IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Nonn doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Nonn
specialist
Age Unknown
Gender Not Set
Timisoara (Timis)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-October 04
Profile Views: 121*
Last Seen: 5th December 2008 - 12:14 AM
Local Time: Apr 24 2024, 05:33 PM
618 posts (0.09 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Nonn

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Nov 2005
Stie cineva ce ziare au aparut imediat dupa revolutie? Sau daca a existat ceva dinainte si care a scos editii si dupa? Nu trebuie sa fie neaparat din TM, pot sa fie si din Bucuresti. Ma intereseaza mai ales daca mai au cumva in arhiva editiile aparute in perioada respectiva si din urmatoarele cateva luni, dar pentru asta trebuie sa aflu care sunt ziarele respective. Mersi!
2 Oct 2005
Ce ruta sugerati sa folosesc? Prin Craiova si Turnu Severin sau prin Deva-Sibiu (cred) si in final pe autostrada Pitesti-Bucuresti? Spuneti si cam cum e drumul, pe unde e mai bun. Si pe unde ar fi mai frumos, nu neaparat mai scurt.

Referitor la cazare: un hotel, motel, pensiune, orice, dar sa aibe conditii civilizate (adica sa fie curat), cu WC in camera, nu la capatul holului. Mentionez ca vin la SIAB, deci ar fi preferabil sa fie cat mai aproape. Daca stiti eventual si ceva site-uri unde sa caut personal, ar fi misto.
12 Aug 2005
Tocmai am citit in Quattroroute ca temperatura selectata nu trebuie sa fie foarte scazuta, astfel pe o caldura torida cica ajung si 25 de grade pentru a te simti bine. Mie asta mi se pare al naibii de mult. Eu pun de obicei la 21 de grade vara, eventual 22 seara cand nu mai bate soarele. Daca afara sunt peste 30 de grade cu soare atunci pun chiar la 20, la mai mult mi se face cald. Sunt curios altii la cat regleaza temperatura si, mai ales, daca este cineva care sa reziste la 25 de grade in masina pe o caldura torida!
Iarna mentionez ca, oricat de frig ar fi, ma multumesc tot cu 21 de grade si cu suba data jos ca ma incomodeaza la condus. Asta desi in casa daca am sub 23 de grade mi se face frig.
29 Jul 2005
Am facut azi o tura prin Ungaria cu un Megane 1 dci si am remarcat urmatoarele probleme:
1. Relantiul e neregulat. Facea asa de mai multa vreme, dar nu intotdeauna si mai usor. Uneori inceta daca turai motorul usor. Astazi a facut asa permanent si puternic. Toata masina se scutura. La service au spus ca e normal! Evident, nu?! :minigun: (asta era mai demult cand nu era asa puternic si permanent)
2. Aerul conditionat nu mai raceste asa bine. Masina nu e a mea, proprietarul spune ca pana nu demult racea mai bine. Fiind foarte cald astazi, temperatura era data la minim si viteza de ventilatie la maxim si degeaba, doar sufla mai tare, nu si mai rece. E posibil ca cele 2 probleme sa fie legate? Sa tremure motorul asa tare din cauza ca era data la maxim clima?
In rest, totul mergea bine, nu existau alte manifestari ciudate.
3 Apr 2005
Nu stiu cum justifica cei de la Seat asemanarile izbitoare intre toate aceste 3 modele, dar dupa parerea mea mea au luat o limuzina (Toledo) si o compacta sportiva (Leon) si le-au transformat de amandoua intr-un singur lucru, care se intampla (oare?) sa semene perfect cu monovolomul lor (Altea). Cel putin din fata arata la fel, la farururi, la spoiler si la linia parbrizului. Leon-ul are un spoiler mai sportiv (datorita caracterului sportiv al masinii) dar deocamdata e doar un proiect, ramane de vazut daca si modelul de serie va arata la fel. Din lateral avem din nou aceeasi imagine, cu 4 geamuri si exact aceeasi linie. Noroc ca la spate mai apar diferente ca altfel chiar ziceai ca e aceeasi masina! Si nu cred ca are sens sa ne facem iluzii ca spatele ala de la Leon va arat asa si la modelul final.
Last Visitors


3 Feb 2009 - 10:38


3 Nov 2007 - 13:50

Comments
Other users have left no comments for Nonn.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 05:33 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here