IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
bogdan28467 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
bogdan28467
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 27-June 04
Profile Views: 218*
Last Seen: 26th July 2007 - 03:12 PM
Local Time: Apr 24 2024, 05:02 PM
60 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

bogdan28467

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
25 Jul 2007
Ce metoda folositi pentru a spala masina? O spalati in fata blocului singuri, mergeti la o spalatorie de cartier sau la una din cadrul unei benzinarii?
Am observat ca spalatoriile din cadrul benzinariilor, multe din ele, sunt automate. Este mai bine sa mergem acolo decat la "baietii cu jetul si carpele in mana? Sunt mai putine sanse de a "zgaria" vopseaua daca mergem la o spalatorie automata? ( sau acel efect de coaja de portocala)
Unde recomandati si unde nu sa spalam masina.
Multumesc!
PS: Ma cam intereseaza subiectul ca ma apropii de prima spalare a masinii: Logan Laureate Plus.
29 Jun 2007
Salut!
Am inteles de la dealer ca toate autoturismele Logan vin echipate cu anvelope Kormoran (90%) sau Barum si ca nu se pot alege altele, adica alta marca. Problema e ca am inteles ca aceste anvelope sunt destul de slab calitativ si nu au o eficienta foarte mare la franare. Aveti idee cum sa fac sa le vand undeva (dar binenteles tot la o firma, service ceva) sa imi iau o suma de bani pe ele si sa achizitionez altceva:Pirelli, GoodYear sau Debica?
Multumesc!
23 Jun 2007
Va salut!
De curand am dat comanda pentru un Logan Easy 1.6 MPI si astept intr-o luna sa soseasca. V-as intreba pe ceilalti posesori de Logan care este cea mai potrivita benzina pentru masina, care poate ar mentine fiabilitatea motorului(sa nu aiba impuritati) si poate sa aduca si un consum avantajos. Pe scurt voi ce folositi sau ce ati folosit si sunteti multumiti?
As mai dori sa va intreb pe ceilalti care aveti motor de 1.6 cam care ar fi consumul in oras, Bucuresti in regim de exploatare normala(nu condus sportiv) si cu aglomeratie sa zicem, am auzit diverse pareri si de pe diverse forumuri dar nu prea am incredere. Eu zic ca pana in 9% este un consum rezonabil.
16 Jun 2007
Salut!
In aceste zile studiez varianta achizitionarii unui model Logan Laureate insa nu m-am hotarat la tipul de motor. Mentionez ca il voi folosi mai mult in oras, nu mai mult de 10000 km/an si mi-as dori un consum cat mai rezonabil si o fiabilitate cat mai buna. Un taximetrist mi-a zis ca motorul de 1.4 ar fi mai putin fiabil decat cel de 1.6 pentru ca greutatea ar fi destul de mare pentru primul si ar fi afectat.
Cum stau cu consumul dupa rodaj cele 2 motoare? Merita 1.4 pentru oras chiar dupa punerea in functiune a aerului conditionat? Cam care ar fi diferenta de consum real dintre cele 2. Astept pareri. De asemenea precizez ca nu il iau pentru putere cat mai mare ci pentru o utilizare normala.
Multumesc!
7 Jun 2007
Salut!
Stiti cumva daca in Bucuresti exista vreun dealer Daewoo sau alta societate(in afara de AAA Auto) care sa vanda si masini second-hand tot Daewoo in stare buna si la preturi rezonabile? Eu am trimis vreo 2 mail-uri la dealeri dar cu politica de relatii cu clientii/posibili clienti stam mai greu in Romania, n-am primit nici un raspuns dupa 3 zile.
Multumesc!
Last Visitors


20 Apr 2008 - 0:23

Comments
Other users have left no comments for bogdan28467.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 11:02 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here