IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
dany34049 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
dany34049
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-October 04
Profile Views: 6*
Last Seen: 8th July 2005 - 03:09 PM
Local Time: May 10 2024, 07:05 AM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

dany34049

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
28 Feb 2005
salut....vreau sa vand un hyundai care e in leasing..in afara de starforum mai stie cineva o firma care are buy-back pt orice marca ?

merci
11 Feb 2005
salut...vreau sa cumpar OII si as vrea sa stiu care sunt scorurile la revizii, la cat se face o revizie si alte detalii pe scurt legate de service-ul cel mai bun(ma refer la oamenii care stiu meserie si nu "baga" mana prin masina). eventual niste relatari pe scurt despre cum se comporta masina, cat consuma in oras/afara si care e viteza maxima pe care au prins-o(cei cu motoare de 1.9 TDI/105CP).

multam.

o zi buna!
18 Nov 2004
salut...am un hyundai accent...de cateva zile cand dau cu roata dreapta intr-o groapa mica..la viteza mica...cat sa sara apa...aud un scartsit..am fost cu ea la service si mi-au zis ca e de cureaua care face legatura intre alternator etc si ca aluneca pe fulie si de acolo apare scartsitul ala...cei de la service mi-au zis ca e consumabil cureaua asta "v" belt timing. Cureaua asta care face belele se schimba la revizia de 75.000..pe cand eu acuma am abia 36.000 km. normal nu ar trebui sa fie in garantie pana cand sa mi le schimb la revizia de 75000? cureaua asta face legatura intre fulia de care ziceau ei, elternator etc? nu ma prea pricep la mecanica....

multsam
13 Oct 2004
am cautat pe forum pt service vw dar m-a bagat in balarii asa ca va intreb pe voi....in afara de service-ul vw din pipera...ce alt/e service/uri care sa fie seriosi sau cel putin mai seriosi decat cei de la vw reprezentanta? midocar de ex accepta de facut revizii/service etc la vw la ei?sau alte service-uri agreate de vw.
motorul de 1.4fsi nu e cam tras d epar cu cei 90cp ai lui?nu este ca un procesor de calculator overclockat?(pt cei ce stiu ce inseamna asta)

multsam
12 Oct 2004
salut...tocmai sunt pe cale sa achizitionez un model din $subj. ce parere aveti? motorul e de 1.4 FSI 90CP. ei iti ofera gratuit cica aerul conditionat care costa aprox 850$ parca..asa mult face un A/C? merita 12000 pret cip? motorul e puturos, are alte "bube" nevazute?daca aveti prieteni sau chiar voi ceva experiente cu masian asta va rog postati sa nu ma arunc aiurea la achizitionarea acestei masini. momentan sunt posesor al unui hyundai accent diesel..sunt f multumit de el din toate pct de vedere(service, fiabilitate zic eu, probleme tehnice de care nu am avut parte si garantia de 5 ani si lista mai continua) mai putin costurile reviziilor smile.gif

multam

o zi buna
Last Visitors
dany34049 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for dany34049.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2024 - 01:05 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here