IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Magazin online de anvelope si jante
Personal Info
anveloshop2
novice
Age Unknown
Male
Savinesti, Neamt
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-November 17
Profile Views: 0*
Last Seen: 24th April 2020 - 10:58 AM
Local Time: Mar 29 2024, 12:11 AM
33 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM www.anveloshop.ro
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

anveloshop2

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
24 Apr 2020
Un set de jante poate schimba complet atat aspectul masinii cat si performanta oferita. De aceea este important sa verificati atent starea jantelor pentru ca acestea se pot deforma sau suferi defectiuni in timp. Nu se recomanda sa conduceti daca ati observat defectiuni majore la jante precum fisuri prin care pierde aerul sau simtiti ca directia este gresita.

Cumparati mereu jante aliaj noi de la producatori de top pentru a fi siguri ca acestea se afla intr-o stare buna si nu au defectiuni majore.

Cea mai rapida si simpla varianta o reprezinta achizitia de jante online. Garantie 2 ani, certificat de conformitate, livrare rapida oriunde in tara. Profita acum si cumpara jante online rapid si sigur.
10 Mar 2020
Anvelopele sunt o componenta esentiala a oricarui autoturism iar starea lor are o influenta majora pentru condus si siguranta condusului. Este important sa verificati atent starea pneurilor inainte de a le monta pe masina daca aveti un set ramas de anu trecut. Cumparati mereu doar anvelope vara noi, de la producatori de top, care sa va garanteze calitatea oferita.

Un set de cauciucuri vara este imporntant in comparatie cu setu de iarna, in timpu verii fiind obisnuita o viteza de condus mai ridicata iar pneurile fiind mai solicitate.
17 Jan 2020
Cauciucurile sunt o componenta importanta pentru orice autoturism, inaltimea si tipul lor de profil avand o influenta majora asupra performantei si sigurantei oferite de ele. Este mai mult decat recomandat sa nu faceti rabat de calitate si sa optati mereu pentru cauciucuri vara de la producatori auto care va pot garanta calitatea si va ofera pneuri sigure.

Daca aveti un set ramas din sezonul trecut, este mai mult decat recomandat sa le inspectati atent pentru a depista eventuale defectiuni sau rupturi pe flanc, care apar din cauza socurilor mecanice sau a altor defectiuni. Este recomandat sa nu rulati cu modele care au suferit defectiuni si sa cumparati cauciucuri noi, care sa va ofere siguranta condusului necesara pentru orice drum.
28 Nov 2019
Jantele sunt o componenta importanta a oricarui autoturism, starea lor influentand siguranta condusului si performanta oferita in timpul condusului. Daca observati defectiuni la setul de jante, precum fisuri care duc la pierderea presiunii, dezechilibru din cauza unor socuri mecanice. De aceea este important sa inspectati atent starea jantelor la o perioada de timp sau cand observati ca sitlul de condus al masinii se schimba.

Cea mai rapida metoda prin care va puteti achizitionati un set de jante noi este online. Puteti sa va configurati janta dupa masina pe care o aveti, introduceti datele acesteia precum an, motorizare, tipul caroseriei. Astfel sunteti siguri ca veti cumpara doar jante aliaj potrivite pentru masina dvs, putand fi montate fara a fi nevoei de adaptari. Acest aspect este valabil in special si in cazul setului de jante tabla.

Cumparati jante auto noi, de la magazine de incredere, pentru a fi siguri ca profitati de garantia necesara.
24 Oct 2019
Pregatiti-va din timp cu un set de anvelope de iarna care sa va ajute sa rulati in siguranta pe timpul iernii. Pneurile de iarna sunt construite diferit fata de cele de vara, avand in compozitiu siliciu ceea ce le permite sa isi pastreze compozitia moale pe timpul temperaturilor reduse. Pneurile de vara nu reusesc sa ofere o performanta ridicata tocmai din cauza compozitiei diferite pe care le au in comparatie cu profilele de iarna. Este mai mult decat recomandat sa nu optati la cauciucuri de iarna doar dupa considerentul economic, optand pentru cea mai ieftina varianta. Tineti cont ca pneurile de iarna sunt singurul si cel mai important contact pe care masina il are cu asfaltul, prin urmare, starea lor are o influenta majora asupra bunei functionari.

Alegeti anvelope de iarna de la producatori de top care va pot garanta calitatea productiei si a profilului, astfel incat sa puteti sa rulati in siguranta pe toata perioada iernii. Cea mai buna varianta o reprezinta alegerea unui profil de la o marca consacrata care a dovedit ca construieste profile de iarna la cele mai inalte standarde de calitate.
Last Visitors
anveloshop2 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for anveloshop2.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:11 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here