IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
adamjohnson doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
adamjohnson
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 15-June 16
Profile Views: 0*
Last Seen: 11th October 2018 - 06:09 AM
Local Time: Apr 20 2024, 01:20 AM
20 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

adamjohnson

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
1 Aug 2016
Salut! Ma numesc Cris, am 18 ani si de o luna sunt posesorul unui Focus 1 hatchback de care sunt foarte multumit . Este prima mea masina, pe care sper ca o voi tine cat de mult posibil pentru ca deja m-am atasat destul de mult de ea.

Detalii foarte multe nu pot sa dau. Este motorul 1.6 pe benzina (Zetec), de 101CP (74kw) si 1596 cm3. Ca echipari are aer conditionat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, cd-player aftermarket pe care vreau sa-l schimb cu cel original si parbriz si luneta incalzite. Cam atat.
Am luat-o cu ~190 000 de km, dar parca nu-si arata varsta. Probleme multe nu are, decat relanti-ul care scade cand pornesc orice consumator electric (inclusiv avaria), ceva rugina si stropitoarea de la luneta care cred ca e infundata pe undeva. Cand am pornit-o prima data a inceput sa curga apa in masina . In rest, masina nu scoate nici-un sunet in timpul mersului. Nu bate, nu scartaie. Se aude doar motorul si vantul .

Cam asta e. Planuri pentru ea nu am multe. Vreau sa ma ingrijesc cat mai mult de ea si s-o tin cat mai "clean".

Pentru inceput voi schimba distributia, uleiul si cauciucurile. Dupa astea va urma o inspectie mai amanuntita sa vad ce mai e ruginit si ce se poate repara/schimba, iar la final niste jante mai "classy", dar astea sunt de domeniul viitorului indepartat. Duc lipsa de bani dupa RAR si inmatriculare.

Bottom line, masina va ramane cat mai clean si cat mai stock. Desigur, nu e batut in cuie. Posibil sa ma razgandesc

26 Jul 2016
Salut, sunt nou aici si eram curios daca ideea mea este posibila,
Am o hyundai i20 si vroiam sa ii adaug un turbo dar eram descurajat de chiturile incomplete si de imposibilitatea de omologare dar apoi am vazut asta

cardekho.com/india-car-news/nexgen-hyundai-i20-to-come-with-1012-kappa-tgdi-turbo-petrol-12910.htm

Deci si hyundai vrea sa se alature generatiei cu motor mic si turbina, dar nu e chiar ce vreau eu(o turbina facuta sa ajute la consum) eu doream sa cresc puterea mai mult decat o cresc ei(aprox. 130cp) si doream sa cumpar evacuarea si intercoolerul lor si sa pun alta turbina ceva mai mare, as dori ceva sfturi si sa stiu daca e posibil sa o omologhez ca sa nu umblu cu bani in talon cand conduc

Tags: hd700 dong vang, xe toyota altis 2016, xe tai hyundai dong lanh
20 Jul 2016
Vreau sa achizitionez un Lexus RX400h din Germania, anul 2006. Am citit pe forumuri ca unii au intimpinat dificultati la inmatricularea masinilor hibrid, anume cei de la administratia financiara atrag atentie asupra compartimentului unde in acte este indicat motorul termic - euro 4, si unde este insrisa emisie de CO2. Mai jos in cartea de identitate este indicata sursa de energie- hibrid, dar cei de la administratia financiara ori intentionat ori din incompetenta nu-i intereseaza ce scrie mai departe. Cum pot fi sigur ca totusi la inmatriculare nu ma voi astepta ca si altii la asemenea surprize? Pina la urma sunt scutite automobilele hibrid de taxa de prima inregistrare sau care si cum are noroc?

Tags: xe tai 3,5 tan hyundai, toyota altis 2016, xe tai 7 tan hyundai
13 Jul 2016
Am o intrebare pt cei care imi pot da un raspuns. Am un Hyundai i10 2008. In mod normal cand aveam motorul pornit ,la deschiderea usilor se auzea un ticait de atentionare. Nu stiu din ce motiv acum se aude si cand motorul este oprit. Deschid masina ,usa si incepe sa ticaie. Vreau sa opresc acest lucru.

Tags: hyundai county nhap khau, toyota altis 2016 nhap khau, xe tai dongben nhap khau
10 Jul 2016
Va salut, incep cu un scurt istoric al masinii, in 2006 m-am dus dupa ea in Germania am umblat vreo 6-7 zile dupa pisici , intram in banii vacii pe zi ce trecea, ba pe benzina ,pe mincare, una alta , erau scumpe pisicile la vremea aia ,mai ales daca mai aveau si ceva pe ele. Plecasem cu o lista de 10- 12 masini de acasa , ba chiar vorbise cine ma asteptat acolo cu unii dintre ei ptr rezervare, nu am avut parte de niciuna din ele , ce imi aduc aminte cu placere, e ca cei mai multi dintre proprietari erau foarte sinceri in privinta istoricului masinii.
Intr-o seara am intrat intr-un internet caffe, si am vazut-o pe asta verde, era 5 dupaamiaza, am sunat , am vorbit, am plecat acolo la citeva sute de Km ,de la Dresda linga Frankfurt, am ajuns pe intuneric am dat o tura ,am dat banii ,si m-am culcat(in masina binenteles) a doua zi am facut actele, am scos numerele si m-am intors acasa, a fost cam 2 ani pe Bulgaria ,dupa in 2008 am dat 1200e si-am inscris-o.
Citeva poze mai vechi ...pentru inceput.
De la inceput vreau sa zic ,ca nu cred va fi un topic foarte activ, asta e si motivul pentru care am ezitat multa vreme, Daca atunci cind am luat masina eram danac , intre timp situatia s-a schimbat putin , nunta , copil ... prioritatile sunt altele. Numai bine

Tags: toyota camry 2016 nhap khau, xe tai dongben nhap khau, toyota altis 2016 nhap khau
Last Visitors


10 Jul 2016 - 14:21

Comments
Other users have left no comments for adamjohnson.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 03:20 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here