IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
IoanaCj doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
IoanaCj
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 28-October 15
Profile Views: 0*
Last Seen: 28th October 2015 - 08:50 PM
Local Time: Apr 26 2024, 09:37 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

IoanaCj

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
28 Oct 2015
S-a redeschis serviceul Konik Auto, din Piața 1 Mai, un loc care a dat mai multe țepe decât Caritasul și a distrus mai multe mașini decât rugina, și care a fost închis luni bune din cauza clienților din ce în ce mai numeroși care își dădeau seama ce se întâmplă și implicit a reclamațiilor...
Ultima oară am fost la ei prin iunie, mașina mea avea probleme la schimbarea vitezelor. Au pus-o pe tester, am așteptat vreo 40 de minute, a venit patronul să mă anunțe că ambreiajul e stricat. Prețul a fost cu 1000 de lei mai mult decât la orice service din Cluj (2480 lei în loc de 1500). Am plecat după schimbarea ambreiajului, cu aceeași problemă la schimbarea vitezelor și trăgând scutul pe asfalt, după următoarea conversație cu mecanicul “șuruburile erau uzate și nu le-am mai pus înapoi… Pai, atârnă pe jos, n-ai alte șuruburi? Ba da, vrei să aduc?”... Am mers la alt service, s-a pus pe tester, s-a văzut imediat, era un senzor de turație de 160 de lei. M-am întors, l-am întrebat pe patron ce se întâmplă și mi-a spus nonșalant că lor le e stricat testerul de ceva vreme, îl pun doar așa, și pun ei diagnosticul după cum consideră. Norocul meu a fost că am recuperat de la ei ambreiajul vechi, care merge bine mersi pe o altă mașină de câteva luni bune. Experiențele cu ei sunt nenumărate și au culminat când, din cauza incompetenței lor, am rămas fără frâne în plin centru.
În fața mea l-au sunat pe un client căruia îi spuneau râzând Mircea Săracu’, să-i spună că lucrează la Loganul lui, dar că nu e gata, deși mașina era neatinsă de zile întregi. Când omul i-a anunțat că are nevoie de niște lucruri din mașină și merge să le ia, au început frenetic să-i dezmembreze mașina omului și să împrăștie piesele prin service.
Iar exemplele sunt multe. Cel mai tare a fost un prieten care a mers cu mașina pe roți la ei în service și a plecat pe platformă. Și-au asumat totuși vina.
Ce se întâmplă în locul respectiv e desprins din bancuri și din filmele cu proști. Sper ca persoanele care citesc asta să evite o bătaie de joc față de munca și mașinile lor.
Din păcate, e un domeniu în care înșelăciunea și incompetența sunt destul de greu de demonstrat, pentru că aș fi vrut să ne coalizăm mai mulți păgubiți pentru a începe un proces împotriva acestor țepari.
Last Visitors
IoanaCj has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for IoanaCj.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 11:37 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here