IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
CZY doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
CZY
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-November 04
Profile Views: 69*
Last Seen: 15th September 2005 - 01:43 AM
Local Time: Apr 19 2024, 07:01 AM
96 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

CZY

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Sep 2005
Dragilor, avand in vedere schimbarea de anotimp ce se apropie, ce ati alege daca ati avea de ales intre
Debica Navigator 2
http://www.debica.com.pl/news.xml?/lang=US...25-324386-77127

si
Barum Brillantis
http://www.conti-online.com/generator/www/...llantis_en.html


Dupa cum observati este vorba de un cauciuc allseason de la o firma mai mica si un cauciuc de vara de la o firma mai buna. Inainte sa-mi spuneti ca vreau sa compar mere cu pere va rog sa va uitati la profilul cauciucurilor in cauza. Debica navigator2 sunt 150 de lei/buc in timp ce Barum Brillantis 190lei/buc. Unul din comerciantii de cauciucuri din targ se jura pentru unul din ele si as vrea sa aud si parerea altor persoane pricepute.
24 Jun 2005
Ciau :wave: ,

Stie careva, am sanse sa o gasesc si pe la benzinarii, ceva? Sa nu ma duc in ameteala din Vitan pentru atata lucru.
In Carrefour am vazut in set dar era de maxim 20A si era prea scurta/subtire.
Este de la alimentarea amplifului de subwoofer.
14 May 2005
Salut,

Am facut consumul in oras (dupa mai bine de un an) si am constatat cu frustrare ca Rio a inceput sa sara de 10 la 100. Am pus aditivi luati din metro, s-a mai corectat un pic, acum nu sar 10, cel mai mult am rulat in oras cu 420km cu un rezervor de 41 de litri (la buza).
Tot scarpinandu-ma cu stanga-n dreapta am descoperit ceva ce cred car ar remedia problema: cauciucurile sunt cele stoc, ieftine, coreene. Buba lor este ca desi au presiunea mentionata de 2.2 ele au ranforsajul acela lateral slab si stau mai bombate decat ar trebui asa ca suprafata de rulaj este prea mare si creste consumul. O solutie intermediara este sa le umflu la 2.5
Solutia cinstita este sa iau un set nou, de preferat all-weather sau orice este optimizat pentru consum redus, de firma. Ma ajuta cineva? Apreciez locurile unde dai un ban dar stii ca face: cauciuc+montaj/echilibrare/geometrie tot.
Thx!
1 Mar 2005
:angel: Ajutati va rog un suflet nobil si nevinovat blush.gif Pe Ford Mondeo din '95 imi ingheata mecanismul de inchidere/deschidere al portierei. Chiar si dupa ce o deschid cumva (una din usi in spate nu ingheata) nu mai pot sa le inchid si inchiderea centralizata merge in gol.
Un vecin m-a scos momentan din belea invatandu-ma sa torn apa fierbinte in mecanismul portierei. Am refuzat sa torn apa+sare pentru ca dupa stiinta mea corodeaza. Am si o mare nedumerire vis-a-vis de unde se duce apa aia pe care am turnat-o acolo. Vecinul spune sa nu-mi fac griji ca portiera are "gauri de scurgere" si el a vazut metoda asta si la masini mai dichisite (BMW, AUDI).
Ma poate si pe mine lamuri cineva daca e normal sa torn mereu apa in portiera? Nu corodeaza, nu ramane acolo? Basca ca daca sunt in oras nu am cum sa caut apa calda. Ce solutii oficiale exista? Ulei rezistent la inghet? Zilele astea iar va fi ger in Bucuresti! blink.gif
22 Dec 2004
Caci in cartierul meu toti cretinii sufera de sindromul "sunt sarac lipit dar cumpar petarde" :evil: De fiecare data se intampla un adevarat bombardament din care au de suferit masinile parcate in jurul blocurilor. Petardele mai mari pot chiar incendia o masina iar de sticlele de sampanie lansate de la etaj ce sa mai spun :evil: Cu putin timp in urma un am vazut un Renault Megane (foarte bine intretinut) facut literalmente zob de ...un banal balon umplut cu apa si aruncat de la balcon de niste prichindei nesupravegheati. Cand am vazut masina am crezut ca s-a sinucis cineva sarind de la geam. Cand colo au fost doar trei, patru litri de apa intr-un balon de cauciuc lansat de la 10. Reparatia a costat ~ 50 milioane si a fost suportata de parintii minorilor (din cate am inteles asigurarile isi recupereaza banii cand faptasul este cunoscut)...
Deci??? Unde parcati? :blackeye:
Last Visitors
NGZ


31 Oct 2009 - 16:52

Comments
Other users have left no comments for CZY.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 01:01 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here