IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Kaiten doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Kaiten
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-July 04
Profile Views: 69*
Last Seen: 5th August 2004 - 10:52 AM
Local Time: Apr 27 2024, 12:41 AM
48 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Kaiten

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
22 Jul 2004
Este vorba de 2 boxe blaupunkt de 100w (cel putin asa scrie pe ele, stie cineva cam cat scot ele real?). Problema este ca pe usile din spate mai am 2 boxe mici (tweetere parca se numesc). Intrebarea este: daca instalez boxele astea mai mari in locul boxelor in fabrica si dau din casetofon volumul mai mare pe spate o sa "suprasolicite" boxele alea mici? Avand in vedere boxele mai puternice ar mai trebui sa pun vreo siguranta pe circuit sa nu existe probleme? (masina este skoda octavia 2002)
18 Jul 2004
Orice sofer, incepator sau cu experienta, a facut la viata lui diferite greseli sau faze aiurea.. unele cu urmari, altele fara.. Ar fi folositor pentru toti sa invatam din greselile altora..
15 Jul 2004
Care sunt regulile de circulatie pe care le incalcati cel mai des?
Cele mai stupide si totodata cele mai des incalcate mi se par:
legea conform careia n-ai voie sa iesi cu spatele sin curte, garaj, etc si faza cu semnalizatu 50 m inainte de schimbarea direcctiei de mers in localitate
14 Jul 2004
"În ceea ce-i privește pe pietoni, ei au obligația să circule doar pe trotuare, dar nu sunt prevăzute sancțiuni pentru încălcarea acestei prevederi. În schimb, pentru traversarea pe culoarea roșie a semaforului a fost stabilită o amendă între 500.000 și 700.000 de lei."
(copiat dintr-un articol ce priveste nou regulament prezent pe site)

Pai daca asa scrie in lege inseamna ca pietonilor le este permis sa
traverseze orice bulevard asa, "de-a dreptul" si mearga in voie prin orice intersectie nesemaforizata sau pe orice sector de drum unde nu e semnu ala cu accesu pietonilor interzis.
Nu stiu exact dar in mod sigur mai trebuie sa existe anumite adaugiri care sa reglementeze exact pe unde au voie pietonii sa "zburde".
13 Jul 2004
Am avut si eu o problema cu ambreajul, trebuia sa merg pe o rampa destul de abrupta dar din pacate presarata cu multe gropi, si am tinut-o mult din ambreaj. Spre varf insa a inceput sa miroasa rau de tot si chiar a iesit si putin fum.. pedala de ambreaj nu mai revenea sus, revenea numai pana la jumatatea cursei (evident nu se mai cupla nici o viteza), dar am lasat-o putin si si-a revenit imediat. Acum am observat ca la plecared de pe loc ambreajul nu mai tine chiar ca inainte, prinde mai sus, totusi nici vorba sa patineze sau asa ceva. Exista vreun pericol daca merg asa in continuare? In cel mai rau caz ce credeti ca ar trebui schimbat? Masina are 24.000 km. (skoda octavia 1.9 TDI 110 cp). Multumesc anticipat.
Last Visitors
Kaiten has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Kaiten.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 06:41 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here