IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Magazin online de anvelope si jante
Personal Info
anveloshop2
sofer incepator
Age Unknown
Male
Savinesti, Neamt
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-November 17
Profile Views: 0*
Last Seen: 5th February 2019 - 02:04 PM
Local Time: Feb 20 2019, 10:37 AM
18 posts (0.04 per day)
Contact Information
AIM www.anveloshop.ro
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

anveloshop2

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
5 Feb 2019
Jantele sunt un accesoriu important care au un rol esential in buna functionare a masinii, prin urmare, starea lor este esentiala pentru un condus sigur. Este important sa analizati atent starea jantelor inainte, pentru a fi siguri ca sunt in stare buna de functionare si nu au nereguli. Multi soferi aleg sa le refaca prin suduri sau alte modificari tehnice, insa aceste modificari nu fac decat sa scada siguranta condusului. Daca observati ca sunt defectiuni la jante auto, este important sa le schimbati cu un set de jante noi. Tineti cont de tipul de jante pe care il cumparati, ca este jante aliaj sau jante tabla. Prima varianta esta mai eleganta si confera masinii un aspect mai sportiv, a doua varianta este de buget si este prefarata daca nu doriti sa investiti o suma ridicata intr-un set de jante.
9 Jan 2019
Ca orice alta componenta a masinii, anvelope au o durata de viata ce variaza in functie de modul in care folositi masina si nr de km pe care ii parcurgeti anual. Un set de anvelope poate parcurge o un nr diferit de km, in functie de stilul de utilizare. Daca aveti un stil de condus sportiv, anvelopele vor avea o durata de viata scurta.Daca aveti un stil de condus preventiv, durata de viata a anvelopelor va creste considerabil. Trebuie sa tineti cont ca limita de uzura in prezent stipulata de catre codul rutier este de 1,6 mm. Sub acel prag de uzura anvelopele se condiera periculoase si trebuie schimbate de urgenta. Daca sunteti depistati cu anvelope uzate sub acel prag, riscati atat amenda cat si suspendarea certificatului.

Daca sunteti pusi in situatia de a cumpara un nou set de cauciucuri auto, cea mai ieftina si rapida solutie este achizitia de anvelope online. Nu trebuie sa va deplasati la o locatie fizica, puteti sa analizati oferta din confortul casei. Livrarea este rapida la adresa specificat si optiunile de plata sunt variate, in functie de ce va este mai convenabil (ramburs, plata online, rate).

Optati mereu pentru anvelope noi, in stare buna, care vin cu garantie si certificat de conformitate. Nu puteti sa garantati pentru cauciucuri second hand.
17 Dec 2018
Jantele fac parte din asamblul esential al masinii, pentru ca aceasta sa poata fi condusa. Ca orice alta piesa de pe automobil insa, jantele pot suferi defectiuni majore, in special crapaturi, care duc la pierdere de presiune sau instabilitate in timpul condusului. Aceste defectiuni din pacate nu pot fi remediate permanent in cazul jantelor, sudurile fiind o alegere temporara, in timp putand ceda si acestea datorita rezisteti scazute la presiune mare care este aplicatata in timpul condusului cu viteza ridicata.

Daca observati ca pierdeti presiune costant, chiar daca aveti anvelope in stare buna iar masina isi pierde directia, chiar daca articulatiile masinii sunt in stare buna, inseamna ca starea jantelor este precara si trebuie sa cumparati jante noi. Daca doar o janta este distrusa, trebuie sa cumparati doar una noua. Daca insa este un profil vechi iar modelul nu se mai fabrica, trebuie sa cumparati alt set de 4 jante auto. Intrebarea este, ce dimensiune de jante sa cumparati. Pentru iarna, se recomanda sa mergeti pe dimensiunea cea mai mica, care de obicei este de jante 16. Daca doriti sa optati pentru jante 17, trebuie sa tineti cont ca pneurile de r17 au un pret mai ridicat, in special cele de iarna, in comparatie cu cele de r16. Un set de jante 15, este o alegere inteleapta pentru masinile de capacitate cilindrica redusa, acestea nefiind o solutie pentru masinile puternice, deorece discurile de franare nu permit montajul lor fizic.

Prin urmare, dimensiunile comune din care puteti alege sunt: jante aliaj 15, jante 16, jante 17, cu dimensiunile mai putin comune de jante 18
30 Nov 2018
Cumpara anvelope all season daca doresti un set de pneuri accesibile ce pot fi folosite pe toate perioada anului. Pneurile pentru toate anotimpurile au marcajul necesar de M+S, cerut de legislatia in vigoare pentru anvelopele cu care circulati iarna. Un set de cauciucuri all season ofera o performanta necesara pentru un condus sigur, insa nu ofera performanta oferita de ele nu este comparabila cu cea a unor anvelope construite special pentru un anumit sezon. Pneurile all season se recomanda in special daca nu conduceti un nr ridicat de km anual.

Costul de achizitie a unui singur set de cauciucuri all season este redus in comparatie cu achizitia de 2 seturi de anvelope dedicate pentru fiecare sezon.
8 Nov 2018
Majoritatea soferilor amana pana in ultimul moment montajul anvelopelor de iarna, astepand prima ninsoare pentru a decide sa monteze pneurile de iarna. Aceasta practica este daunatoare, pentru ca anvelopele de vara isi pierd din proprietati mult inainte ca precipitatiile sub forma de zapada sa apara. Mai exact, sub pragul termic de sapte grade celsius, pneurile de vara isi pierd o mare parte din aderenta oferita, astfel siguranta condusului scade drastic. Acest urmare se datoreaza intaririi cauciucului folosit in constructia anvelopelor de vara, astfel acesta devenind mai tare, isi pierde toate aderenta oferita.

Daca optati pentru montarea vechiului set de anvelope de iarna, este important sa faceti o inspectie atenta asupra lor, pentru a fi siguri ca nu au suferit deformari sau rupturi in timpul depozitarii. Daca optati pentru achizitia unui nou set de anvelope ieftine, cea mai rapida si facila varianta este achizitia de anvelope online. Mii de profile, cu dimensiuni variate si pentru orice buget intr-un singur loc. Mult mai avantajos in comparatie cu optiunea de a cumpara de la o vulcanizare clasica. Cumparati mereu anvelope noi, nu cumparati anvelope sh pentru care nu aveti garantie.
Last Visitors
anveloshop2 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for anveloshop2.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th February 2019 - 11:37 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here