IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
GenericAbstract doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
GenericAbstract
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 3-September 14
Profile Views: 0*
Last Seen: 16th September 2014 - 06:32 PM
Local Time: Jan 20 2019, 06:14 PM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

GenericAbstract

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
3 Sep 2014
Salutare,

Va prezint Memento Auto, o aplicatie pentru Android, care poate fi instalata de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.mementocar
Aplicatia se adreseaza posesorilor de autovehicule, care doresc sa fie notificati atunci cand trebuie sa schimbe/innoiasca ceva la vehiculele lor, sau care vor sa-si tina evidenta cheltuielilor si sa vada si cateva rapoarte de cheltuiala.
Principalele lucruri care trebuie innoite periodic, sunt asigurarile si unele consumabilele. De asemenea, tot periodic trebuie efectuate anumite inspectii ale autovehiculelor, si trebuie platite anumite taxe. Aici intervine Memento Auto: afiseaza alerte referitoare la aceste evenimente.
Ca functionalitati, poti adauga mai multe vehicule, si poti seta alerte separate pentru fiecare vehicul in parte. Exista cateva alerte standard, pentru asigurari, inspectii tehnice, taxe si consumabile, si in plus se pot adauga alerte personalizate. Alertele genereaza notificari si SMS la date si/sau la kilometraj fix, in functie de setarile alertei.
In sectiunea cheltuieli, poti introduce/modifica/sterge cheltuieli cu diferite proprietati - masina respectiva, kilometraj, titlu, categorie, total platit, data si o descriere. Apoi poti vedea cateva rapoarte cu filtre (doar anumite masini, sau doar in intervalul de timp specificat etc.) si cu cheltuieli agregate (grupate per masina, per categorie de cheltuiala, sau per unitate de timp - zi, luna, an). De ex, daca vrei sa aflii cat cheltuiesti cu fiecare masina pe an, introduci toate cheltuielile, apoi selectezi din pagina de filtre agregare per masina si pe an.
Aplicatia este gratis, nu contine reclame, si este extrem de simplu de folosit, prin grafica si design-ul simplist. Necesita Android v4.0 minim, si momentan, exista doar in limba romana si engleza. Se poate instala si pe tablete. Aplicatia este creatie proprie. Dezvoltarea ei este continua, aducandu-i-se imbunatatiri si sectiuni noi.

Mersi mult!
Last Visitors
GenericAbstract has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for GenericAbstract.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th January 2019 - 07:14 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here