IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Andreea doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Andreea
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 20-September 03
Profile Views: 21*
Last Seen: 31st May 2006 - 11:05 AM
Local Time: Apr 19 2024, 09:24 AM
30 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Andreea

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Jul 2006
Buna tuturor !

Am un Citroen Xsara si de vreo saptamana se aprinde martorul de ABS pe bord si-mi da mesajul "ABS fault" pe ecran. Pana ajung la service, pe 4 august (!!!), aveti vreo idee ce ar putea fi ? Ati patit asa ceva ?

Presupun ca nu mai exista alt service Citroen in Bucuresti decat cel din Pipera... :evil:
26 May 2006
Stie cineva cum mai e pe Valea Oltului, intre Valcea si Sibiu ? Mai cad pietre, e periculos ?

N-am mai fost pe-acolo din noiembrie 2005 si nici la felurite programe de stiri nu m-am mai uitat.

Pe site-ul AND nu zice nimic (nici actualizat din luna ianuarie parca nu mai e...).

Eu vreau sa ajung la Cluj, asta era "odinioara" varianta.

Tx everybody :wave: !
21 Jul 2004
Am o problema: mi-am pierdut talonul :cry: (habar n-am cum, ori am innebunit de tot, ori a facut aripi/ picioare si si-a luat vacanta) si nu am cum sa cer unul nou - in acte nu sunt eu proprietarul masinii, iar el este plecat din tara.
Intrebarea este daca - dupa tot tambalaul de rigoare, cu anunt si aparitie in MO - imi pot da astia o dovada sa circul mai multisor, asa, pana pe la finalul lui august, cand vom putea cere unul nou. Sau daca pot lua cu mine - eu stiu? - alt docoment al masinii - cartea de identitate, de pilda.

Habar n-am ce zice in lege ca trebuie sa prezinti cand te verifica "dumnealor", eu le dadeam talonul si permisul, nu stiu ce e obligatoriu :?: . Amenda e de la 500 la 750.000?

Daca stiti ceva in sensul asta... Ca de trei zile incerc sa sun la DGEIP, la Udriste si nu reusesc sa dau de cineva care sa ma lamureasca. La Informatii-Udriste nu se face legatura, la DGEIP suna tot timpul ocupat (si cand nu e ocupat intra faxul), cred ca astia raspund la telefoane numai dupa ce primesc apel de pe mobil cu nr. cunoscut angry9: .
Thx !
14 May 2004
Acum doua saptamani am avut probleme serioase cu masina. Nu ma pricep la chestii tehnice, dar era clar ca problema venea de la carburator - zdranganea, nu tinea deloc la ralenti etc. Dupa investigatiile de rigoare si tot restul, concluzia a fost ca benzina pe care am introdus-o in rezervor era amestecata cu motorina.
In ultimii doi ani singurele locuri de unde am luat benzina au fost statiile Shell. NIMIC ALTCEVA, doar Shell. Si in special cele din zona Podului Grant - la piciorul podului in Giulesti si in partea cealalta, langa Calea Grivitei.
Mi-am pus tot felul de probleme - ca am incurcat pompele - in loc de benzina am pus motorina, ca le-au incurcat baietii care mi-au pus benzina, dar in cazul asta de ce am platit benzina si nu motorina? Stiu ce am platit pentru ca am pastrat bonurile pentru decont - pe ele apare pretul pentru benzina, nu motorina.
Nu am ce face, eu le pot arata bonurile, dar ei pot pretinde ca nu am cum sa dovedesc, efectiv, ca am pus benzina numai de la Shell (si au dreptate aici), scriu pe forum in ideea ca trebuie sa afle si altii.
A, si daca are cineva idee de niste date de contact de la Shell Romania - adresa postala, electronica sau numar de fax, sa ii "porcaiesc" un pic.
21 Sep 2003
Cine poate sa imi spuna cum merge, consuma, pe scurt, se comporta Hyunday Accent?
Ideea e ca vreau o masina cu aer conditionat, noua, nu prea mica - adica 4 usi - si - specific romanului - nu scumpa. Hyunday asta mi s-a parut OK, dar nu stiu mai nimic despre el, decat povestea unuia care are si ii place.
Daca stiti mai multe despre el - eventual si ideal din proprie experienta - spuneti-mi.
Multumesc mult.
Last Visitors
Andreea has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Andreea.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 03:24 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here