IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dan-Cristian29086 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dan-Cristian29086
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Craiova (Dolj)
Birthday Unknown
Interests
Nu prea au loc aici...
Statistics
Joined: 10-July 04
Profile Views: 44*
Last Seen: 29th July 2008 - 07:37 PM
Local Time: Apr 19 2024, 09:27 PM
25 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo cristian_canuci
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dan-Cristian29086

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 Aug 2004
Nu stiu daca ati vazut la tv sau daca ati citit prin presa despre un englez care a gasit o solutie sa aiba si acceleratia si frana pe aceeasi pedala. Citeam subiectul despre pozitia pe scaun si se intreba cineva despre distanta dintre frana si acceleratie; atunci mi-a venit ideea sa va spun despre asta.

Pedala multifunctionala "imbraca" (sa zic asa) calcaiul piciorului drept si oferea doua directii de apasare: una cu farful piciorului, cum majoritatea dintre noi apasam pe acceleratie si o a doua directie era in prelungirea calcaiului, spre podea. Astfel, se accelera cu varful si se frana cu calcaiul.

Mie mi se pare foarte utila chestia asta, practic reduce la aproape zero intervalul de timp dintre eliberarea pedalei de acceleratie si actionarea pedalei de frana. Acest sistem combinat cu un abs ar spori foarte mult capacitatile de oprire a unor masini nebune care alearga cu superviteza. Ar mai fi o problema legata de obisnuinta, de a nu actiona ambele functii in acelasi timp, dar cred ca este doar problema de antrenament.
25 Aug 2004
Sunt inscris la masini.ro de doar o luna si ceva. Zilnic citesc forumul si ma fascineaza, cred ca in nici un loc nu se pot invata mai multe si nu se pot da sfaturi mai bune si mai diverse. Asadar, spuneti-mi si mie, la un motor de 1,4 16v, 94cp, la ce numar de rpm sa schimb viteza pentru a avea performante optime? Ce inseamna performante optime? Nici eu nu stiu la ce sa ma gandesc mai intai, la consum, la putere, la viteza sau la uzura prematura a ansamblelor. Poate stiti voi mai multe..
Multumesc!!
19 Aug 2004
Luna trecuta mi-am achizitionat un Chevrolet. Vreau sa va intreb, daca stiti, este normala o usoara bataie la cutia de viteze in momentul debreierii? Si se mai aude un zgomot atunci cand pornesc aerul conditionat...asta la o incalzire destul de mare a motorului...
Sincere multumiri!!!
13 Jul 2004
Un autoturism a fost cumparat in leasing de catre o firma romaneasca, de la o firma specializata in leasing auto, masini second hand. Masina a fost achitata, si eu vreau sa o cumpar de la firma acesta. Vama este deja platita, sau trebuie sa o platec eu? Stiam ca in urma cu cativa ani, unele firme erau scutite de plata vamei, nu stiu, nu sunt la curent cu legislatia in vigoare referitoare la aceste probleme. Puteti sa ma lamuriti?
Multumesc!!
K_nu
11 Jul 2004
sfatuiti-ma, oameni buni! am doua variante: Rover sau Peugeot 206? Care vi se pare mai buna? Roverul:1999, 48000km, 1600, full, benzina; Peugeot: 2000, 1900, diesel, full, 82000km. Ambele sunt verzi, ambii proprietari sunt oameni ca lumea, ambele arata super.... Nu stiu incotro s-o iau...
Last Visitors


17 Aug 2009 - 20:07

Comments
Other users have left no comments for Dan-Cristian29086.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 01:27 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here