IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Magazin online de anvelope si jante
Personal Info
anveloshop2
sofer incepator
Age Unknown
Male
Savinesti, Neamt
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-November 17
Profile Views: 0*
Last Seen: 8th November 2018 - 10:53 AM
Local Time: Nov 17 2018, 03:22 PM
14 posts (0.04 per day)
Contact Information
AIM www.anveloshop.ro
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

anveloshop2

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Nov 2018
Majoritatea soferilor amana pana in ultimul moment montajul anvelopelor de iarna, astepand prima ninsoare pentru a decide sa monteze pneurile de iarna. Aceasta practica este daunatoare, pentru ca anvelopele de vara isi pierd din proprietati mult inainte ca precipitatiile sub forma de zapada sa apara. Mai exact, sub pragul termic de sapte grade celsius, pneurile de vara isi pierd o mare parte din aderenta oferita, astfel siguranta condusului scade drastic. Acest urmare se datoreaza intaririi cauciucului folosit in constructia anvelopelor de vara, astfel acesta devenind mai tare, isi pierde toate aderenta oferita.

Daca optati pentru montarea vechiului set de anvelope de iarna, este important sa faceti o inspectie atenta asupra lor, pentru a fi siguri ca nu au suferit deformari sau rupturi in timpul depozitarii. Daca optati pentru achizitia unui nou set de anvelope ieftine, cea mai rapida si facila varianta este achizitia de anvelope online. Mii de profile, cu dimensiuni variate si pentru orice buget intr-un singur loc. Mult mai avantajos in comparatie cu optiunea de a cumpara de la o vulcanizare clasica. Cumparati mereu anvelope noi, nu cumparati anvelope sh pentru care nu aveti garantie.
11 Oct 2018
Inceputul sezonului rece este din ce in ce mai aproapte si odata cu el vine si necesitatea montari unor anvelope auto de iarna potrivite temperaturilor scazute si precipitatiilor reci. O intrebare importanta pe care o are orice sofer cand e nevoie sa monteze cauciucuri auto de iarna pe masina, este daca monteaza si un set de jante tabla diferit pe masina sau lasa jantele de aliaj folosite vara pentru iarna.

Chiar daca este un efort financiar important, este mai avantajos in timp, atat din punctul de vedere financiar, fiind eliminat costul de jantata-dejantat si este mai scazut doar schimbatul jantelor. De asemenea, este si mai avantajos sa aveti doua seturi de jante, scapand astfel de riscul ca un singur set de jante sa fie uzat si folosit mai intens, in timp putand sa fie nevoie sa reconditionati intr-un timp mai scurt jantele.

Daca optati pentru un set de janta tabla, este recomandat sa mergeti pe dimensiunea cea mai redusa omologata pentru masina dvs, iarna fiind recomandate anvelopele mai inguste, pentru a taia mai usor zapada.
19 Sep 2018
Iarna este aproape de noi, asta nu mai este o surpriza pentru majoritatea soferilor. Asta inseamna un singur lucru, ca trebuie sa pregatiti masina pentru noile temperaturi si pentru noile conditii meteo si precipitatii pe sosea. Acest aspect este unul obligatoriu prin lege, normele legale in vigoare stipuland ca este obligatoriu sa aveti montate anvelope auto iarna pe masina daca sunt prezente precipitatii sub forma de gheaa, polei sau zapada. De asemenea, este spre siguranta dvs sa conduceti mereu cu anvelope noi de calitate conforme cu sezonul in care va aflati.

Cauciucurile sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, starea lor fiind cruciala pentru un condus lipsit de evenimente si neplaceri. Va recomandam sa optati pentru un magazin de anvelope online atunci cand vine vorba de cumpararea unui set nou. Avantajele sunt pe masura, beneficiati de livrare gratuita la locatia dvs, puteti sa optati pentru mai multe metode facile de plata si beneficiati de aceeasi garantie de 2 ani si certificat de conformitate.
27 Jul 2018
Cu totii ne-am lovit de situatia cand vechile anvelope sunt aproape de uzura maxima si nu mai prezinta siguranta si suntem nevoiti sa montam alte anvelope noi. Trebuie sa ne alocam timp pentru a ne deplasa la un magazin fizic unde sunt prezente doar cateva profile disponibile. Nu aveti foarte multe informatii prezente in legatura cu acel profil si ce performanta poate oferi in comparatie cu altele, fiind nevoit sa cumparati doar ce gasiti acolo. Astfel puteti fi usor dezamagiti de alegerea facuta. O alta varianta mai simpla, care va poate oferi mai multe avantaje, o reprezinta achizitia de anvelope online

Avantajele sunt nenumarate.

- puteti analiza sute de profile din confortul casei, si sa le comparati intre ele nefiind limitat de un inventar sau un stoc local
- le primit acasa prin curierat rapid si avantajos
- beneficiati de garantie 2 ani si certificat de conformitate, sa fiti siguri de alegerea facuta
- preturi sunt la minim, nefiind implicate costuri de logistica asa de ridicate precum in cazul unui magazin fizic

Optati pentru anvelope auto online. Este mai simplu, mai comod si mereu mai ieftin in comparatie cu vulvanizarile traditionale.
28 Jun 2018
Jantele auto sunt o parte esentiala pentru orice masina. Cauciucurile si jantele formeaza trenul de rulare al masinii, de aceea starea lor este cruciala pentru un condus sigur. Alegeti jante aliaj ieftine de la un magazin online de incredere. Nu cumparati jante doar dupa considerente economice, optand pentru jante aliaj ieftine, calitatea lor fiind de multe ori indoilenica.

Cum imbunateste un set de jante potrivit calitatea condusului:

- scade distanta de franare si distanta de accelerare
- permite o buna aerisire a sistemului de franare
- asigura o structura de rezistenta puternica in timpul virajelor

Prin urmare, este important sa alegeti jante aliaj potrivite, iar in cazul in care nu aveti un buget ridicat de cheltuit, un set de jante tabla.
Last Visitors
anveloshop2 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for anveloshop2.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th November 2018 - 05:22 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here