IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Magazin online de anvelope si jante
Personal Info
anveloshop2
sofer incepator
Age Unknown
Male
Savinesti, Neamt
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-November 17
Profile Views: 0*
Last Seen: 19th September 2018 - 02:01 PM
Local Time: Sep 24 2018, 07:48 AM
12 posts (0.04 per day)
Contact Information
AIM www.anveloshop.ro
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

anveloshop2

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
19 Sep 2018
Iarna este aproape de noi, asta nu mai este o surpriza pentru majoritatea soferilor. Asta inseamna un singur lucru, ca trebuie sa pregatiti masina pentru noile temperaturi si pentru noile conditii meteo si precipitatii pe sosea. Acest aspect este unul obligatoriu prin lege, normele legale in vigoare stipuland ca este obligatoriu sa aveti montate anvelope auto iarna pe masina daca sunt prezente precipitatii sub forma de gheaa, polei sau zapada. De asemenea, este spre siguranta dvs sa conduceti mereu cu anvelope noi de calitate conforme cu sezonul in care va aflati.

Cauciucurile sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, starea lor fiind cruciala pentru un condus lipsit de evenimente si neplaceri. Va recomandam sa optati pentru un magazin de anvelope online atunci cand vine vorba de cumpararea unui set nou. Avantajele sunt pe masura, beneficiati de livrare gratuita la locatia dvs, puteti sa optati pentru mai multe metode facile de plata si beneficiati de aceeasi garantie de 2 ani si certificat de conformitate.
27 Jul 2018
Cu totii ne-am lovit de situatia cand vechile anvelope sunt aproape de uzura maxima si nu mai prezinta siguranta si suntem nevoiti sa montam alte anvelope noi. Trebuie sa ne alocam timp pentru a ne deplasa la un magazin fizic unde sunt prezente doar cateva profile disponibile. Nu aveti foarte multe informatii prezente in legatura cu acel profil si ce performanta poate oferi in comparatie cu altele, fiind nevoit sa cumparati doar ce gasiti acolo. Astfel puteti fi usor dezamagiti de alegerea facuta. O alta varianta mai simpla, care va poate oferi mai multe avantaje, o reprezinta achizitia de anvelope online

Avantajele sunt nenumarate.

- puteti analiza sute de profile din confortul casei, si sa le comparati intre ele nefiind limitat de un inventar sau un stoc local
- le primit acasa prin curierat rapid si avantajos
- beneficiati de garantie 2 ani si certificat de conformitate, sa fiti siguri de alegerea facuta
- preturi sunt la minim, nefiind implicate costuri de logistica asa de ridicate precum in cazul unui magazin fizic

Optati pentru anvelope auto online. Este mai simplu, mai comod si mereu mai ieftin in comparatie cu vulvanizarile traditionale.
28 Jun 2018
Jantele auto sunt o parte esentiala pentru orice masina. Cauciucurile si jantele formeaza trenul de rulare al masinii, de aceea starea lor este cruciala pentru un condus sigur. Alegeti jante aliaj ieftine de la un magazin online de incredere. Nu cumparati jante doar dupa considerente economice, optand pentru jante aliaj ieftine, calitatea lor fiind de multe ori indoilenica.

Cum imbunateste un set de jante potrivit calitatea condusului:

- scade distanta de franare si distanta de accelerare
- permite o buna aerisire a sistemului de franare
- asigura o structura de rezistenta puternica in timpul virajelor

Prin urmare, este important sa alegeti jante aliaj potrivite, iar in cazul in care nu aveti un buget ridicat de cheltuit, un set de jante tabla.
14 Jun 2018
Oferim o gama variata de anvelope agricole pentru orice tip de folosire. Garantam potrivirea pe orice tip de utilaj, avand o gama variata de profile pentru orice buget si dimensiune. Un set de cauciucuri agricole este necesar pentru orice agricultor ce doreste sa-si extinda productia.

Oferim livrare rapida prin curierat rapid, garantie 2 ani si certificat de conformitate si consultanta in alegerea unui profil potrivit muncii la care va fi supus. Anvelope tractor pentru U650 si U445
4 Jun 2018
Jantele auto sunt o componenta importanta pentru orice autoturism, starea lor fiind esentiala pentru un condus sigur si lipsit de evenimente. Chiar daca majoritatea soferilor aleg sa isi cumpere un set de jante aliaj doar dupa ordin estetic, ele sunt esentiala pentru o performanta ridicata a masinii.

Cum afecteaza un set de jante de aliaj masina:

- permit o buna aerisire a sistemului de franare si astfel se evita riscul de supraincalzire
- permit o sustinere ridicata in timpul virajelor sau a condusului sportiv
- ajuta la sustinerea in timpul condusului pe drumuri fara asfalt

Alege un set de jante aliaj potrivite pentru masina ta. Recomandam un set de jante tabla daca nu sunteti interesat de performanta masinii si doriti sa achizitionati la un buget redus un set de jante.
Last Visitors
anveloshop2 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for anveloshop2.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2018 - 09:48 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here