IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Nicolae30758 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Nicolae30758
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 13-August 04
Profile Views: 115*
Last Seen: 26th September 2007 - 01:11 PM
Local Time: Apr 30 2024, 09:20 PM
170 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Nicolae30758

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Sep 2006
Cu parere de rau, dar Subaru Tribeca este primul SUV/Crossover Subaru declarat (de catre companie) ca ataca clasa premium, adica BMW X5, etc. Chiar daca design-ul exterior este controversat, va-ti urcat intr-unul sa vedeti cum arata inauntru ? Eu am facut-o. Designul interior este excelent, iar materialele folosite sunt cu numic mai prejos decat cele folosite pe actualele X5. Sigur performantele unuia fata de altul sunt discutabile, la fel si calitatile on/off road, dar de exemplu eu nu cred ca sistemul 4wd al lui subaru este mai prejos decat xdrive-ul BMW. Asta luand in considerare faptul ca nici una dintre ele nu este capabila de off road adevarat.
19 Jun 2006
In Septembrie Subaru va lansa si in Romania modelul SUV B9 Tribeca. La anul CR-V-ul meu face trei ani (ce repede au trecut) si ma gandesc sa-l schimb cu noul CR-V (daca va fi lansat), dar deasemenea ma bate foerte tare gandul la SUV-ul mentionat de la Subaru. Nu ca as fi nemultumit de CR-V (Doamne fereste, dimpotriva), dar doresc o masina mai luxoasa si Honda inca nu ofera Acura MDX sau RDX ijn Europa. B9 Tribeca mi se pare o alegere buna si imi cam face cu ochiul. Sigur ca intre cele doua greu se pot face comparatii, fie si prin prisma faptului ca in cazul Subaru avem de-a face cu o masina premium (ceea ce nu e cazul CR-V-ului). In al doilea rand una are 250 CP (Subaru), iar cealalta 150 CP (Honda). Totusi va rog sa-mi spuneti parerea voastra in general prin prisma celor doua marci. Stiu eu ?: diferente de fiabilitate, avantaje sau dezavantaje constructive, avantajele, sau dezavantajele unui tip de motor sau al altuia, etc. Si oricum asa un versus intre doua japoneze de succes, mai rar. biggrin.gif
21 Oct 2004
Cica Honda a scos primul lor motor diesel:

2.2i - cdti turbo;
performante: cuplu 340nm la 2000 r/min, 19 recorduri mondiale de viteza.

creed ca competitia va avea de suferit. daca este la fel de fiabil (avand in vedere ca este primul in cazul Honda) pe cat sunt toate produsele lor, Honda va da lovitura.

Care este parerea voastra?
27 Sep 2004
Se vinde Mazda Tribute in Romania ? Am vazut-o numai pe sit-urile americane (i.e. consumerguide.com). Totusi ce parere aveti de asemenea SUV. Am inteles ca este o copie imbunatatita a lui Ford Escape.
17 Sep 2004
Exista SUV Opel ? Daca da care si ce parere aveti?
Last Visitors
Nicolae30758 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Nicolae30758.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2024 - 03:20 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here