IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Constantinescu25549 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Constantinescu25549
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Baia Mare (Maramures)
Birthday Unknown
Interests
Masini, pescuit
Statistics
Joined: 15-May 04
Profile Views: 173*
Last Seen: 26th May 2009 - 05:48 PM
Local Time: Mar 28 2024, 01:04 PM
115 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Constantinescu25549

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 May 2009
Salut !
Am de vanzare un eleron sport pentru Mondeo MK3 4 usi
Eleronul este nou, in folie, cu chit de instalare, pregatit pentru vopsit.

Pret: 400 RON (am dat pe el "un pic" mai mult dar vand masina si nu-l mai instalez)

Date de contact: Mihai 0740-125695
Piesa este in Cluj-Napoca.
26 Jan 2008
Salut ! In primul rand si respectele mele fanilor Ford si in al doilea rand celor nemultumiti de service-urile Ford.

Va rog sa cititi acest mesaj pentru ca vreau sa schimb ceva in tara asta, legat de service-urile Ford.

Sunt unul dintre sutele de clienti care au cules masina de la un service Ford de pe teritoriul Romaniei cu probleme mai mari decat atunci cand a intrat cu ea in reprezentanta pentru o revizie.
Am o lista de 4 foi A4 cu diferitele probleme care au aparut dupa fiecare revizie la care am fost (monentan am 105.000km - 8 revizii) cu masina mea, cu care ma voi duce la service-ul Ford din localitatea in care ma aflu la directorul de service. Doresc explicatii pentru toate procariile care le-am suportat de-a lungul servisarii. Vreau raspunsuri la niste intrebari legate de service, angajatii care lucreaza acolo, service-urile in general in Romania, etc.

Nu vreau sa enumar toate nemultumirile mele acum, dar promit ca le voi pune toate in acest topic dupa intalnirea de saptamana viitoare. Vreau ca raspunsurile obtinute sa le fac publice pe acest site, iar mai apoi sa le trimit si sa le discut la Ford Europa pe mail sau personal printr-o deplasare in Germania.

Nu pot vorbi la Bucuresti pentru ca conducerea de acolo este interesata doar de vanzari si nu de service. Sunt innebuniti de bani si nu se gandesc la clientii care le-au cumparat masinile ci doar la potentalii clienti. Nu investesc in service-uri, salarii mai mari la mecanici pentru ca acestia sa nu mai ceara spaga sa nu-ti strice masina si de asemenea sa nu plece la alte firme si asa mai departe. Ei sunt doar vanzatori. Cine este cu adevarat interesat de un client simplu ca mine e doar fabricantul masinilor Ford din Germania, pentru ca vrea ca masinile produse de el sa satisfaca clientul.

Nu sunt copil si nici idiot cu ce vreau sa fac, sunt proprietar de 2 firme si intentiile mele sunt cat se poate de serioase.
Am avut si Dacii la firma inainte si pentru servisarea de proasta calitate a unui service autorizat Dacia, am fost contactat de Relatii Clienti Dacia si am stat de vorba cu Presedintele Renault Romania la rugamintea lui. Ceva s-a schimbat !

Dorinta mea este sa ma ajutati cu intrebari pe care doriti sa le adresati Directorului de service Ford- faceti abstractie de orice oras pentru ca este o reprezentanta Ford si toate reprezentantele trebuie sa indeplineasca aceleasi standarde. Eu am deja un set de intrebari si va rog sa-l completati cu ce va intereseaza de la service-urile Ford. Orice lucru legat de garantie, competenta angajatilor, nemultumiri, relatii post-vanzare, satisfactia clientului, tot ce doriti.
Atat doar ca intrebarile pe care le puneti trebuie sa fie la subiect, generale si nu pentru o anumita problema particulara, sa nu fie vulgare, etc. Eu am sa-mi permit sa le selectez si sa le prezint mai departe conducerii Ford. Stiu ca multe dintre ele nu vor avea raspuns din partea Ford pentru ca nu isi vor permite sa raspunda, dar si faptul ca nu imi vor da raspuns la intrebari e tot un raspuns pentru mine si pentru Ford Europa.

Va multumesc anticipat !

Sper sa ma sustineti si va promit sa fac ceva. Daca nu pentru masinile pe care le bagam acuma in service-urile Ford - obligati sa nu ne pierdem garantia, macar pentru viitoarele masini Ford pe care le vom achizitiona. Stiu ca voi fi tratat ca ultimul "gunoi" care vrea sa le bage bete in roate, dar nu este meritul reprezentantelor Ford din Romania ca cumparam Ford-uri, ci este meritul Ford Germania ca face masini bune si ieftine. Ei vor aprecia studiul meu si vor face ceva in privinta asta.

Eu unul am facut "gresala" sa ajung la service-ul Ford din Lyon- Franta cu masina si mi-am schimbat total parerea despre cum trebuie sa se comporte cu tine la un service Ford, care sunt standardele adevarate ale marcii Ford, cat de bine sunt instruiti mecanicii Ford si ce interesati sunt de satisfactia clientului cand acesta iese pe usa service-ului lor.

Astept intrebarile voastre !

24 Nov 2007
Salut !
Am o problema cu Mondeo-ul meu TDci de 130HP

La schimbarea vitezelor, cand apas ambreajul (2 din 5 datzi), turatia nu scade la turatia de relantiu, ci la 2000 rot/min sau la 1500rot/min.....sta un pic acolo....apoi mai scade pe la 1100rot/min...sta acolo un pic, dupa care scade la 750 - turatia de relantiu. Asta se intampla daca nu ridic piciorul de pe ambreaj.

Ce se intampla de fapt cand conduc si ridic piciorul de pe ambreaj la schimbarea treptelorde viteza, e ca in loc sa creasca turatia de la 750 la 1500-2000 dupa ce las ambreajul, ea coboara de la 2000 spre 1500 ceea ce face ca masina sara un pic inainte. E foarte bine daca conduci sportiv dar e deranjant daca conduci relaxat sa tot primesti cate un picior in fund de la masina.

Am fost cu ea la reprezentanta si au pus-o pe tester, am fost in drive-test dar nu a dat nici un fel de eroare. Mi-au spus sa astept pana masina va face tot timpul asa, si sa revin sa incercam sa depistam care e problema.

Daca cineva s-a mai intalnit cu asa ceva, va rog sa ma ajutati sa omoram inamicul din motorul meu. verymad.gif

Multumesc anticipat !
21 May 2007
Salut ! Cine stie, va rog sa ma ajute cu niste instructiuni:
Trebuie sa schimb halogenele din proiectoarele de ceata de la un Ford Mondeo din 2006 Trend. Am luat niste becuri halogen H3 cu tenta albastru xenon. Arata mult mai bine decat halogenele cu tenta galbena din fabrica.
Am nevoie de sfaturi !
Multumesc !
17 May 2007
Salut !
Ce probleme pot aparea dupa modificarea soft-ului la calculatorul masinii pentru cresterea puterii/cuplului ? - tunning normal motor.
Stiu ca performantele cresc bine de tot, dar ma interesa, pe mine ca si pe multi altii, problemele care pot aparea. Nu prea am auzit de necazuri la cei care si-au modificat la un nivel "normal" puterea masinii. In afara de fum mai mult la unele dintre ele , sunt foarte multumiti.
Va rog sa-mi raspundeti cei care au avut probleme. Va multumesc !
Last Visitors


21 Nov 2012 - 13:59


26 May 2009 - 17:50


28 Jan 2008 - 13:40

Comments
Other users have left no comments for Constantinescu25549.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 07:04 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here