IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
alexcr15 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
alexcr15
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-May 15
Profile Views: 0*
Last Seen: 8th August 2015 - 06:50 PM
Local Time: Apr 19 2024, 08:28 PM
7 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

alexcr15

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Aug 2015
Salut,


De cateva zile ma invart prin oras cu doua masini: un Dodge Caliber, cu motor 2.0 CRD(diesel) 320Nm si o Skoda Fabia 1.4 MPI. Ieri m-am incadrat intr-o depasire cu Caliber-ul, eram in viteza a 5-a iar in momentul in care am apasat pedala de acceleratie ceva mai brusc ca sa grabesc depasirea, am simtit ca motorul nu primeste puterea necesara si accelera, dar foarte greu(aveam undeva la 100 km/h). Pe de alta parte, la Skoda este motorul mult mai mic, dar pe benzina, si la orice "ciupitura" de pedala motorul parca se infinge altfel. Care este procesul "tehnic"?
4 Aug 2015
Salut,

In curand imi voi lua o masina, cel mai probabil Audi A4, 2014-2015, dupa luni de documentatie si gandire intre Mazda 3 si A4. Dar cu siguranta voi fiind mai experimentati ca mine as fi vrut sa va intreb ce imi recomandati dintre motoarele diesel si cele pe benzina. Din ce am inteles eu pe scurt, "dand-o" putin pe teorie, puterea la diesel vine exclusiv din cuplu, iar la benzina din RPM. Cu masina voi merge mai mult in oras, si la 2-3 saptamani iesiri de 3-400 de km. In ceea ce priveste cutia de viteze, voiam sa ma indrept spre o automata(nu stiu ce tehnologii au cei de la Audi la cutiile de viteze, s-tronic daca nu ma insel)
30 Jul 2015
Salut,

Aceasta este o intrebare pentru cei care sunt siguri pe ce raspund. Am luat permisul ieri, si mi se pare o prostie sa pun in geam semnele de incepator (lamaile). Voiam sa va intreb, dupa noul cod rutier, care sunt sanctiunile pentru lipsa lor in geam. Si, trebuie puse neaparat doua (fata-spate) sau doar una singura?
1 May 2015
Buna seara,

De curand m-am apucat de scoala de soferi, iar in curand voi implini 18 ani. M-am gandit la o masina sigura si totodata puternica, v-as ruga sa imi spuneti daca este sau nu o alegere buna. Mazda 3 2015 sport este un autovehicul pe placul meu, cam din toate punctele de vedere. Stiu doar la motoarele Mazda ca cele Diesel sunt twin-turbo(cu 2 turbine). Puteti sa imi dati mai multe detalii despre Mazda, in general? Stiu ca de ceva timp au fabrica pentru piese si in Austria(deci nu vin toate din Japonia). Este adevarat ca motoarele, sau cel putin unele, sunt facute de Ford?
Last Visitors
alexcr15 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for alexcr15.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 09:28 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here