IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
toplacservice doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
toplacservice
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-October 14
Profile Views: 0*
Last Seen: 16th December 2014 - 01:44 PM
Local Time: Apr 25 2024, 03:08 AM
6 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

toplacservice

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Oct 2014
Atunci cand un conducator auto isi zgarie destul de grav masina, afla ca exista o ditamai lista cu service-urile unde poate efectua revopsirea, iar dintre aceste service-uri, majoritatea sunt dealeri ai unei marci de masini.

Avem placerea sa va anuntam ca pe aceasta Lista Selecta este trecut si Top Lac Auto Service.

De ce?

Deoarece inca de la infiintare, Top Lac Auto Service si-a desfasurat activitatea in Bucuresti, Bd. Timisoara 179 Sector 6, fiind unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, in care se foloseste exclusiv tehnologie germana ºi produse de vopsitorie Glasurit.

In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu 4 cabine de vopsit, exista 5 standuri de pregatire pentru vopsitorie si un laborator propriu de preparare a vopselelor Glasurit.

Ce servicii mai ofera firma noastra?

Top Lac Auto pe langa vopsitorie mai ofera si serviciile: Tinichigerie, Electrica si diagnoza computerizata, Service roti, Intretinere si cosmetica auto, Constatari daune pentru Allianz Tiriac, Consiliere daune.

Firma noastra este dotata cu toate sculele, aparatele si dispozitivele necesare desfasurarii activitatii in conditii optime din care enumeram: aparate de montat/ demontat si echilibrat roti de ultima generatie, pentru buna functionare a franelor cat si a eficacitatii amortizoarelor cu un stand performant prin care se masoara eficienta si dezechilibrul acestora, testere universale de acumulatori de firma, sistem de reglare faruri omologat, banc compiuterizat de centrat si redresat caroserii ce se bazeaza pe ultima generatie de tehnologie de masurare, prin acest banc facandu-se verificarea dimensiunile autoturismului cu cele furnizate de producatorii de autovehicule.

De asemenea Top Lac Auto a fost aleasa de Societatea de Asigurari Allianz-Tiriac pentru stabilirea Centrului de Daune al Sectorului 6, aici desfasurandu-si zilnic activitatea 5 inspectori de constatare a daunelor.

In concluzie nu degeaba suntem pe Lista, caci intotdeauna am dorit si credem ca am reusit sa oferim clientilor nostri servicii de TOP.

Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe site-ul nostru:

www.toplacservice.ro
Last Visitors
toplacservice has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for toplacservice.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 04:08 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here