IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
blackcats doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
blackcats
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-September 16
Profile Views: 0*
Last Seen: 17th December 2018 - 10:04 AM
Local Time: Mar 28 2024, 01:16 PM
25 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

blackcats

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Oct 2018
A sosit doar de 2 zile in tara, dar vreau sa o prezint aici, deoarece sunt tare bucuros si fericit de masinuta asta. Dupa cum ziceam mai sus, e un A4 B6 din 08.2002, dar in acte o sa fie 2003, motor 1.6 benzina care imi este suficient, deoarece nu fac multi km, imi place silentiozitatea si finetea unui motor pe benzina si e chiar destul de vioi, desi multi ocolesc aceasta motorizare. Chiar sunt placut surprins, de pe la 3500rpm in sus, motorul are un sunet sportiv, chiar cu toba stock. E o culoare foarte frumoasa si rara, cred ca e vorba despre crystal blue metallic, desi inca nu stiu 100%. Vopseaua e originala, nimic revopsit si nu are absolut nicio zgarietura, nu glumesc, masina e dovada. Un singur proprietar in Germania, un domn de aprox. 60 de ani, nefumator, bricheta e ca in prima zi, nefolosita niciodata. A fost cumparata in leasing, proprietarul fiind obligat sa-i faca service regulat doar in reprezentanta Audi si daca am inteles bine, a avut si garantie pana la 100k km, distributia si consumabilele fiind schimbate la 101k km. In momentul de fata are 135k km absolut reali, interiorul miroase a nou, uzuri nesemnificative, dar se vor vedea in poze. Despre dotari:
- faruri xenon cu self levelling
- spalator faruri
- proiectoare
- ESP
- oglinzi electrice (nu stiu daca sunt si incalzite)
- interior gri
- trapa electrica
- geamuri electrice fata
- scaune fata cu reglaj lombar electric, reglabile manual si pe inaltime
- Audi Chorus cu 10 boxe (subwoofer original in spate)
- cotiera spate
- inchidere centralizata, 2 chei briceag
- jante aliaj pe 15 fara nicio zgarietura
- carlig tractare original cu 2 chei
- roata rezerva aliaj

Cel mai mare minus al masinii e ca...nu are clima. Nu are, adica deloc, din fabrica, asa a fost comandata masina. Oricum vreau sa-i pun pe viitor, cu piese din dezmembrari, e pacat ca o asemenea masina sa nu aiba clima. Per total, am avut mare noroc cu masinuta asta, e foarte intretinuta, dotari multe, pret...super.

Ce vreau pe viitor:
- clima
- jante pe 17
- posibil folie (nuanta albastra?)
, toate acestea in functie de buget si posibilitati.

Poze vor mai urma, mai multe si mai detaliate, acum a fost doar prezentare generala

PS. Nici pe mobile.de nici pe autoscout nu exista in momentul asta nicio masina cu astfel de dotari

13 Oct 2017
Salutare ... am cumparat si eu un tico acuma 2 luni ... pozele or sa vina maine pentru ca am imprumutat cablul de date la un vecin tongue.gif ... stare generala la cumparare ..spre jalnica ... culoare galben (taxi) ... an 2000 (euro2) ... 268 000 km la cumparare 276 000 in prezent ... cumparat cu 1000 e
mai mult: chung cư eco dream

schimbat:
- jante fata + gume (jante tabla normale noi)
- far stanga
- stop stanga
- parbriz
- bucsaraie (complet)
- tampon motor
- tampon c.v
- filtre
- distributie
- ulei
- saboti
- placute frana
- cablu frana de mana
- bujii + fise
- bloc lumini
mai mult: xuân mai complex, chung cư 44 triều khúc
22 Jun 2017
Salutare , sunt un fericit sofer de masini coreene ... exceptand prima masina care a fost o dacia 1310,de la Matiz si Cielo ... in sfarsit am dat si de ceva mai serios,un Coupe din 2008 cu motor de 2.0, 0 km. Este cu adevarat ce se poate numi o prima masina pe care o detin. Am scapat de griji si nu mai sunt nevoit sa umblu tot timpu cu o cheie ... un patent dupa mine.

Desi cu greu am renuntat la vechiul meu Cielo de 75 cp,cred ca o sa ma impac cu ideea de a avea un Coupe de 140 cp(masina pe care mi-o doream),chiar daca o sa il doara pe micul Cielo...sunt sigur ca va intelege situatia.

