IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
_Titus_ doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
_Titus_
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Oradea (Bihor)
Birthday Unknown
Interests
supravietuire
Statistics
Joined: 19-June 04
Profile Views: 130*
Last Seen: 15th June 2009 - 11:53 PM
Local Time: Apr 18 2024, 02:27 PM
78 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

_Titus_

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
6 Sep 2007
Am primit o amenda de radar care mi s-a parut dubioasa , la fel ca si comportamentul celui care m-a amendat . Ma gandesc sa o contest dar nu stiu ce pasi trebuiesc urmati si unde e cel mai bine de actionat : la judecatorie sau la comandantul politiei ?
28 Dec 2006
http://video.google.com/googleplayer.swf?d...29011&hl=en

daca nu e bine ales locul de postare cer scuze anticipat
13 Oct 2006
Circuland pe minunatele drumuri ale patriei am patit urmatoarea chestie care m-a determinat sa lansez acest topic : noapte fiind ajung din urma o Dacie mai veche care circula tinand marcajul din mijlocul soselei intre roti . Dupa vreo 20-30 de secunde care mi s-au parut o vesnicie fac un semn scurt cu farurile sa-mi anunt prezenta . Nimic . Mai fac un flash si primesc raspunsul . Un proiector instalat in spatele tetierelor daciei se aprinde brusc si ma orbeste pt o fractiune de secunda . Norocul meu ca nu am tras de volan dar , datorita luminii bruste si ff puternice m-am speriat bine iar sotia , in dreapta fiind , a avut emotii foarte mari .
Dupa vreo 15 km am oprit voluntar la un echipaj de politie (depasisem dacia imediat dupa incident) si le povestesc pe scurt ce am patit rugandu-i sa opreasca masina care deja se vedea apropiindu-se . Politistul se conformeaza , ii spune tipului de ce l-a oprit , ala zice ca eu sunt mincinos , nebun si ca el nu are asa ceva ,politaiul se uita in spatele Daciei dar fara sa intre in masina, vede proiectorul , tipul zice ca da , este ceva acolo dar nu functioneaza , etc etc .
Ca sa mai scurtez , dau eu si sotia cate o declaratie iar Daciei i se suspenda talonul . proprietarul Daciei ma injura , ma face iar mincinos , zice ca am ceva cu el ( era de HD eu sunt BH iar treaba se intampla in Sebes venind dinspre Sibiu) si cu asta basta .
Am procedat bine sau am gresit ? Fac asa un gest prima oara in circa 800 000 km parcursi la volan , multi "depasiti" la propriu si figurat m-au enervat de-a lungul timpului insa acum am "parat" pt ca altul poate se pierdea cu firea in locul meu si patea ceva .
Last Visitors


25 Sep 2012 - 10:25


23 Oct 2007 - 14:19

Comments
Other users have left no comments for _Titus_.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2024 - 02:27 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here