a diminua eventualele pierderi rezultate din nedecontarea de catre producator a pieselor schimbate in garantie, Automobile Bavaria a luat masuri pentru a limita aceste schimburi, prin verificarea drastica a starii de uzura si a cauzelor de uzura." a declarat sursa din Automobile Bavaria - Service Otopeni. In ultimele 2 luni, dupa anuntul situatie dificile a producatorului Rover, a scazut drastic numarul de schimburi in garantie, fata de lunile anterioare, pentru kit-uri de ambreiaj, planetare, kit-uri directie, motor, cutie de viteze. Mai multi proprietari de automobile Rover au hotarat sa actioneze in instanta Automobile Bavaria, pentru a obtine despagubiri pentru piesele aflate in garantie. Unii clienti mai radicali, doresc chiar rezilierea contractelor de leasing, solicitand firmelor de leasing sa li se alature in demersurile juridice pentru a cere despagubiri producatorului Rover. "Sunt convins ca va fi un proces greu, in conditiile in care ne luptam cu un dealer care da de mancare presei, deci presa nu ne va fi alaturi, si in conditiile in care ne putem astepta sa fie mituti diferiti oameni din lantul justitiei" a declarat unul dintre clientii Automobile Bavaria.
Last Visitors


29 Aug 2009 - 11:51


11 Jun 2009 - 23:09


2 Jan 2009 - 21:46


2 Sep 2008 - 21:17

Comments
Other users have left no comments for robert.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 08:03 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here