Momentan nu ma pot pronunta cu ce imi place si ce nu,pentru ca...sunt innebunit , cel putin acum la inceput. Desi...este un lucru care nu imi place...player-ul cu care a venit din fabrica, desi trebuia sa fie MP3...era un simplu cd player,pe care lam schimbat imediat.Mi-am montat un Alpine iDA X200 (am renuntat la ideea de player cu LCD , aveam unul dar dupa ce l-am reparat nu mai functioneaza cum trebuie...),un amplificator de la Mac Audio,si un subwoofer slim Sony.Acum macar nu mai umblu cu cdurile dupa mine si am un sunet decent.

Cam asta ar fi la capitolul modificari pentru ca...exista un mic obstacol...bugetul. Dar trebuie sa fim multumiti cu ce avem.
Dar mai putine vorbe si mai multe poze.
Tags: toyota fortuner 2017, daehan 1.9 tan, toyota altis 2017
12 Jun 2017
Povestea incepe in 2009 luna august cand am luat permisul si totodata mica mea limuzina Espero, care ca un drog foarte puternic mi-a creat o dependenta majora. Am inceput cu mici modificari ale sunetului: un cd player nou,statie de amplificare noua,sistem de boxe. Ca un incepator ceea ce ma consider si acum am inceput sa imbunatatesc sunetul din ce in ce mai mult, a aparut un subwoofer,dupa aceea altul mai puternic,un mp3 player mai performant,boxe etc.A mai aparut si un kit xenon,folie fata,spate+ luneta si o alarma mai performanta.Prin luna martie am inceput modificarile la interior : scaune de bmw urs recaro dupa care am inceput tapitarea cu piele alba pe care mai am putin si o termin ramanandu-mi doar bordul si consola. La interior pe langa pielea alba am mai adaugat niste cristale Swarovski si in jur de 100 de leduri albastre pe plafon.Nu cred ca mai are rost sa precizez ca am facut multe sacrificii pentru a reusi un vis si anume de a avea o masina mai speciala. Acum 2 luni (prin noiembrie 2010) am reusit sa-i pun un kit tuning exterior ce consta in Bara fata,bara spate, praguri,bad boy look,indepartarea bandourilor,eliminarea antenei si a manerelor de pe spate si eliminarea lucasurilor de pe aripi. Am reusit totodata sa-i ofer Specialei mele si o vopsire integrala aproape de culoarea originala care imi place foarte mult si anume rosu rubin acum de la Renault.Am mai adaugat si niste roti noi Aluett pe 16 cu cauciucuri 195/50/16. Masina zic ca ar fii in proportie de 85% gata pana la ce mi-am propus mai avand nevoie de toba sport,articulatie sport,terminarea bordului si a consolei de tapitat. Masina la motor nu are nici o imbunatatire dar asta nu inseamna ca nu mi-asi dori un sfi de la opel de 150 de caluti. Pana acum m-am luptat cu stoicism cu criza si am facut niste eforturi uriase (pt mine) de a investi in masina si sper sa reusesc pana in iunie sa pun si motorul. V-as ruga de la inceput mai ales pe cei care nu au facut nici un efort si nici o imbunatatire a masinii lor sa aveti niste critici pertinente. Va multumesc.Cateva poze si voi continua
tags: xe hyundai hd700 dong vang, giá toyota fortuner 2017, xe 1.9 tan hyundai
6 Jun 2017
In sfarsit am schimbat si eu masina.
Este vorba de o hyudai accent fabricatie 2007.
Motor de 1.6 16v 112 cai. Culoarea visinie iar in interior este acel bej fantastic. De la dealer pana acasa miam facut o parere de masina. E nervoasa, ac isi face treaba. Sistemul audio e mai mult decat perfect. Doua boxe de 40w pe spate si am si in usi cred ca de 20w. Casetofon cu mp3,rds de la lg...
.Anvelope PIRELI.Ca datori e aproape full. Nu are climatronic, computer de bord si cutie automata....asta e oricum erau fite chestiile astea dar nah....

Ce iam pus de astazi adica din prima zi:
-Detector de radar cobra esd 7000
Ce va urma:
-faruri xenon
-poate folie
-jenti


Imi place mult masina asta...
Tags: toyota fortuner 2017, xe 1.9 tan hyundai, toyota altis 2017
Last Visitors


16 Sep 2017 - 6:58


28 Jul 2017 - 16:32

Comments
Other users have left no comments for blackcats.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 02:16 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here