IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
cosmin36162 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
cosmin36162
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-November 04
Profile Views: 19*
Last Seen: 17th April 2007 - 09:56 PM
Local Time: May 16 2024, 03:30 AM
14 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

cosmin36162

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Oct 2006
Salut tuturor!
Am un Mondeo 2003 2.0 TDci luat in martie din Germania. In august am fost cu el in concediu in Grecia - mers linistit, fara incidente/accidente/gropi si alte alea. La un moment dat, in mers fiind, fara nici un motiv (aparent) mi s/a aprins martorul de airbag> mai intai intermitent apoi a ramas aprins. Am tras dreapta, am oprit motorul, l/am repornit si martorul nu s/a mai aprins. Dupa 2000 de km s/a aprins din nou. Am oprit/pornit motorul si nimic. Asa a ramas. Am fost cu masina la BDT Ford. Au pus/o pe tester si mi/au spus ca este defect "senzorul de pozitie scaun sofer" pozitionat se pare sub scaunul soferului si care la ei e aproape 400 lei. Nu au stiut sa/mi explice ce face acel senzor si ce se intampla daca el nu mai functioneaza. Am dat telefon la Colina Motors sa intreb cat e la ei si mi/au spus ca in programul lor nu apare nici o piesa cu acest nume. Ei au doar un senzor legat de sistemul electric de ridicare a scaunului ( sistem care exista si pe masina mea) La Augsburg insa au gasit/o si la un pret apropiat de BDT.

Detalii>
1. Colina Motors care sunt dealer Ford, neavand/o in program, combinat cu ce am citit aici pe un topic despre multiplele rezultate ale repetatelor teste pentru un Ford fumegand, imi ridica unele semne de intrebare asupra rezultatului testului.Daca ceea ce are de fapt, nu este de fapt acest senzor?
2. Cei de la BDT nu au vrut sa/mi dea codul piesei ca sa mai verific si in alta parte
3. Am mers la un magazin de piese Ford (ForCar) unde un tip de treaba mi/a tiparit ce apare pe ecran la capitolul "scaun sofer si piesele de sub el". Si el mi/a spus ca in program nu apare vreun senzor pozitie.

Acum problema>
A)cum sa fac sa ma asigur ca piesa pe care va trebui sa o cumpar pentru reparatie va fi chiar cea care trebuie si nu alta chestie care, dupa ce va fi montata, sa nu duca la stingerea becului (de ce oare mi se pare ca stiu care va fi rapunsul?)
B)credeti ca aprinderea acestui martor (in conditiile in care nu au fost incidente cu masina) poate fi cauzata si de altceva? Daca da, de ce? (cei de la BDT mi/au spus inainte de test, ca ei cred ca e sigur vreo eroare de computer care se remediaza imediat. Dar rezultatul nu a fost din nefericire o eroare de computer)
C)cum sa fac sa scap mai ieftin cu un eventual al doilea test?
Va multumesc
Last Visitors


11 Jun 2010 - 16:36

Comments
Other users have left no comments for cosmin36162.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2024 - 09:30 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here